Ytskikt

Ett hems största ytor är ytskikten och det innefattar allt från golv, väggar och tak. Här presenterar vi ytskikt du kan beställa på nätet.

Typer av ytskikt: Golv | Vägg | Tak

Populärt inom Ytskikt

 • Trappnos Kährs 60x35 mm Ek Nouveau Snow/limestone

  Trappnos Kährs 60x35 mm Ek Nouveau Snow/limestone
  Trappnos används där golvet går ut mot en trappa för att ge en avslutning utan nivåskillnad. Denna trappnos integreras i Kährs Orignal 15 mm med Woodloc-fog.
 • Kährs Massiv Kvartsstav 14x14 mm Valnöt

  Kährs Massiv Kvartsstav 14x14 mm Valnöt
  Massiv kvartsstav är kronan på verket på ditt Kährsgolv. De är gjorda av massivt ädelträ och finns i varierande utföranden, stilar och färger för att passa din smak. Passar till alla golvtjocklekar.&hellip:
 • Avslutnigsprofil Pergo Aluminium

  Avslutnigsprofil Pergo Aluminium
  Passar en golvtjocklek mellan 6 -10 mm. 2700 x 25 mm. Färg: silver. Yta: aluminium.
 • Avslutningslist Kährs Massiv

  Avslutningslist Kährs Massiv
  Massiv avslutningslist. Avslutningslister används mot fasta anslutningar för att täcka den erforderliga rörelsefogen vid exempelvis dörrsocklar.

Fler tips på ytskikt

 • Vinylgolv Pergo Modern Plank Light Washed Oak 1-Stav

  Vinylgolv Pergo Modern Plank Light Washed Oak 1-Stav
  Pergos nya kollektion av vinylgolv sätter en ny standard för hela kategorin. Golven ger ett intryck av äkta trä och bjuder på många verklighetstrogna detaljer. Och när du får uppleva den varma,&hellip:
 • Golvsockel Kährs Fanr

  Golvsockel Kährs Fanr
  Sockel i fanr till ditt Kährsgolv. Passar till alla golvtjocklekar.
 • Avslutningslist Kährs Massiv

  Avslutningslist Kährs Massiv
  Massiv avslutningslist. Avslutningslister används mot fasta anslutningar för att täcka den erforderliga rörelsefogen vid exempelvis dörrsocklar.
 • Linoleumgolv Forbo Marmoleum Click Lilac 30x30 cm

  Linoleumgolv Forbo Marmoleum Click Lilac 30x30 cm
  Marmoleum Click är ett linoleumgolv från Forbo som är ett högkvalitativt, svanenmärkt, golv som är tillverkat av naturmaterial och är extremt lätt att lägga. Golven finns i många olika färger&hellip:
 • Klinker Arredo Oslo Lead 20x20 cm

  Klinker Arredo Oslo Lead 20x20 cm
  Oslo Lead är en klassisk gråfärgad klinker. Plattan har måttet 20x20 cm, är slitstark och kan användas för golv och vägg i de flesta utrymmen.
 • Trägolv Rappgo Nordic Lack Furu

  Trägolv Rappgo Nordic Lack Furu
  Ett genuint furugolv har en naturlig aura av skog över sig som få andra träslag kan förmedla. Våra lutade och vitoljade golvtiljor bevarar denna naturliga karaktär och adderar ljus och modernitet.&hellip:
 • Trägolv Junckers Ek Harmony Oljad 2-stav

  Trägolv Junckers Ek Harmony Oljad 2-stav
  Harmony är ett massivt trägolv från Junckers i ek som är klassiskt och utstrålar tillit och lyfter alla inomhusstilar med sin oberörda naturlighet. Ek är ett av de större europeiska lövträslagen&hellip:
 • Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Varnish 5853

  Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Varnish 5853
  Varnish 5853 är ett vinylgolv/plastgolv som ingår i Forbos prisvärda kollektion Scandinavia, vilket är en serie plastmattor som finns i mängder av färger och mönster. Dessa plastgolv är influerade&hellip:
 • Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Juprana 5963

  Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Juprana 5963
  Juprana 5963 är ett vinylgolv/plastgolv som ingår i Forbos prisvärda kollektion Scandinavia, vilket är en serie plastmattor som finns i mängder av färger och mönster. Dessa plastgolv är influerade&hellip:
 • Trägolv Berg & Berg Ek XXL Värmland / Gotland Rustik Borstad Vitolja 1-Stav

