Industriduschvägg

Med svart stål- eller aluminiumram och härdat glas blir industriduschvägg en snygg kontrast i badrummet som ofta annars går i vitt. Det går att måttbeställa industriduschväggar i flera olika kombinationer av bredd och höjd.

Duschväggens ram kan vara indelad i rutor med spröjs eller inte. Välj även om du vill köpa väggen med frostat glas eller klarglas. Här visar vi några exempel och du kan se fler varianter om du klickar på produktbilderna nedan.

Exempel på industriduschväggar

 • Industriduschväggar med spröjs - 60 till 120 cm

  Industriduschväggar med spröjs - 60 till 120 cm
 • Industriduschvägg med spröjs - 60 till 120 cm

  Industriduschvägg med spröjs - 60 till 120 cm
 • Industriduschvägg - 60 till 120 cm

  Industriduschvägg - 60 till 120 cm
 • Duschhörna 100x100cm Industridesign

  Duschhörna 100x100cm Industridesign
  Modern duschhörna Ge ditt badrum ett lyft med en duschhörna i modern industriell design! Tack vare den rena designen i klarglas med svart ram har duschväggen ett minimalistiskt uttryck och är därför ett stilmässigt säkert val. Alla lister och handtagen är i matchande svart färg. Duschhörnan har inget golvkar att stiga upp i, vilket ökar tillgängligheten. OBS: golvkar och duschblandare ingår ej. Kvalitativa material Profilmaterialet är tillverkat i aluminium och är färgat elegant svart. Alla lister har en matchande svart finish för ett enhetligt helhetsuttryck. Väggen består av hela 6 mm härdat säkerhetsglas. Fördelen med att välja ett tjockare glas är att det blir mycket tåligare och löper mindre risk att gå sönder. Den vanliga tjockleken på glaset brukar vara endast 3-5 mm tjockt. Härdat säkerhetsglas som standard Alla duschväggar och duschkabiner från Lyfco är tillverkade i härdat säkerhetsglas och uppfyller gällande säkerhetsstandard. Skulle en av duschväggarna gå sönder så faller glaset sönder i små, små bitar. Detta minskar risken för personskador avsevärt jämfört med vanligt glas som blir till långa vassa skärvor om det går sönder. Duschväggarnas hörn och kanter är dess ömtåligaste punkter. OBS: Om dessa stöts i vid hanteringen av väggarna så finns risk för att de går sönder, vilket inte omfattas av garantin. Man måste därför vara mycket varsam vid hanteringen och monteringen av duschväggarna. Dimensioner Duschhörnan är 100 x 100 cm stor i golvytan, och 210 cm hög. Behöver du hjälp med installationen? Vi kan hjälpa dig att installera din duschhörna till en låg kostnad. Här kan du se detaljerad information om vår installationstjänst. Gratis hemleverans Eftersom detta är en stor och otymplig produkt bjuder vi på fri leverans direkt hem till dig!
 • Industriduschväggar - 60 till 120 cm

  Industriduschväggar - 60 till 120 cm
 • Industriduschvägg

  Industriduschvägg
 • Duschhörna 100cm i industridesign 6mm säkerhetsglas

  Duschhörna 100cm i industridesign 6mm säkerhetsglas
  Duschhörna med svarta profiler och 6 mm säkerhetsglas Ge ditt badrum ett trendigt lyft med en duschhörna som andas modern industrikänsla tack vare sina väggar i klarglas och svarta aluminiumprofiler. Duschhörnan består av en fast vägg och en svängdörr. Dörren öppnas utåt och väggarna kan under installation justeras i sidled efter just ditt badrums golv och vägg. Det stilrena handtaget är tillverkat i rostfritt stål med svart finish av hög kvalitet. Duschhörnan har inga trösklar utan endast en transparent släplist i nederkant på varje vägg vilket gör duschen lämplig för personer med funktionsvariation. Duschhörnan är 200 cm hög och 100 x 100 cm bred. Kvalitativa material Profilmaterialet är tillverkat i aluminium och alla detaljer så som lister, profiler och handtag har en svart finish, vilket ger duschhörnan en modern industriell design som passar bra in i de flesta badrum. Dörrarna består av hela 6 mm härdat säkerhetsglas. Fördelen med att välja ett tjockare glas är att det blir mycket tåligare. Den vanliga tjockleken på glas brukar vara endast 3-5 mm tjockt. Även spröjsen på duschhörnan är utav aluminium och inte ditmålade som på många andra duschväggar. Härdat säkerhetsglas som standard Alla duschväggar från Lyfco är tillverkade i härdat säkerhetsglas och uppfyller gällande säkerhetsstandard. Skulle glaset gå sönder faller det sönder i väldigt små bitar till skillnad från vanligt glas som går sönder i stora skärvor. Detta minskar risken för personskador avsevärt. Duschväggarnas hörn och kanter är dess ömtåligaste punkter. Om dessa stöts i vid hanteringen av väggarna så finns risk för att de går sönder, vilket inte omfattas av garantin. Man måste därför vara mycket varsam vid hanteringen och monteringen av duschväggarna. Tack till Vi tackar våra kunder Jonas och Daniel för de fina bilderna på duschkabinen! Fri hemleverans Eftersom detta är en stor och otymplig produkt bjuder vi på fri leverans direkt hem till dig.
 • Duschhörna 100x100cm Industridesign 6mm säkerhetsglas

  Duschhörna 100x100cm Industridesign 6mm säkerhetsglas
  Duschhörna med svarta profiler - 6mm säkerhetsglas Duschhörna i trendig design i klarglad med en rak dörr och profiler i svart aluminium som ger ditt badrum en modern industri-känsla. Dörren är högerhängd med ett stilrent handtag i svartlackerat rostfritt stål ger duschhörnan en elegant framtoning. Observera at duschkaret på bilden ej ingår, duschhörnan har inga trösklar utan endast en tunn list i svart aluminium samt en transparent släplist i nederkant på dörren, vilket också gör duschen handikappvänlig. Duschhörnan är 190cm hög och finns i t olika storlekar: - 80x80cm - 90x90cm - 100x100cm Stilfulla och kvalitativa material Duschhörnans profilmaterial är tillverkat i aluminium och väggarna är justerbara i höjd och även 10mm i sidled. Alla detaljer så som lister, profiler och handtag har en svart finish, vilket ger duschhörnan en lyxig, trendig och industriell design som passar bra in i de allra flesta badrum. Dörrarna är i härdat klarglas och är 6mm tjocka, de hålls stängda med hjälp av en magnetlist i gummi som löper från nederkant till överkant på väggarna. De allra billigaste duschväggarna på marknaden har glas på endast 3-5mm, i de fallen brukar inte säljaren skriva ut glasets tjocklek i produktinformationen. Härdat säkerhetsglas standard Alla duschväggar och duschhörnor från Lyfco är tillverkade i härdat säkerhetsglas och uppfyller gällande säkerhetsstandard. Skulle en av duschväggarna gå sönder så faller glaset sönder i små, små bitar. Detta minskar risken för personskador avsevärt jämfört med vanligt glas som blir till långa vassa skärvor om det går sönder. Duschväggarnas hörn och kanter är dess ömtåligaste punkter. Om dessa stöts i vid hanteringen av väggarna så finns risk för att de går sönder, vilket inte omfattas av garantin. Man måste därför vara mycket varsam vid hanteringen och monteringen av duschväggarna. Fri hemleverans Då detta är en stor och otymplig produkt så bjuder vi på fri leverans direkt hem till dig.