Toalettstol

Golvstående och vägghängda toalettstolar finns i de flesta tillverkares produktkataloger. Här ser du en översikt av utbudet online och tillbehör som ibland behöver bytas ut som toalettsits eller spolknapp.

Populärt inom toalettstol

 • Installationskit Grohe Sensia Arena 46944 för Automatisk Spolning

  Installationskit Grohe Sensia Arena 46944 för Automatisk Spolning
  Installationskit Grohe Sensia Arena 46944 ger dig möjligheten till att ha automatisk spolning av din duschtoalett Grohe Sensia Arena 39354.
 • Vägghängd Toalettstol Flaminia Mini App GoClean

  Vägghängd Toalettstol Flaminia Mini App GoClean
  Vägghängd Toalettstol Flaminia Mini App GoClean har en snygg och elegant design och levereras med hårdsits. Tack vare dess avrundade ytor är toaletten enkel att rengöra. Allt som behövs är ett enkelt&hellip:
 • Spolknapp Ifö Sign Pneumatisk

  Spolknapp Ifö Sign Pneumatisk
  Spolknapp Ifö Sign Pneumatisk är en luftstyrd spolknapp med dubbelspolning. Spolknappen är inte utrustad med någon doseringsfunktion, önskas detta så måste Doseringlock Ifö Sign (art-nr: 96865)&hellip:
 • Toalettstol Duravit Me by Starck 217009

  Toalettstol Duravit Me by Starck 217009
  Toalettstol Duravit Me by Starck är en golvstående WC-stol inkl fästen. Levereras med SoftClose sits. Toalettstolen har en spolkapacitet på 4,5 liter.

Fler tips på toalettstol

 • Vägghängd Toalettstol Lavabo File 2.0 Rimless

  Vägghängd Toalettstol Lavabo File 2.0 Rimless
  Vägghängd toalettstol Lavabo File 2.0 utan toalettsits är Rimless, utan spolkant, vilket innebär att den har en öppen spolkant som gör det enklare att göra rent och svårare för smuts och bakterier&hellip:
 • Spolknapp Grohe Skate Cosmopolitan med Dubbelspolning

  Spolknapp Grohe Skate Cosmopolitan med Dubbelspolning
  Spolknapp Grohe Skate Cosmopolitan med dubbelspolning eller start/stopp funktion till pneumatisk avloppsventil. Kan monteras lodrätt och vågrätt. Spolknappen är gjord i ABS och finns i flera färger.&hellip:
 • Spolknapp Gustavsberg till Triomont XS Duo Metall Mekanisk

  Spolknapp Gustavsberg till Triomont XS Duo Metall Mekanisk
  Mekanisk spolknapp som är tillverkad i metall för frontmontering på fixturen Gustavsberg Triomont XS och med dubbelspolning. Monteras på fixturen på väggen eller ovanför den vägghängda toaletten.&hellip:
 • Toalettstol Svedbergs 9085

  Toalettstol Svedbergs 9085
  Toalettstol Svedbergs 9085 är tilverkad i porslin med dubbelspolning, dolt S-lås och sitthöjd på 43 cm. Integrerad och lätt avtagbar hårdsits (vit). Spolmängd 6/3 liter. Toaletten är designad med&hellip:
 • Spolknapp Ifö Sign Pneumatisk

  Spolknapp Ifö Sign Pneumatisk
  Spolknapp Ifö Sign Pneumatisk är en luftstyrd spolknapp med dubbelspolning. Spolknappen är inte utrustad med någon doseringsfunktion, önskas detta så måste Doseringlock Ifö Sign (art-nr: 96865)&hellip:
 • Toalettstol Lavabo Retro Monoblocco

  Toalettstol Lavabo Retro Monoblocco
  Toalettstol Lavabo Retro Monoblocco med 3/6 liters dubbelspolning och retrodesign, utan toalettsits. Designad av Alfredo Anzellini &: Massiliano Cicconi.
 • Toalettstol Villeroy & Boch Subway 2.0 ViClean L Direct Flush Ceramic Plus Exkl Sits

  Toalettstol Villeroy & Boch Subway 2.0 ViClean L Direct Flush Ceramic Plus Exkl Sits
  Toalettstol ViClean-L är en väggmonterad toalett med Direct Flush med öppen spolkant för enklare rengöring. Direct Flush spolar upp till kanten för bättre hygien. Utrustad med vattenbesparande Aquareduct-system.&hellip:
 • Vägghängd Toalettstol Ifö Spira 6275 Rimfree med Mjuksits

  Vägghängd Toalettstol Ifö Spira 6275 Rimfree med Mjuksits
  Vägghängd Toalettstol Ifö Spira 6275 Rimfree i vit porslin har en design som är inspirerad av den skandinaviska naturen. Levereras med en vit mjuksits. Design: Knud Holscher.
 • Spolknapp Grohe Arena Cosmopolitan S

