Tvättställ

I den här översikten har vi plockat ihop tips och inspiration till nytt tvättställ. Du hittar infällda modeller men också fristående handfat som du placerar ovanpå ett lågt badrumsskåp.

En del butiker säljer tvättställ tillsammans med passande tvättställsblandare. Om det inte ingår bör du säkerställa att den blandare du vill ha passar.

Populärt inom tvättställ

 • Tvättställsblandare FM Mattsson Tronic WMS med Underliggande Pip

  Tvättställsblandare FM Mattsson Tronic WMS med Underliggande Pip
  Tvättställsblandare Tronic WMS med Underliggande Pip är en beröringsfri blandare som är enkel att använda och installera från FM Mattsson. Den kan användas som vilken tvättställsblandare som&hellip:
 • Tvättställsblandare FM Mattsson 9000

  Tvättställsblandare FM Mattsson 9000
  Tvättställsblandare FM Mattsson 9000 är en ettgreppsblandare i krom med mjukstängning som förhindrar smällar och tryckstötar, liksom keramisk tätning och inbyggd temperaturspärr. Utrustad med&hellip:
 • Tvättställsblandare Bathlife Pärla Hög

  Tvättställsblandare Bathlife Pärla Hög
  Tvättställsblandare Bathlife Pärla Hög är en ettgreppsblandare med stilren och modern design. Pärla Hög passar perfekt till fristående tvättställ och den levereras utan bottenventil.
 • Tvättställsblandare Strand Stainless Ludde LU-2001

  Tvättställsblandare Strand Stainless Ludde LU-2001
  Blandaren Ludde 2001, från Strand Stainless är en kompakt blandare utmärkt till ett litet eller ett mindre tvättställ. Handtaget är lätt vinklat uppåt vilket gör det greppvänligt - pipens vinkling&hellip:

Fler tips på tvättställ

 • Tvättställsblandare Hansgrohe Focus 240

  Tvättställsblandare Hansgrohe Focus 240
  Tvättställsblandare Focus 240 är en elegant 1-greppsblandare från Hansgrohe som passar bra i de flesta badrum. Den har dessutom de energi- och vattenbesparande funktionerna AirPower och EcoSmart.
 • Tvättställsblandare LH Classic

  Tvättställsblandare LH Classic
  Tvättställsblandare Classic är en modern engreppsblandare från LH med mjuka former. Denna klassiska blandare levereras med bottenventil.
 • Fristående Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0

  Fristående Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0
  Fristående Tvättställ Villeroy &: Boch Memento 2.0 - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Memento 2.0 och kommer i 32 varianter.
 • Tvättställsblandare Svedbergs Pipe

  Tvättställsblandare Svedbergs Pipe
  Pipe tvättställsblandare. Inklusive anslutningsrör. Finns i flera färger.
 • Tvättställ Gustavsberg Nautic 5540

  Tvättställ Gustavsberg Nautic 5540
  Gustavsberg tvättställ Nautic 5540 i elliptisk utformning. Nautic-serien är framtagen framförallt för de små badrummen. Trots de små yttermåtten har de ändå generösa avställningsytor. Blandarhål&hellip:
 • Tvättställsblandare Primy Steel Wave High

  Tvättställsblandare Primy Steel Wave High
  Tvättställsblandare Primy Steel Wave är en ettgreppsblandare med joystickgrepp och hög pip. Designad och utvecklad av Venkat Tirunagaru. Neoperl anslutningsslang med 10 mm slät ända. Insats från&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Subway 2.0 för Kommoder från Subway 2.0

  Tvättställ Villeroy & Boch Subway 2.0 för Kommoder från Subway 2.0
  Tvättställ Villeroy &: Boch Subway 2.0 för Kommoder från Subway 2.0 - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Subway 2.0 och kommer i 44 varianter.&hellip:
 • Tvättställsblandare Duschbyggarna Oxford 245 mm

  Tvättställsblandare Duschbyggarna Oxford 245 mm
  Tvättställsblandare Oxford 245 mm är en 1-grepps tvättställsblandare utan lyftventil från Duschbyggarna. Denna retroinspirerade tvättställsblandare har ett vackert vred och en mjukt böjd kran.&hellip:
 • Möbeltvättställ Villeroy & Boch Avento

  Möbeltvättställ Villeroy & Boch Avento
  Möbeltvättställ Villeroy &: Boch Avento - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Avento och kommer i 18 varianter.
 • Tvättställ Villeroy & Boch O.novo Vita Ovalt 810 mm