  Trägolv Berg & Berg Ek XXL Värmland / Gotland Rustik Borstad Vitolja 1-Stav
  Stilfullt borstat ekgolv med Rustik karaktär och rökt yta med vitoljad finish. Treskiktsparkett med uttrycksfullt träslag och motståndskrafig kvalitet. Golvet har Berg &: Bergs egna klicksystem&hellip:
 • Trägolv Kährs Life Pure Oak 2-stav

  Trägolv Kährs Life Pure Oak 2-stav
  Varm och vårdande detta är ek i all sin naturliga skönhet. Ren ek 2-remsor är ett naturligt ekgolv från Life Collection. En lugn träkollektion med få knop och ett autentiskt utseende. 2-remsans&hellip:
 • T-list Kährs Massiv

  T-list Kährs Massiv
  Massiv T-list. T-lister används vid övergångar mellan golvytor i samma höjd.
 • Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Bassano 6582

  Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Bassano 6582
  Bassano 6582 är ett vinylgolv/plastgolv som ingår i Forbos prisvärda kollektion Scandinavia, vilket är en serie plastmattor som finns i mängder av färger och mönster. Dessa plastgolv är influerade&hellip:
 • Klinker Arredo Boulevard Grey 15x15 cm

  Klinker Arredo Boulevard Grey 15x15 cm
  Boulevard Grey 15x15 cm är tidlösa och moderna plattor i granitkeramik som passar perfekt i det industriella hemmet. En serie full av karaktär som är inspirerad av äkta cement för moderna och tidlösa&hellip:
 • Trägolv Bjelin Härdad Ek Natur Mörkbrun Tollarp Mattlackad 1-stav

  Trägolv Bjelin Härdad Ek Natur Mörkbrun Tollarp Mattlackad 1-stav
  Tollarp är ett mörkbrunt mattlackat trägolv, som är producerad med en patenterad teknik för att härda trä och göra det starkare. Tillverkningsprocessen gör golvet tre gånger starkare än traditionella&hellip:
 • Vinylgolv Aspecta Elemental Multilayer 0,55 Modern Concrete Bexley

  Vinylgolv Aspecta Elemental Multilayer 0,55 Modern Concrete Bexley
  Vinylgolv Modern Concrete från Aspecta. Detta golv bygger på en naturtrogen design, utseende och känsla. Golvet passar i alla miljöer, från bostäder till kommersiella utrymmen. Vinylgolvet är varmt&hellip:
 • Vinylgolv Aspecta Contours Multilayer 0,55 Versailles Blé

  Vinylgolv Aspecta Contours Multilayer 0,55 Versailles Blé
  Vinylgolv Versailles från Aspecta. Detta golv bygger på en naturtrogen design, utseende och känsla. Golvet passar i alla miljöer, från bostäder till kommersiella utrymmen. Vinylgolvet är varmt och&hellip:
 • Linoleumgolv Forbo Marmoleum Modular Marble Horse Roan

  Linoleumgolv Forbo Marmoleum Modular Marble Horse Roan
  Linoleumgolv Forbo Marmoleum Modular Marble har klassiska och moderna marmorinspirerade färger skapade för att kombineras så att du kan få en helt ny dimension i ditt golv. Låt Marble komma till liv&hellip:
 • Vinylgolv Gerflor Texline Noma Blanc

  Vinylgolv Gerflor Texline Noma Blanc
  Texline ett golv för hela familjen! Textilbaksidan på golvet gör golvet mjukt att gå och leka på samt ger goda ljud- och värmeisolerande egenskaper. Golvet är också slitstarkt och passar i hemmets&hellip:
 • Kakel Color Vit Vågig Blank 20x20 cm

  Kakel Color Vit Vågig Blank 20x20 cm
  Color är en vit kakelplatta.
 • Klinker Bricmate J612 Norrvange Light Grey 60x120 cm

  Klinker Bricmate J612 Norrvange Light Grey 60x120 cm
  J612 Norrvange Light Grey är en ljusgrå klinker med variationer i nyans och mönster som ger en levande kalkstenskänsla. Denna granitkeramik och sättas på både vägg och golv inomhus eller i offentliga&hellip:
 • Laminatgolv Pergo Classic Plank Elegant Oak 3-Stav

  Laminatgolv Pergo Classic Plank Elegant Oak 3-Stav
  Slitstarka, vackra och miljömässigt förnuftiga golv med 25 års garanti gör Pergo till ett mycket klokt köp ur alla synvinklar. Klassisk Ek är ett traditionellt laminatgolv i ett klassiskt plankformat.&hellip:
 • Trägolv Berg & Berg Ek XXL Hjärter Borstad Råträ Naturolja 1-Stav

