Tvättställ

I den här översikten har vi plockat ihop tips och inspiration till nytt tvättställ. Du hittar infällda modeller men också fristående handfat som du placerar ovanpå ett lågt badrumsskåp.

En del butiker säljer tvättställ tillsammans med passande tvättställsblandare. Om det inte ingår bör du säkerställa att den blandare du vill ha passar.

Populärt inom tvättställ

 • Tvättställ CFP 2050RB - Tvättställ för möbler, Tvättställ

  Tvättställ CFP 2050RB - Tvättställ för möbler, Tvättställ
 • Tvättställ CFP 65 - Tvättställ för möbler, Tvättställ

  Tvättställ CFP 65 - Tvättställ för möbler, Tvättställ
 • Tvättställsblandare FM Mattsson Tronic WMS med Underliggande Pip

  Tvättställsblandare FM Mattsson Tronic WMS med Underliggande Pip
  Tvättställsblandare Tronic WMS med Underliggande Pip är en beröringsfri blandare som är enkel att använda och installera från FM Mattsson. Den kan användas som vilken tvättställsblandare som&hellip:
 • Tvättställsblandare Strand Stainless Ludde LU-2001

  Tvättställsblandare Strand Stainless Ludde LU-2001
  Blandaren Ludde 2001, från Strand Stainless är en kompakt blandare utmärkt till ett litet eller ett mindre tvättställ. Handtaget är lätt vinklat uppåt vilket gör det greppvänligt - pipens vinkling&hellip:

Fler tips på tvättställ

 • Tvättställsblandare Noro Flex

  Tvättställsblandare Noro Flex
  Tvättställsblandare Noro Flex är en stilren ettgreppsblandare med fast pip som är enkel att montera. Denna blandare är testad och certifierad av SINTEF. Typgodkända av RISE.
 • Tvättställ Westerbergs Hav Betong

  Tvättställ Westerbergs Hav Betong
  Tvättställ Westerbergs Hav Betong är ett tvättställ av betong, tillverkat för hand med en unik form som harmonierar fint med tvättställsskåpets strikta linjer. Varje exemplar är unikt och ytan&hellip:
 • Möbeltvättställ Villeroy & Boch Finion

  Möbeltvättställ Villeroy & Boch Finion
  Möbeltvättställ Villeroy &: Boch Finion - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Finion och kommer i 42 varianter.
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Vernis Blend 70 med Lyftventil

  Tvättställsblandare Hansgrohe Vernis Blend 70 med Lyftventil
  Tvättställsblandare Hansgrohe Vernis Blend 70 med kallstart och lyftventil är en ettgreppsblandare med minimalistiska former och design. Blandaren är utrustad med AirPower och vattenbesparande funktionen&hellip:
 • Tvättställsblandare Macro Design Asti

  Tvättställsblandare Macro Design Asti
  Tvättställsblandare Macro Design Asti är en modern blandare i stilren design. Noga utvecklad vilket gör att den passar perfekt till möblerna i Macro Designs breda sortiment.
 • Tvättställ Svedbergs Stil

  Tvättställ Svedbergs Stil
  Tvättställ Svedbergs Stil är ett klassiskt tvättställ som kommer hålla i många år och passar bland annat Tvättställskåp Svedbergs Stil med djup 45 cm och bredderna 60, 80, 100 cm. Förberedd&hellip:
 • Tvättställ Duravit Happy D2 071050

  Tvättställ Duravit Happy D2 071050
  Tvättställ Duravit Happy D2 071050 är ett möbeltvättställ för vägghängning. Med hylla för armatur och bräddavlopp med lock i krom för bräddavloppshålet, 500 mm. Design by Sieger Design.
 • Tvättställ JEE-O Blue

  Tvättställ JEE-O Blue
  Tvättställ JEE-O Blue är ett unikt och elegant tvättställ för bänkmontage. Tvättställ från JEE-O är tillverkade i DADOquartz som är resistent mot repor och nötning. DADOquartz är ett stenmaterial&hellip:
 • Tvättställsblandare Duschbyggarna Oxford 180 mm

  Tvättställsblandare Duschbyggarna Oxford 180 mm
  Tvättställsblandare Oxford Krom 180 mm är en 1-grepps tvättställsblandare utan lyftventil från Duschbyggarna. Denna retroinspirerade tvättställsblandare har ett vackert vred och en mjukt böjd&hellip:
 • Tvättställsblandare Tapwell EVO EVM 082

  Tvättställsblandare Tapwell EVO EVM 082
  Tvättställsblandare Tapwell EVO EVM 082 med joystickgrepp är en hög ettgreppsblandare med stilren och snygg design. Denna blandare passar bäst till ovanpåliggande tvättställ. Komplettera blandaren&hellip:
 • Tvättställ Ifö Spira 50 cm

  Tvättställ Ifö Spira 50 cm
  Tvättställ Ifö Spira 50 cm med bräddavlopp har en stilren och skandinavisk design som gör att den passar in i de flesta badrum. Tvättstället har en avställningsyta på bakre delen. Monteringen&hellip:
 • Tvättställsblandare Mora One

  Tvättställsblandare Mora One
  Tvättställsblandare Mora One är en minimalistisk ettgreppsblandare med joystickgrepp i modern design som gör att den passar in i de flesta badrum. Blandaren är utrustad med energi- och vattenbesparingsfunktioner&hellip:
 • Tvättställ Hafa Circle

  Tvättställ Hafa Circle
  Tvättställ Hafa Circle är ett elegant och tunt fristående handfat i porslin med en matt yta.
 • Kommod med tvättställ Noro Vogue Vit 600 mm

  Kommod med tvättställ Noro Vogue Vit 600 mm
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol Classic 110 3-håls med Kryssgrepp

  Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol Classic 110 3-håls med Kryssgrepp
  Metropol Classic 110 är en tvättställsblandare i klassisk design från Hansgrohe med 3 hål. Tvättställsblandaren är utrustad med antikalksystemet Quick Clean och energi- och vattenbesparande funktionerna&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Loop & Friends Undermonterat Ovalt

  Tvättställ Villeroy & Boch Loop & Friends Undermonterat Ovalt
  Tvättställ Villeroy &: Boch Loop &: Friends Undermonterat Ovalt - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Loop &: Friends och kommer i 32&hellip:
 • Tvättställsblandare LH Irno Hög

  Tvättställsblandare LH Irno Hög
  Tvättställsblandare LH Irno hög är en tvättställsblandare i minimalistisk design, fulländad. Finns i 6 olika färger. Matchande bottenventiler finns att välja till.
 • Tvättställ Duravit Happy D2 071150

  Tvättställ Duravit Happy D2 071150
  Tvättställ Duravit Happy D2 071150 för vägghängning med hylla för armatur, inklusive bultsats. Passar perfekt till den lilla gästtoaletten. Tvättställ Duravit Happy D2 071150 finns att köpa med&hellip:
 • Tvättställ Geberit Variform 400 mm Infälld Runt

  Tvättställ Geberit Variform 400 mm Infälld Runt
  Tvättställ Geberit Variform 400 mm är ett tvättställ med rund form för infällnad, perfekt för montering i bänkskiva av olika material. Mall för håltagning i bänkskiva ingår. Du kan välja&hellip:
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Vernis Blend 70 med Lyftventil

  Tvättställsblandare Hansgrohe Vernis Blend 70 med Lyftventil
  Tvättställsblandare Hansgrohe Vernis Blend 70 med kallstart och lyftventil är en ettgreppsblandare med minimalistiska former och design. Blandaren är utrustad med AirPower och vattenbesparande funktionen&hellip:
 • Tvättställ Svedbergs Stil

  Tvättställ Svedbergs Stil
  Tvättställ Svedbergs Stil är ett klassiskt tvättställ som kommer hålla i många år och passar bland annat Tvättställskåp Svedbergs Stil med djup 45 cm och bredderna 60, 80, 100 cm. Förberedd&hellip:
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol 100

  Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol 100
  Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol 100 med kvadratiska former är en ettgreppsblandare med användarvänligt grepp och modern design. Blandaren är utrustad med antikalksystemet Quick Clean samt&hellip:
 • Tvättställ Hafa Circle

  Tvättställ Hafa Circle
  Tvättställ Hafa Circle är ett elegant och tunt fristående handfat i porslin med en matt yta.
 • Tvättställ Villeroy & Boch Subway 2.0

  Tvättställ Villeroy & Boch Subway 2.0
  Tvättställ Villeroy &: Boch Subway 2.0 - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Subway 2.0 och kommer i 36 varianter.
 • Tvättställ Villeroy & Boch O.novo Ovalt för Ocentrerad Blandare

  Tvättställ Villeroy & Boch O.novo Ovalt för Ocentrerad Blandare
  Tvättställ Villeroy &: Boch O.novo Ovalt för Ocentrerad Blandare - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie O.novo och kommer i 24 varianter.
 • Tvättställ Villeroy & Boch Loop & Friends Undermonterat Rektangulärt

  Tvättställ Villeroy & Boch Loop & Friends Undermonterat Rektangulärt
  Tvättställ Villeroy &: Boch Loop &: Friends Undermonterat Rektangulärt - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Loop &: Friends och kommer&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0

  Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0
  Tvättställ Villeroy &: Boch Memento 2.0 - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Memento 2.0 och kommer i 133 varianter.
 • Tvättställ Villeroy & Boch O.novo 450 mm

  Tvättställ Villeroy & Boch O.novo 450 mm
  Servicetvättställ Villeroy &: Boch O.novo 450 mm - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie O.novo och kommer i 2 varianter.
 • Tvättställ Noro Attract Betong

  Tvättställ Noro Attract Betong
  Tvättställ Noro Attract Betong är ett snyggt, modernt tvättställ i gjuten betong med ett industriellt uttryck. Tvättstället har mjuka linjer i den rymliga hon och är utrustat med bra avställningsytor.&hellip:
 • Tvättställsblandare Tapwell ARM081L Hög Pip

  Tvättställsblandare Tapwell ARM081L Hög Pip
  Tvättställsblandare Tapwell ARM081L Hög Pip är en ettgreppsblandare i mässing. Kombineras med bottenventil.
 • Tvättställ Svedbergs Sand

  Tvättställ Svedbergs Sand
  Tvättställ Svedbergs Sand är ett stilrent tvättställ med goda avställningsytor och passar bra till mindre badrum, eller varför inte kombinera med två tvättställ? Det praktiska överfyllnadsskyddet&hellip:
 • Tvättställ Geberit Variform 550 mm Infälld Ovalt Kanthylla

  Tvättställ Geberit Variform 550 mm Infälld Ovalt Kanthylla
  Tvättställ Geberit Variform 550 mm är ett tvättställ med Ovalt form för infällnad, perfekt för montering i bänkskiva av olika material. Mall för håltagning i bänkskiva ingår. Du kan välja&hellip:
 • Tvättställsblandare Grohe Swift

  Tvättställsblandare Grohe Swift
  Tvättställsblandare Grohe Swift är en ettgreppsblandare med minimalistiska former och enkel design, med metallgrepp. Finns att köpa med lyftventil eller kedjefäste. Kedjefästet går at demontera.&hellip:
 • Tvättställ Ifö Spira sjukhustvättställ 60 cm

  Tvättställ Ifö Spira sjukhustvättställ 60 cm
  Spira sjukhustvättställ 60 cm ifrån Ifö är ett tvättställ med avställningsyta på bakre delen. Tvättstället är specifikt designad för att fungera i sjukhusmiljöer. Tvättstället är behandlat&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Loop & Friends Inbyggt Ovalt Med Bräddavlopp

  Tvättställ Villeroy & Boch Loop & Friends Inbyggt Ovalt Med Bräddavlopp
  Tvättställ Villeroy &: Boch Loop &: Friends Inbyggt Ovalt Med Bräddavlopp - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Loop &: Friends och kommer&hellip:
 • Tvättställsblandare Hafa Go

  Tvättställsblandare Hafa Go
  Tvättställsblandare Hafa Go är en stilren ettgreppsblandare i mässing med Easy Mount, verktygsfri fixering. Blandaren är testad och certifierad av SINTEF. Levereras utan bottenventil och finns att&hellip:
 • Tvättställsblandare FM Mattsson Siljan Kort Anslutningsslang

  Tvättställsblandare FM Mattsson Siljan Kort Anslutningsslang
  Tvättställsblandare Siljan Kort Anslutningsslang i krom är en ettgreppsblandare med minimalistiska och rundade former från FM Mattsson. Blandarens moderna design gör att den passar in i de flesta&hellip:
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Finoris 110

  Tvättställsblandare Hansgrohe Finoris 110
  Tvättställsblandare Hansgrohe Finoris 110 är en stilren ettgreppsblandare med unik design och laminarstråle. Blandaren är utrustad med vattenbesparande funktionen EcoSmart.
 • Tvättställ Villeroy & Boch Artis 410 mm Kvadratiskt

  Tvättställ Villeroy & Boch Artis 410 mm Kvadratiskt
  Fristående Tvättställ Villeroy &: Boch Artis 410 mm Kvadratiskt - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Artis och kommer i 19 varianter.
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Metris 110

  Tvättställsblandare Hansgrohe Metris 110
  Tvättställsblandare Hansgrohe Metris 110 är en ettgreppsblandare i krom med användarvänligt grepp och böjd pip. De cylindriska och kantiga formerna möter varandra och ger ifrån sig en modern design&hellip:
 • Tvättställsblandare Svedbergs Skule

  Tvättställsblandare Svedbergs Skule
  Tvättställsblandare Svedberrgs Skule är en sparsmakad ettgreppsblandare som går att kombinera precis som du vill. Med mängder av olika färger och val mellan slät eller lättrad kan du hitta den&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Loop & Friends Inbyggt Rektangulärt Med Bräddavlopp

  Tvättställ Villeroy & Boch Loop & Friends Inbyggt Rektangulärt Med Bräddavlopp
  Tvättställ Villeroy &: Boch Loop &: Friends Inbyggt Rektangulärt Med Bräddavlopp - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Loop &: Friends&hellip:
 • Tvättställ Geberit Variform 400 mm Lay-on Runt Utan Bräddavlopp

  Tvättställ Geberit Variform 400 mm Lay-on Runt Utan Bräddavlopp
  Tvättställ Geberit Variform 400 mm Lay-on runt är ett tvättställ som placeras ovanpå bänkskivan. Tvättstället är perfekt för montering på bänkskiva av olika material. Monteringsskruvar ingår.&hellip:
 • Tvättställsblandare Tapwell EVO 081 Waterfall Hög Krom

  Tvättställsblandare Tapwell EVO 081 Waterfall Hög Krom
  EVO 081 är en tvättställsblandare i vattenfallsmodell från Tapwell som med sin generösa höjd passar bra till fristående tvättställ .
 • Tvättställsblandare Tidlös design Krom FD-2211

  Tvättställsblandare Tidlös design Krom FD-2211
  Blandare med stilren design Tvättställsblandare i rostfritt stål med stilren design som gör att blandaren passar in i alla typer av badrum, oavsett stil. Blandaren är en så kallad ettgreppsblandare som gör att du enkelt ställer in värmen och flödet med endast en hand, istället för med två separata reglage för varmt och kallt. Detta gör att du enklare kan reglera både temperatur och vattenflöde vilket i sin tur gör att vattenförbrukningen ofta blir lägre än med en tvågreppsblandare. Dessutom saknar blandare med två separata vred säkerhetsfunktioner vad gäller varmvattnet, vilket gör att det kan bli alldeles för hett och t ex barnen i familjen riskerar att bränna sig. Solida material och kopplingar Blandarens ansluts till varm och kallvatten med två stycken 35 cm långa rostfria stålslangar med 3/8 tums kopplingar. Kassetten inuti denna blandare är 35 mm och är keramisk. Många billiga blandare på marknaden har en kassett som är gjord i plast vilket inte anses lika tillförlitligt och hållbart som en keramisk kassett. Kassetten har en keramisk skivenhet som är otroligt tålig vad gäller tryckhållfasthet. Denna typ av kassetter återfinns mestadels hos etablerade märkesblandare. En keramisk insats i en blandare anses dessutom ha flera hygieniska fördelar jämfört med insatser i plast. Fler detaljerade mått på blandaren hittar du i ritningen i bildspelet ovan. Låt oss installera din blandare Även om installationen är enkel kan det vara skönt att låta proffsen ta hand om det. Våra professionella montörer kan installera din blandare hemma hos dig, till låg kostnad. Skriv in ditt postnummer i fältet ovan för att se vilka installationer vi kan erbjuda där du bor.
 • Tvättställ 4AQUA Classic

  Tvättställ 4AQUA Classic
  Tvättställ från 4AQUA.
 • Tvättställ Villeroy & Boch Subway 2.0

  Tvättställ Villeroy & Boch Subway 2.0
  Tvättställ Villeroy &: Boch Subway 2.0 - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Subway 2.0 och kommer i 36 varianter.
 • Bidéblandare Hansgrohe Talis E med Lyftventil

  Bidéblandare Hansgrohe Talis E med Lyftventil
  Bidéblandare Talis E med Lyftventil är en modern bidéblandare från Hansgrohe med keramiskt blandarsystem. Denna blandare levereras med en lyftventil och den är utrustad med den vatten- och energibesparande&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Finion 600 mm

  Tvättställ Villeroy & Boch Finion 600 mm
  Fristående Tvättställ Villeroy &: Boch Finion 600 mm - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Finion och kommer i 12 varianter.
 • Tvättställ Villeroy & Boch Subway 2.0 Rektangulärt Med Bräddavlopp för Kommoder från Subway 2.0

  Tvättställ Villeroy & Boch Subway 2.0 Rektangulärt Med Bräddavlopp för Kommoder från Subway 2.0
  Tvättställ Villeroy &: Boch Subway 2.0 Rektangulärt Med Bräddavlopp för Kommoder från Subway 2.0 - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Subway&hellip:
 • Tvättställ Alape WP.WF20.1 med Svart Underrede

  Tvättställ Alape WP.WF20.1 med Svart Underrede
  Tvättställ Alape S-19 serie med svart golvstående underrede är unik i sitt slag. De raka kanterna på tvättstället i den klara vita och blanka färgen med det rundade inbyggda tvättstället möter&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Finion 600 mm

  Tvättställ Villeroy & Boch Finion 600 mm
  Fristående Tvättställ Villeroy &: Boch Finion 600 mm - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Finion och kommer i 12 varianter.