  Tvättställ Villeroy & Boch O.novo Vita Ovalt 810 mm
  Tvättställ Villeroy &: Boch O.novo Vita Ovalt 810 mm - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie O.novo Vita och kommer i 16 varianter.
 • Tvättställsblandare Dornbracht META Hög Pip

  Tvättställsblandare Dornbracht META Hög Pip
  Tvättställsblandare Dornbracht META är en blyfri ettgreppsblandare med hög och svängbar pip (360°) som representerar modern minimalism. Det centrala designelementet i serien är den geometriska grundformen&hellip:
 • Tvättställ Vedum Free

  Tvättställ Vedum Free
  Tvättställ Vedum Free är ett porslinstvättställ i design av Jesper Ståhl. Serien Free har ett harmoniskt formspråk som präglas av balans och enkelhet. Detta tvättställ har hål för blandare&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0

  Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0
  Tvättställ Villeroy &: Boch Memento 2.0 - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Memento 2.0 och kommer i 133 varianter.
 • Tvättställ Villeroy & Boch Loop & Friends Undermonterat Ovalt

  Tvättställ Villeroy & Boch Loop & Friends Undermonterat Ovalt
  Tvättställ Villeroy &: Boch Loop &: Friends Undermonterat Ovalt - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Loop &: Friends och kommer i 32&hellip:
 • Tvättställ Noro Indria

  Tvättställ Noro Indria
  Vackert fristående porslin utan överfyllnadsskydd. Porslinet är cirkelformat och silvermönstrat.
 • Tvättställ Svedbergs Stora Plåt

  Tvättställ Svedbergs Stora Plåt
  Tvättställ Svedbergs Stora Fri Plåt är ett ovanpåliggande tvättställ i plåt för fristående blandare. Vid tillverkning används galvaniserad plåt som pulverlackas för att stå emot rost, slag&hellip:
 • Tvättställsblandare Noro Flex

  Tvättställsblandare Noro Flex
  Tvättställsblandare Noro Flex är en stilren ettgreppsblandare med fast pip som är enkel att montera. Denna blandare är testad och certifierad av SINTEF. Typgodkända av RISE.
 • Tvättställ Ifö Spira 15022 57 cm

  Tvättställ Ifö Spira 15022 57 cm
  Tvättställ Ifö Spira 15022 57 cm har en stilren och skandinavisk design som gör att den passar in i de flesta badrum. Tvättstället är utrustat med bräddavlopp och har en avställningsyta på bakre&hellip:
 • FM Mattsson Tvättställsblandare 9000 Krom - 9050-4500

  FM Mattsson Tvättställsblandare 9000 Krom - 9050-4500
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol 160 3-håls med Bygelgrepp

  Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol 160 3-håls med Bygelgrepp
  Metropol 160 är en tvättställsblandare i stilren design från Hansgrohe med 3 hål. Tvättställsblandaren är utrustad med antikalksystemet Quick Clean och energi- och vattenbesparande funktionerna&hellip:
 • Tvättställsblandare Primy Steel Vector

  Tvättställsblandare Primy Steel Vector
  Tvättställsblandare Steel Vector är en snygg tvättställsblandare i rostfritt stål. Denna blandare har en rund kropp, diagonal pip och slimmat utförande. Håltagning: 35 mm.
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Axor Uno² för Inbyggnad

  Tvättställsblandare Hansgrohe Axor Uno² för Inbyggnad
  Tvättställsblandare Axor Uno² för Inbyggnad är en modern och exklusiv blandare från Hansgrohe med joystick för inbyggnad i vägg. Handtaget kan placeras till höger eller vänster och blandaren&hellip:
 • Tvättställsblandare Gustavsberg Nordic3

  Tvättställsblandare Gustavsberg Nordic3
  Tvättställsblandare Nordic3 är en enklare ettgreppsblandare från Gustavsberg med dold strålsamlare med nyckelgrepp för enklare rengöring. De minimalistiska formerna och den stilrena designen gör&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Avento

  Tvättställ Villeroy & Boch Avento
  Tvättställ Villeroy &: Boch Avento - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Avento och kommer i 12 varianter.
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Logis

  Tvättställsblandare Hansgrohe Logis
  Tvättställsblandare Hansgrohe Logis är en tvågreppsblandare i krom som finns med eller utan lyftventil. Tvättställsblandaren är utrustad med EcoSmart och AirPower.
 • Tvättställ Lavabo Solid Surface 400 mm