  Trägolv Berg & Berg Ek XXL Hjärter Borstad Råträ Naturolja 1-Stav
  Ek XXL Hjärter har en uttrycksfull karaktär med kvistar med en \"Råträ effekt\" behandling som gör att golvet får en obehandlat utseende. Golvet har Berg &: Bergs egna klicksystem Svedloc Plus.&hellip:
 • Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Goldleaf 6593

  Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Goldleaf 6593
  Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Goldleaf 6593 är ett vinylgolv/plastgolv som ingår i Forbos prisvärda kollektion Scandinavia, vilket är en serie plastmattor som finns i mängder av färger och&hellip:
 • Klinker Arredo Oslo Bitter 10x10 cm

  Klinker Arredo Oslo Bitter 10x10 cm
  Oslo Bitter är en klassisk klinker i brun färg som mäter 10x10 cm. Plattan är slitstark och kan användas för golv och vägg i de flesta utrymmen.
 • Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Magyar 5749

  Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Magyar 5749
  Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Magyar 5749 är ett vinylgolv/plastgolv som ingår i Forbos prisvärda kollektion Scandinavia, vilket är en serie plastmattor som finns i mängder av färger och mönster.&hellip:
 • Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Vicenza 8523

  Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Vicenza 8523
  Vicenza 8523 är ett vinylgolv/plastgolv som ingår i Forbos prisvärda kollektion Scandinavia, vilket är en serie plastmattor som finns i mängder av färger och mönster. Dessa plastgolv är influerade&hellip:
 • Vinylgolv Tarkett Texstyle Prestige Oak Smoke

  Vinylgolv Tarkett Texstyle Prestige Oak Smoke
  Texstyle är ett vinylgolv av högsta kvalitet med textilbaksida som både ökar komfort och dämpar ljudnivån. Perfekt för barnrum där både aktivitet och ljudvolym brukar ligga på en lite högre&hellip:
 • Vinylgolv Tarkett Iconik 280T Meton Grå Brun

  Vinylgolv Tarkett Iconik 280T Meton Grå Brun
  Vinylgolv Iconik 280T Meton Grå Brun är en rullvinyl från Tarkett med en baksida av textil som sänker ljudnivån och skapar extra komfort.
 • Vinylklick Gerflor Rigid 55 Lock Kilda Pearl

  Vinylklick Gerflor Rigid 55 Lock Kilda Pearl
  Vinylklick Gerflor Rigid 55 Lock ger en god ljudisolation på hela 19 dB och kräver minimalt med underarbete och golvet läggs med en integrerad akustiskt ljuddämpande baksida. Golver tål värme från&hellip:
 • Laminatgolv BerryAlloc Grand Avenue Magnificent Mile

  Laminatgolv BerryAlloc Grand Avenue Magnificent Mile
  Grand Avenue Magnificent Mile är ett stiligt och extremt slitstarkt laminatgolv från BerryAlloc.Den extrema styrkan i Berry Allocs Grand Avenue serie kan härledas till dess 0,6 mm tjocka yta av högtryckslaminat&hellip:
 • Linoleumgolv Forbo Marmoleum Click Volcanic Ash 30x30 cm

  Linoleumgolv Forbo Marmoleum Click Volcanic Ash 30x30 cm
  Marmoleum Click är ett linoleumgolv från Forbo som är ett högkvalitativt, svanenmärkt, golv som är tillverkat av naturmaterial och är extremt lätt att lägga. Golven finns i många olika färger&hellip:
 • Vinylgolv Aspecta Contours Multilayer 0,55 Chantilly Blé

  Vinylgolv Aspecta Contours Multilayer 0,55 Chantilly Blé
  Vinylgolv Chantilly från Aspecta. Detta golv bygger på en naturtrogen design, utseende och känsla. Golvet passar i alla miljöer, från bostäder till kommersiella utrymmen. Vinylgolvet är varmt och&hellip:
 • Trägolv Rappgo Ek Nordic Olja

  Trägolv Rappgo Ek Nordic Olja
  Ek nordic olja är ett plankgolv av ek där ekens sammanhållna färgskala och vackra mönster kommer till sin fulla rätt. En naturlig sortering av ektiljorna ger plankgolvet en livfull och naturtrogen&hellip:
 • Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Solid Oak 6357

  Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Solid Oak 6357
  Solid Oak 6357 är ett vinylgolv/plastgolv som ingår i Forbos prisvärda kollektion Scandinavia, vilket är en serie plastmattor som finns i mängder av färger och mönster. Dessa plastgolv är influerade&hellip:
 • Vinylgolv Tarkett Texstyle Arcadia Middle Grey

  Vinylgolv Tarkett Texstyle Arcadia Middle Grey
  Vinylgolv Texstyle från Tarkett är ett vinylgolv av högsta kvalitet med textilbaksida för ökad komfort. Ett golv med två goda sidor. Detta golv är mycket slittåligt, lättstädat samt extra behagligt&hellip:
 • Vinylgolv Pergo Tile Dark Grey Concrete

  Vinylgolv Pergo Tile Dark Grey Concrete
  Vinylgolv från Pergo som ger ett intryck av äkta trä och bjuder på många verklighetstrogna detaljer. Och när du får uppleva den varma, mjuka känslan och se prov på den vattentåliga och slitstarka&hellip:
 • Vinylgolv Tarkett Iconik 280T Ancares Herringbone Grå

  Vinylgolv Tarkett Iconik 280T Ancares Herringbone Grå
  Vinylgolv Iconik 280T Ancares Herringbone Grå är en rullvinyl från Tarkett med en baksida av textil som sänker ljudnivån och skapar extra komfort.
 • Linoleumgolv Forbo Marmoleum Modular Lines White Cliffs

  Linoleumgolv Forbo Marmoleum Modular Lines White Cliffs
  Marmoleum Modular Lines passar perfekt för att skapa verklighetstrogna och naturliga golv. Modular Lines är abstrakta och linjära mönster i formaten plank och plattor. Denna spännande och grafiska&hellip:
 • Vinylgolv Trend Tarkett Cube Tile Blue

  Vinylgolv Trend Tarkett Cube Tile Blue
  Vinylgolv Tarkett Cube Tile Blue ingår i en kollektion vinylgolv som är framtagen med design i fokus. Här har vi samlat de lite mer vågade och trendiga mönstren. Tarkett Trend 240 finns trendiga mönster&hellip:
 • Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Bassano 6587

  Vinylgolv Forbo Novilon Scandinavia Bassano 6587
  Bassano 6587 är ett vinylgolv/plastgolv som ingår i Forbos prisvärda kollektion Scandinavia, vilket är en serie plastmattor som finns i mängder av färger och mönster. Dessa plastgolv är influerade&hellip:
 • Vinylgolv Kährs LT Click Whinfell CHW 120 Fiskben

  Vinylgolv Kährs LT Click Whinfell CHW 120 Fiskben
  Luxury tiles, eller luxury vinyl tiles (LVT) som det också kallas, är ett heterogent golv i plank och plattor som kan läggas i en mängd olika miljöer - allt från hårt trafikerade kommersiella&hellip:
 • Vinylgolv Forbo Allura Click Charcoal Concrete

  Vinylgolv Forbo Allura Click Charcoal Concrete
  Allura Click produceras med Forbos unika glasfiberkonstruktion för bästa dimensionsstabilitet. Det mycket exakta och starka klicksystemet, som kan vinklas ner, skapar en fulländad golvlösning. Med&hellip:
 • Trägolv Kährs Ek Attebo 3-stav Naturolja

  Trägolv Kährs Ek Attebo 3-stav Naturolja
  Mörka inslag av kol och med ett underliggande sken av varma nyanser skapar ett robust och nyansrikt golv - Ek Attebo är en 3-stav med vintagekaraktär. Ytbehandlad med en mörkpigmenterad olja, handskrapad,&hellip:
 • Trägolv Kährs Pure Mattlack Ek 1-Stav

  Trägolv Kährs Pure Mattlack Ek 1-Stav
  Pure är ett trägolv i ek från Kährs som är ett exklusivt plankgolv i Element Collection med varma nyanser som lyfts fram genom färgvariationen mellan golvets plankor och träets naturliga struktur.&hellip:
 • Vinylgolv Tarkett Extra French Oak Grege

  Vinylgolv Tarkett Extra French Oak Grege
  Vinylgolv Extra från Tarkett är nordens mest omtyckta vinylgolv. Ett slittåligt golv med ett brett urval naturtrogna designs. Då ett vinylgolv tål spill och är lättstädat är det extra lämpligt&hellip:
 • Vinylklick Gerflor Rigid 55 Lock Trondheim

  Vinylklick Gerflor Rigid 55 Lock Trondheim
  Vinylklick Gerflor Rigid 55 Lock ger en god ljudisolation på hela 19 dB och kräver minimalt med underarbete och golvet läggs med en integrerad akustiskt ljuddämpande baksida. Golver tål värme från&hellip:
 • Trägolv Tarkett Shade Ek Satin White Plank Hårdvaxoljad

  Trägolv Tarkett Shade Ek Satin White Plank Hårdvaxoljad
  Shade är eleganta golv i brett urval avnaturliga färger. Här ger bearbetning ochlasyrer dig ett rum som känns både uttrycksfulltoch ombonat på samma gång. Välj din stil!