  Spolknapp Grohe Arena Cosmopolitan S
  Spolknapp Arena Cosmopolitan S är en praktisk och snygg spolknapp från Grohe för inbyggda cisterner. Det är en vattenbesparande väggplatta för dubbel spolning och start-/stopp-aktivering. Denna spolknapp&hellip:
 • Cistern Villeroy & Boch Architectura Bak- eller Sidoanslutning

  Cistern Villeroy & Boch Architectura Bak- eller Sidoanslutning
  Villeroy &: Boch Architectura Cistern, vattenanslutning från sidan eller bakifrån, Vit Alpin. Cistern, 1 st.
 • Toalettsits Gustavsberg Nordic 23XX Vit Mjukstängande

  Toalettsits Gustavsberg Nordic 23XX Vit Mjukstängande
  Toalettsits Nordic 23XX Vit Mjukstängande är en praktisk toalettsits till toaletter i Nordic 23XX-serien från Gustavsberg. Sitsen har Soft Close (SC) för tyst och mjuk stängning och är tillverkad&hellip:
 • Cistern Villeroy & Boch Venticello

  Cistern Villeroy & Boch Venticello
  Villeroy &: Boch Venticello Cistern, vattenanslutning från sidan eller bakifrån, Vit Alpin. Cistern, 1 st.
 • Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch O.novo Vita Förlängd

  Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch O.novo Vita Förlängd
  Vägghängd Toalettstol Villeroy &: Boch O.novo Vita Förlängd är den perfekta toaletten för ditt badrum. Produkten tillhör den populära serien O.novo Vita från Villeroy &: Boch.
 • Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch O.novo Monterad Cistern

  Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch O.novo Monterad Cistern
  Vägghängd Toalettstol Villeroy &: Boch O.novo Monterad Cistern är den perfekta toaletten för ditt badrum. Produkten tillhör den populära serien O.novo från Villeroy &: Boch.
 • Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch Architectura Vita

  Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch Architectura Vita
  Vägghängd Toalettstol Villeroy &: Boch Architectura Vita är den perfekta toaletten för ditt badrum. Produkten tillhör den populära serien Architectura Vita från Villeroy &: Boch.
 • Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch Architectura Kvadratisk

  Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch Architectura Kvadratisk
  Vägghängd Toalettstol Villeroy &: Boch Architectura Kvadratisk är den perfekta toaletten för ditt badrum. Produkten tillhör den populära serien Architectura från Villeroy &: Boch.
 • Toalettsits Ifö Pala Mjuksits

  Toalettsits Ifö Pala Mjuksits
  Toalettsits Ifö Pala Mjuksits är en mjuksits med snabbkoppling vilket gör att du med ett enkelt handgrepp kan lyfta bort sitsen vid rengöring.
 • Toalettstol Ifö Spira 6261 Rimfree Hög Modell

  Toalettstol Ifö Spira 6261 Rimfree Hög Modell
  Toalettstol Spira 6261 Rimfree Hög Modell med skruvhål är en hög toalett (46 cm sitthöjd utan sits) från Ifö utan spolkant vilket gör att smuts och bakterier inte har någonstans att gömma sig.&hellip:
 • Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch O.novo Kompakt

  Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch O.novo Kompakt
  Vägghängd Toalettstol Villeroy &: Boch O.novo Kompakt är den perfekta toaletten för ditt badrum. Produkten tillhör den populära serien O.novo från Villeroy &: Boch.
 • Toalettsits IDO Aniara 91280 Mjuksits

  Toalettsits IDO Aniara 91280 Mjuksits
  Toalettsits IDO Aniara 91280 är en vit mjuksits som är komfortabelt varm och mjuk. Enkel att ta bort vid rengöring. Toalettsitsen passar till alla toalettstolar i serien IDO Aniara förutom IDO Miniara.&hellip:
 • Spolknapp Ifö Campus Gen 2

  Spolknapp Ifö Campus Gen 2
  Spolknapp Ifö Campus Gen 2 är en mekanisk spolknapp med 4/2 liters dubbelspolning, ena modellen i rostfritt utförande är med enkelspolning. Funkar ihop med Fresh WC. Spolknappen passar till spolsystemen&hellip:
 • Spolknapp Grohe Skate Cosmopolitan S

  Spolknapp Grohe Skate Cosmopolitan S
  Spolknapp Skate Cosmopolitan S är en spolknapp från Grohe i modern design för inbyggda cisterner. Det är en vattenbesparande väggplatta för dubbel spolning och start-/stopp-aktivering. Denna spolknapp&hellip:
 • Spolknapp Villeroy & Boch ViConnect 300S Plast

  Spolknapp Villeroy & Boch ViConnect 300S Plast
  Spolknapp Villeroy &: Boch ViConnect 300S Plast är en snygg spolknapp för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie ViConnect och kommer i 7 färgvarianter.
 • Vägghängd Toalettstol Gustavsberg Hygienic Flush 5G84

  Vägghängd Toalettstol Gustavsberg Hygienic Flush 5G84
  Gustavsberg Hygienic Flush 5G84 är en vägghängd toalettstol med öppen spolkant som gör rengöringen mycket enklare och som ger en bättre hygien.
 • Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch Subway för Sjukhus

  Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch Subway för Sjukhus
  Vägghängd Toalettstol Villeroy &: Boch Subway för Sjukhus är den perfekta toaletten för ditt badrum. Produkten tillhör den populära serien Subway från Villeroy &: Boch.
 • Fixturkåpa Grohe Solido Monobloc 39377 med Spolknapp

  Fixturkåpa Grohe Solido Monobloc 39377 med Spolknapp
  Fixturkåpa Grohe Solido Monobloc 39377 ger dig möjligheten att installera en vägghängd toalettstol där det inte är möjligt, även där avloppen är vertikala. Vattenanslutning från vänster, höger&hellip:
 • Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch Avento

  Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch Avento
  Vägghängd Toalettstol Villeroy &: Boch Avento är den perfekta toaletten för ditt badrum. Produkten tillhör den populära serien Avento från Villeroy &: Boch.
 • Toalettsits Lavabo Flo och File Slim Mjukstängande Hårdsits

  Toalettsits Lavabo Flo och File Slim Mjukstängande Hårdsits
  Toalettsits Lavabo Flo och File Slim är en mjukstängande hårdsits med elegant design. Toalettsitsen kan demonteras utan verktyg, utmärkt vid rengöring.
 • Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch Subway

  Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch Subway
  Vägghängd Toalettstol Villeroy &: Boch Subway är den perfekta toaletten för ditt badrum. Produkten tillhör den populära serien Subway från Villeroy &: Boch.
 • Toalettsits Ifö Cera Hårdsits

  Toalettsits Ifö Cera Hårdsits
  Toalettsits Ifö Cera Hårdsits är tillverkad i vit hårdplast med snabbkoppling (Quick Release / QR) eller fasta beslag. Sitsen finns att köpa som hårdsits eller som mjukstängande hårdsits. Toalettsitsen&hellip:
 • Spolknapp Gustavsberg till Triomont XS Duo Metall Mekanisk

  Spolknapp Gustavsberg till Triomont XS Duo Metall Mekanisk
  Mekanisk spolknapp som är tillverkad i metall för frontmontering på fixturen Gustavsberg Triomont XS och med dubbelspolning. Monteras på fixturen på väggen eller ovanför den vägghängda toaletten.&hellip:
 • Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch O.novo Vita Förlängd

  Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch O.novo Vita Förlängd
  Vägghängd Toalettstol Villeroy &: Boch O.novo Vita Förlängd är den perfekta toaletten för ditt badrum. Produkten tillhör den populära serien O.novo Vita från Villeroy &: Boch.
 • Spolknapp Tapwell Duo 112

  Spolknapp Tapwell Duo 112
  Spolknapp Tapwell Duo 112 är en stilren spolknapp som passar till Geberits WC-fixtur 112 cm.
 • Vägghängd Toalettstol Gustavsberg Nautic 5530

  Vägghängd Toalettstol Gustavsberg Nautic 5530
  Vägghängd Toalettstol Nautic 5530 från Gustavsberg är en minimalistisk toalettstol med harmoniska linjer och modern design. Levereras med vit mjuksits.
 • Spolknapp Gustavsberg till Triomont XS Duo Mekanisk

  Spolknapp Gustavsberg till Triomont XS Duo Mekanisk
  Mekanisk spolknapp som är tillverkad i plast för frontmontering på fixturen Gustavsberg Triomont XS och med 3/6 liters dubbelspolning. Monteras på fixturen på väggen eller ovanför den vägghängda&hellip:
 • Spolknapp Grohe Nova Cosmopolitan S

  Spolknapp Grohe Nova Cosmopolitan S
  Spolknapp Nova Cosmopolitan S är en spolknapp från Grohe i snygg design för inbyggda cisterner. Det är en vattenbesparande väggplatta för dubbel spolning och start-/stopp-aktivering. Denna spolknapp&hellip:
 • Toalettstol Svedbergs 9085

  Toalettstol Svedbergs 9085
  Toalettstol Svedbergs 9085 är tilverkad i porslin med dubbelspolning, dolt S-lås och sitthöjd på 43 cm. Integrerad och lätt avtagbar hårdsits (vit). Spolmängd 6/3 liter. Toaletten är designad med&hellip:
 • Ifö Cera mjuksits Vit