  Tvättställ Lavabo Solid Surface 400 mm
  Tvättställ från Lavabo. Tvättställ Lavabo Solid Surface 40 cm är handgjort och tillverkat i 100% akryl, vilket gör tvättstället mycket lättskött och behåller den vackra vita färgen i många&hellip:
 • Tvättställsblandare Tapwell Box 008

  Tvättställsblandare Tapwell Box 008
  Tvättställsblandare Tapwell Box 008 är en snyggt designad ettgreppsblandare för inbyggnad med 234 mm pip. Den kombineras med Inbyggnadsbox Tapwell T Box 2525 (8236048). Komplettera blandaren med en&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Artis 410 mm Kvadratiskt

  Tvättställ Villeroy & Boch Artis 410 mm Kvadratiskt
  Fristående Tvättställ Villeroy &: Boch Artis 410 mm Kvadratiskt - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Artis och kommer i 19 varianter.
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Talis 210 med Bottenventil

  Tvättställsblandare Hansgrohe Talis 210 med Bottenventil
  Tvättställsblandare Hansgrohe Talis 210 med Fast Pip är en ettgreppsblandare med joystickgrepp och en högre, fast pip. Tack vare de cylindriska formerna och den stilrena designen så passar tvättställsblandaren&hellip:
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Talis S 80 Låg

  Tvättställsblandare Hansgrohe Talis S 80 Låg
  Tvättställsblandare Talis S 80 Låg är en ettgreppsblandare i krom från Hansgrohe med cylindriska och minimalistiska former. Tack vare den moderna och enkla designen så passar blandaren in i de flesta&hellip:
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Metris S Hög

  Tvättställsblandare Hansgrohe Metris S Hög
  Tvättställsblandare Hansgrohe Metris S i hög modell i krom med EcoSmart-funktion, vilket innebär att vattenkonsumtionen reduceras, åtgång 5 liter/min. Tvättställsblandaren är utrustad med Air&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0

  Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0
  Tvättställ Villeroy &: Boch Memento 2.0 - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Memento 2.0 och kommer i 133 varianter.
 • Tvättställsblandare Tapwell ARM878

  Tvättställsblandare Tapwell ARM878
  Tvättställsblandare Tapwell Arman ARM878 med hög svängbar U-pip är en ettgreppsblandare med användarvändligt grepp. Blandaren går även att använda i små kökshoar där ingen diskmaskinsavstängning&hellip:
 • Tvättställsblandare Westerbergs Droppe Hög

  Tvättställsblandare Westerbergs Droppe Hög
  Elegant tvättställsblandare som är tillverkad av förkromad mässing och ytbehandlad med krom. Passar bra till Westerbergs nya möbelserier Afton och Gryning och fristående handfat. Pop-up bottenventil&hellip:
 • Tvättställ Duravit Vero 0455

  Tvättställ Duravit Vero 0455
  Vero är namnet på en serie tvättställ i rent, enkelt, rektangulärt utförande. Tvättställ i porslin med blå logotyp för placering på bänkskiva. Inga hål för blandare.
 • Tvättställ Gustavsberg Nordic3 410055 55 cm

  Tvättställ Gustavsberg Nordic3 410055 55 cm
  Gustavsberg Tvättställ Nordic3 410055 55 cm är tillverkat i hygieniskt, hållbart och tätsintrat sanitetsporslin och är för bult- eller konsolmontage. Funktionell design med skandinaviska standardmått&hellip:
 • Tvättställ Geberit Variform 550 mm Infälld Ovalt Kanthylla

  Tvättställ Geberit Variform 550 mm Infälld Ovalt Kanthylla
  Tvättställ Geberit Variform 550 mm är ett tvättställ med Ovalt form för infällnad, perfekt för montering i bänkskiva av olika material. Mall för håltagning i bänkskiva ingår. Du kan välja&hellip:
 • Tvättställsblandare Tapwell ARM071

  Tvättställsblandare Tapwell ARM071
  Tvättställsblandare Tapwell Arman ARM071 med cylindriska och kantiga former är en ettgreppsblandare med användarvändligt grepp och böjd pip. Den stilrena och italienska designen gör att den passar&hellip:
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Finoris 230 med Utdragbar Handdusch 2jet

