Takdusch utan blandare

Vill du köpa ett nytt takduschset men inte är i behov av ny blandare så kan du kolla in detta sortiment av takdusch utan blandare. Att bara byta takduschenheten är besparande både för plånboken och miljön, så länge duschblandaren funkar fint. Vi har gått igenom utbudet hos några av de större tillverkarna av duschar och hittat ett par förslag att kika närmare på.

Takduschset utan blandare

 • Takdusch Mora Classic Family

  Takdusch Mora Classic Family
  Takdusch Mora Classic Family i krom har en exklusiv design och klassisk stil. Den Ø120 mm stora duschhuvudet erbjuder en härlig duschupplevelse varje gång du kliver in i duschen. Med omskiftar väljer&hellip:
 • Takdusch Demerx Royal II

  Takdusch Demerx Royal II
  Nya medlemmen i High Class Models serien Royal II lever upp till sitt namn. I material som rostfritt stål 18/10 och zink står sig denna dusch länge. Fullspäckad med funktioner som teleskopsrör för&hellip:
 • Takdusch Gustavsberg Square

  Takdusch Gustavsberg Square
  Gustavsberg Takdusch Square i krom har en elegant och skandinavisk design med supertunn och kvadratisk taksil med generöst vattenflöde. Den tunna taksilen mäter 250x250 mm och tillsammans med den stora&hellip:
 • Takdusch FM Mattsson 9000E

  Takdusch FM Mattsson 9000E
  Takdusch FM Mattsson 9000E i krom med takdusch, handdusch, duschslang och tvålhylla. Takduschen och handduschen är utrustade med Eco Flow 12 l/min. Då detta är en takdusch så måste du köpa till&hellip:
 • Takdusch Mora MMIX Shower System S5

  Takdusch Mora MMIX Shower System S5
  Duschset Mora MMIX Shower System S5 med takdusch kombinerar en formskön och ergonomisk design med en energieffektiv insida. Designen präglas av en smeksamt böljande geometri och förmedlar en tidlös&hellip:
 • Takdusch FM Mattsson 9000E Flexi

  Takdusch FM Mattsson 9000E Flexi
  Takdusch FM Mattsson 9000E Flexi i krom med takdusch, handdusch, duschslang och tvålhylla. Takduschen och handduschen är utrustade med Eco Flow 12 l/min. Väggfästena är justerbara. 9000E Flexi monteras&hellip:
 • Takdusch Mora Cera S5

  Takdusch Mora Cera S5
  Duschset Mora Cera S5 med antikalksystem Easy-Clean. Levereras med handdusch, takdusch och metallomspunnen duschslang på 1750 mm.
 • Takdusch Mora MMIX Shower System S6

  Takdusch Mora MMIX Shower System S6
  Duschset Mora MMIX Shower System S6 kombinerar en formskön och ergonomisk design med en energieffektiv insida. Designen präglas av en smeksamt böljande geometri och förmedlar en tidlös och sammanhängande&hellip:
 • Mora MMIX Shower System S5 - Med tak- och handdusch - Krom

  Mora MMIX Shower System S5 - Med tak- och handdusch - Krom