  Ifö Cera mjuksits Vit
 • Toalettstol Noro Well No-Rim Inklusive Lock

  Toalettstol Noro Well No-Rim Inklusive Lock
  Toalettstol Noro Well No-Rim är en toalett med den senaste tekniken och modern design med skandinaviska uttryck. Lätt att rengöra tack vare avsaknaden av spolkant. Levereras med toalettsits med mjukstängning.&hellip:
 • Toalettsits Lavabo Retro

  Toalettsits Lavabo Retro
  Toalettsits Lavabo Retro i hårdplast och utan mjukstängning.
 • Spolknapp Gustavsberg till Triomont XS Mekanisk

  Spolknapp Gustavsberg till Triomont XS Mekanisk
  Spolknapp Gustavsberg till Triomont XS Mekanisk för frontmontering och med dubbelspolning. Monteras på fixturen på väggen eller ovanför den vägghängda toaletten. Fungerar även som servicelucka.Spolknappen&hellip:
 • Spolknapp Svedbergs Front

  Spolknapp Svedbergs Front
  Spolknapp till vägghängda toaletter från Svedbergs. Finns i tre färger.
 • WC-fixtur Geberit 120 TEK med Sigma Inbyggnadscistern med Tätskikt

  WC-fixtur Geberit 120 TEK med Sigma Inbyggnadscistern med Tätskikt
  WC-fixtur Geberit 120 TEK med Sigma Inbyggnadscistern är en fixtur för vägghängd Duravit WC. Med denna fixtur är allt klart med tätskikt kommer färdig för installation. Geberit inbyggnadsfixturer&hellip:
 • Spolknapp Grohe Skate Cosmopolitan S

  Spolknapp Grohe Skate Cosmopolitan S
  Spolknapp Skate Cosmopolitan S är en spolknapp från Grohe i modern design för inbyggda cisterner. Det är en vattenbesparande väggplatta för dubbel spolning och start-/stopp-aktivering. Denna spolknapp&hellip:
 • Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch Finion

  Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch Finion
  Vägghängd Toalettstol Villeroy &: Boch Finion är den perfekta toaletten för ditt badrum. Produkten tillhör den populära serien Finion från Villeroy &: Boch.
 • Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch O.novo Kantig

  Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch O.novo Kantig
  Vägghängd Toalettstol Villeroy &: Boch O.novo Kantig är den perfekta toaletten för ditt badrum. Produkten tillhör den populära serien O.novo från Villeroy &: Boch.
 • Cistern Villeroy & Boch Architectura Bak- eller Sidoanslutning

  Cistern Villeroy & Boch Architectura Bak- eller Sidoanslutning
  Villeroy &: Boch Architectura Cistern, vattenanslutning från sidan eller bakifrån, Vit Alpin. Cistern, 1 st.
 • Spolknapp Geberit Sigma 30

  Spolknapp Geberit Sigma 30
  Spolplattor till Sigma inbyggnadsfixturer 112 cm med dubbelspolning eller enkelspolning, finns i olika ytbehandlingar och designutföranden. Spolning framifrån. Spolknapp Geberit Sigma 30 finns att köpa&hellip:
 • Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch O.novo Kids

  Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch O.novo Kids
  Vägghängd Toalettstol Villeroy &: Boch O.novo Kids är den perfekta toaletten för ditt badrum. Produkten tillhör den populära serien O.novo Kids från Villeroy &: Boch.
 • WC-fixtur Gustavsberg Triomont XS Mekanisk

  WC-fixtur Gustavsberg Triomont XS Mekanisk
  Triomont från Gustavsberg är en smidig helhetslösning som gör det möjligt med en vägghängd wc i de allra flesta badrum. Monteras enkelt i väggen.
 • Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch O.novo Kompakt

  Vägghängd Toalettstol Villeroy & Boch O.novo Kompakt
  Vägghängd Toalettstol Villeroy &: Boch O.novo Kompakt är den perfekta toaletten för ditt badrum. Produkten tillhör den populära serien O.novo från Villeroy &: Boch.
 • Vägghängd Toalettstol Flaminia Mini App GoClean

  Vägghängd Toalettstol Flaminia Mini App GoClean
  Vägghängd Toalettstol Flaminia Mini App GoClean har en snygg och elegant design och levereras med hårdsits. Tack vare dess avrundade ytor är toaletten enkel att rengöra. Allt som behövs är ett enkelt&hellip:

Sitthöjd på toalettstolar

Det finns inget exakt mått på sitthöjd man måste förhålla sig till. Toalettstolar som finns att köpa kan ha olika sitthöjd och det finns allt från 40 cm till 50 cm för långa personer.

En standard är att vägghängd toastol monteras cirka 45 cm från golv till toalettring.