  Tvättställsblandare Hansgrohe Finoris 230 med Utdragbar Handdusch 2jet
  Tvättställsblandare Hansgrohe Finoris 230 är en hög ettgreppsblandare med utdragbar handdusch som är utrustad med två olika stråltyper, laminarstråle och PowderRain. Strålen ändras med knapptryckning&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Hommage Inbyggt 630 mm Med Bräddavlopp

  Tvättställ Villeroy & Boch Hommage Inbyggt 630 mm Med Bräddavlopp
  Tvättställ Villeroy &: Boch Hommage Inbyggt 630 mm Med Bräddavlopp - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Hommage och kommer i 4 varianter.
 • Tvättställ Lavabo Scalino

  Tvättställ Lavabo Scalino
  Tvättställ från Lavabo. Tvättställ Lavabo Scalino är tillverkat i porslin med elegant italiensk design. Med tunna kantar och avlastningsyta. Används som fristående eller vägghängd tvättställ.&hellip:
 • Tvättställ Svedbergs Myre Rund

  Tvättställ Svedbergs Myre Rund
  Tvättställ Svedbergs Myre Rund är ett ovanpåliggande porslinstvättställ för fristående blandare. Detta är gjort av porslin med en glaserad yta som gör porslinet repfritt och enkelt att hålla&hellip:
 • Tvättställ Imperial Radcliffe 685 mm

  Tvättställ Imperial Radcliffe 685 mm
  Tvättställ Imperial Radcliffe 685 mm är ett engelsktillverkat handfat i klassisk stil. Kan beställas med 1 eller 3 hål för blandare. Har överfyllnadsskydd och kan monteras på vägg eller med pelare.&hellip:
 • Tvättställ Noro Attract Betong

  Tvättställ Noro Attract Betong
  Tvättställ Noro Attract Betong är ett snyggt, modernt tvättställ i gjuten betong med ett industriellt uttryck. Tvättstället har mjuka linjer i den rymliga hon och är utrustat med bra avställningsytor.&hellip:
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol Select 100 CoolStart Push-Open

  Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol Select 100 CoolStart Push-Open
  Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol Select 100 CoolStart med kantiga former och modern design är en ettgreppsblandare i krom med lång pip. Select-knappen uppe på vredet startar/stoppar vattenflödet,&hellip:
 • Tvättställsblandare Svedbergs Skule

  Tvättställsblandare Svedbergs Skule
  Tvättställsblandare Svedberrgs Skule är en sparsmakad ettgreppsblandare som går att kombinera precis som du vill. Med mängder av olika färger och val mellan slät eller lättrad kan du hitta den&hellip:
 • Kommod med tvättställ Noro City Antracit 800 mm, Porslin

  Kommod med tvättställ Noro City Antracit 800 mm, Porslin
 • Tappkran Hansgrohe Logis 70

  Tappkran Hansgrohe Logis 70
  Tappkran Logis från Hansgrohe är en ettgreppsblandare i enkel design.
 • Tvättställ Duravit Starck 1

  Tvättställ Duravit Starck 1
  Tvättställ Duravit Starck 1 är en fristående tvättställsskål för bänkskiva. Med bräddavlopp och utan hylla för armatur, inkl lock för bräddavloppshål, krom, Ø 330 mm. En hög eller väggmonterad&hellip:
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Axor Uno Select 220 med Lyftventil

  Tvättställsblandare Hansgrohe Axor Uno Select 220 med Lyftventil
  Tvättställsblandare Hansgrohe Axor Uno Select 220 är en modern blandare med cylindriska former och en svängbar L-pip. Blandaren kan nästan kallas för en hybrid, en blandning av en ettgreppsblandare&hellip:
 • Tvättställ Westerbergs Hav

  Tvättställ Westerbergs Hav
  Tvättställ Westerbergs Hav i porslin har en unik form som harmoniserar fint med tvättställsskåpets strikta linjer. På båda sidor finns det avställningsytor. Passar bra till tvättställsskåp \"Jord\"&hellip:
 • Tvättställ Ifö Vinta Asymmetriskt Rektangulär 400 mm

  Tvättställ Ifö Vinta Asymmetriskt Rektangulär 400 mm
  Tvättställ Ifö Vinta Asymmetriskt Rektangulär är ett handfat med en bakre avställningsyta. Tvättstället har ett förborrat hål för kran och det monteras med bultar för väggmontering. Tvättstället&hellip: