Tvättställ

I den här översikten har vi plockat ihop tips och inspiration till nytt tvättställ. Du hittar infällda modeller men också fristående handfat som du placerar ovanpå ett lågt badrumsskåp.

En del butiker säljer tvättställ tillsammans med passande tvättställsblandare. Om det inte ingår bör du säkerställa att den blandare du vill ha passar.

Populärt inom tvättställ

 • Tvättställsblandare FM Mattsson Tronic WMS med Underliggande Pip

  Tvättställsblandare FM Mattsson Tronic WMS med Underliggande Pip
  Tvättställsblandare Tronic WMS med Underliggande Pip är en beröringsfri blandare som är enkel att använda och installera från FM Mattsson. Den kan användas som vilken tvättställsblandare som&hellip:
 • Tvättställsblandare Bathlife Pärla Hög

  Tvättställsblandare Bathlife Pärla Hög
  Tvättställsblandare Bathlife Pärla Hög är en ettgreppsblandare med stilren och modern design. Pärla Hög passar perfekt till fristående tvättställ och den levereras utan bottenventil.
 • Tvättställsblandare Strand Stainless Ludde LU-2001

  Tvättställsblandare Strand Stainless Ludde LU-2001
  Blandaren Ludde 2001, från Strand Stainless är en kompakt blandare utmärkt till ett litet eller ett mindre tvättställ. Handtaget är lätt vinklat uppåt vilket gör det greppvänligt - pipens vinkling&hellip:
 • Tvättställsblandare Primy Steel Green High

  Tvättställsblandare Primy Steel Green High
  Tvättställsblandare Primy Steel Green hög i rostfri stål. Vinnare av Reddot award, designad och utvecklad av Venkat Tirunagaru. Neoperl anslutningsslang med 10 mm slät ända. Insats från Kerox. Testad&hellip:

Fler tips på tvättställ

 • Tvättställ Geberit Variform 600 mm Infälld Ovalt Kanthylla

  Tvättställ Geberit Variform 600 mm Infälld Ovalt Kanthylla
  Tvättställ Geberit Variform 600 mm är ett tvättställ med Ovalt form för infällnad, perfekt för montering i bänkskiva av olika material. Mall för håltagning i bänkskiva ingår. Du kan välja&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0 400 mm

  Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0 400 mm
  Tvättställ Villeroy &: Boch Memento 2.0 400 mm - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Memento 2.0 och kommer i 14 varianter.
 • Fristående Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0

  Fristående Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0
  Fristående Tvättställ Villeroy &: Boch Memento 2.0 - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Memento 2.0 och kommer i 32 varianter.
 • Tvättställsblandare INR Sleek Låg

  Tvättställsblandare INR Sleek Låg
  Tvättställsblandare Sleek Låg är en elegant tvättställsblandare från INR som är framtagen för att harmoniera med det luftiga formspråket i INR:s serie Air. Den är tillverkad i förkromad mässing&hellip:
 • Tvättställ Imperial Bergier 700 mm

  Tvättställ Imperial Bergier 700 mm
  Tvättställ Imperial Bergier 700 mm är ett engelsktillverkat handfat i klassisk stil. Kan beställas med 1 eller 3 hål för blandare. Har överfyllnadsskydd och skall monteras på pelare.
 • Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0 400 mm

  Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0 400 mm
  Tvättställ Villeroy &: Boch Memento 2.0 400 mm - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Memento 2.0 och kommer i 14 varianter.
 • Tvättställsblandare LH Garlate

  Tvättställsblandare LH Garlate
  Tvättställsblandare Garlate är en modern tvättställsblandare från LH med rena, rundade linjer. Blandaren levereras utan bottenventil.
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Focus 230

  Tvättställsblandare Hansgrohe Focus 230
  Tvättställsblandare Hansgrohe Focus 230 är en ettgreppsblandare med jämna former och modern design som gör att den passar in i de flesta badrum. Blandaren är utrustad med antikalkfunktionen Quick&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Architectura Väggmonterat

  Tvättställ Villeroy & Boch Architectura Väggmonterat
  Tvättställ Villeroy &: Boch Architectura Väggmonterat - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Architectura och kommer i 33 varianter.
 • Tvättställsblandare Axor Montreux 220 2-grepps med Lyftventil

  Tvättställsblandare Axor Montreux 220 2-grepps med Lyftventil
  Tvättställsblandare Axor Montreux 220 i krom är en tvågreppsblandare i klassisk och gammaldags stil med svängbar pip och lyftventil. Blandaren tillhör den exklusivare serien Axor Montreux från Axor.&hellip:
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Vernis Shape 70 med Lyftventil

  Tvättställsblandare Hansgrohe Vernis Shape 70 med Lyftventil
  Tvättställsblandare Hansgrohe Vernis Shape 70 med lyftventil är en ettgreppsblandare med kvadratiska former och stilren design. Blandaren är utrustad med AirPower och vattenbesparande funktionen EcoSmart.&hellip:
 • Tvättställ Geberit Variform 450 mm Lay-on Runt Kanthylla

  Tvättställ Geberit Variform 450 mm Lay-on Runt Kanthylla
  Tvättställ Geberit Variform 450 mm Lay-on runt är ett tvättställ som placeras ovanpå bänkskivan. Tvättstället är perfekt för montering på bänkskiva av olika material. Monteringsskruvar ingår.&hellip:
 • Tvättställ Noro Strict

  Tvättställ Noro Strict
  Tvättställ Noro Strict är ett elegant tvättställ i porslin med överfyllnadsskydd. Detta handfat passar att installeras med ett tvättställsskåp. Komplettera ditt handfat med bottenventil och vattenlås.&hellip:
 • Tvättställsblandare LH Reno Hög

  Tvättställsblandare LH Reno Hög
  Tvättställsblandare LH Reno Hög, en tvättställsblandare som med sin kantiga form ger en modern stil till badrummet.
 • Operationsblandare FM Mattsson Tronic WMS med Termostatfunktion och Självdränerande Pip

  Operationsblandare FM Mattsson Tronic WMS med Termostatfunktion och Självdränerande Pip
  Operationsblandare Tronic WMS med Termostatfunktion och Självdränerande Pip är en beröringsfri blandare som är enkel att använda och installera från FM Mattsson. Denna operationsblandare kan användas&hellip:
 • Tvättställsblandare Grohe Atrio 32043 med Bottenventil

  Tvättställsblandare Grohe Atrio 32043 med Bottenventil
  Tvättställsblandare Grohe Atrio 32043 är en ettgreppsblandare i krom med hög och svängbar pip. De cylindriska formerna och joystickgreppet gör att den passar in i de flesta badrum. Levereras med&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0 400 mm

  Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0 400 mm
  Tvättställ Villeroy &: Boch Memento 2.0 400 mm - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Memento 2.0 och kommer i 14 varianter.
 • Tvättställ Gustavsberg Nautic 5550

  Tvättställ Gustavsberg Nautic 5550
  Gustavsberg tvättställ Nautic 5550 i elliptisk utformning. Med eller utan C+.
 • Tvättställsblandare Matt rostfritt stål Skandinavisk design

  Tvättställsblandare Matt rostfritt stål Skandinavisk design
  Tvättställsblandare i matt rostfritt stål Tvättställsblandare som är tillverkad i rostfritt stål vilket gör att blandaren är extremt slitstark. Då blandaren är en så kallad ettgreppsblandare gör det att du enkelt kan ställa in värmen och flödet med endast en hand, istället för med två separata reglage för varmt och kallt. Detta gör att du enklare kan reglera både temperatur och vattenflöde vilket i sin tur gör att vattenförbrukningen ofta blir lägre än med en två greppsblandare. Dessutom saknar blandare med två separata vred säkerhetsfunktioner vad gäller varmvattnet, vilket gör att det kan bli alldeles för hett och t ex barnen i familjen riskerar att bränna sig. Solida material och kopplingar Blandarens ansluts till varm och kallvatten med två stycken 70 cm långa rostfria stålslangar med 3/8 tums kopplingar. Kassetten inuti denna blandare är 40 mm och är keramisk. Många billiga blandare på marknaden har en kassett som är gjord i plast vilket inte anses lika tillförlitligt och hållbart som en keramisk kassett. Kassetten har en keramisk skivenhet som är otroligt tålig vad gäller tryckhållfasthet. Denna typ av kassetter återfinns mestadels hos etablerade märkesblandare. En keramisk insats i en blandare anses dessutom ha flera hygieniska fördelar jämfört med insatser i plast. Fler detaljerade mått på blandaren hittar du i ritningen i bildspelet ovan. Låt oss installera din blandare Även om installationen är enkel kan det vara skönt att låta proffsen ta hand om det. Våra professionella montörer kan installera din blandare hemma hos dig, till låg kostnad. Skriv in ditt postnummer i fältet ovan för att se vilka installationer vi kan erbjuda där du bor.
 • Tvättställsblandare Tapwell ART081 Hög Pip

  Tvättställsblandare Tapwell ART081 Hög Pip
  Tvättställsblandare Tapwell Art ART081 är en hög ettgreppsblandare som passar utmärkt till fristående tvättställ. De cylindriska och kantiga formerna samt den moderna designen gör att blandaren&hellip:
 • Tvättställ Imperial Drift 540 mm

  Tvättställ Imperial Drift 540 mm
  Tvättställ Imperial Drift 540 mm är ett engelsktillverkat handfat i klassisk stil. Kan beställas med 1 eller 3 hål för blandare. Har överfyllnadsskydd och kan monteras på vägg, med pelare eller&hellip:
 • Ifö Cera tvättställ 2222 Vit

  Ifö Cera tvättställ 2222 Vit
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol 110 3-håls med Bygelgrepp

  Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol 110 3-håls med Bygelgrepp
  Metropol 110 är en tvättställsblandare i stilren design från Hansgrohe med 3 hål. Tvättställsblandaren är utrustad med antikalksystemet Quick Clean och energi- och vattenbesparande funktionerna&hellip:
 • Tvättställ Ifö Spira Art 15072

  Tvättställ Ifö Spira Art 15072
  Tvättställ Ifö Spira Art 15072 i vit porslin med klassisk skandinavisk design. Tvättstället har mjuka linjer och avställningsytor på bakre delen. Inga skarpa hörn där smuts kan samlas. Monteras&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Loop & Friends Inbyggt Rektangulärt Med Bräddavlopp

  Tvättställ Villeroy & Boch Loop & Friends Inbyggt Rektangulärt Med Bräddavlopp
  Tvättställ Villeroy &: Boch Loop &: Friends Inbyggt Rektangulärt Med Bräddavlopp - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Loop &: Friends&hellip:
 • Tvättställ Geberit Variform 330 mm för underlimning Runt

  Tvättställ Geberit Variform 330 mm för underlimning Runt
  Tvättställ Geberit Variform 330 mm är ett tvättställ med rund form för underlimning, perfekt för montering under bänkskiva av olika material. Mall för håltagning i bänkskiva ingår. Monteringsskruvar&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Finion

  Tvättställ Villeroy & Boch Finion
  Tvättställ Villeroy &: Boch Finion - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Finion och kommer i 60 varianter.
 • Tvättställ Westerbergs Hav Betong

  Tvättställ Westerbergs Hav Betong
  Tvättställ Westerbergs Hav Betong är ett tvättställ av betong, tillverkat för hand med en unik form som harmonierar fint med tvättställsskåpets strikta linjer. Varje exemplar är unikt och ytan&hellip:
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Finoris 110

  Tvättställsblandare Hansgrohe Finoris 110
  Tvättställsblandare Hansgrohe Finoris 110 är en stilren ettgreppsblandare med unik design och laminarstråle. Blandaren är utrustad med vattenbesparande funktionen EcoSmart.
 • Tvättställspaket Primy R1

  Tvättställspaket Primy R1
  Tvättställspaket Primy R1 är ett stilrent tvättställspaket som kombinerar enkelhet med elegans. Tvättställspaketet består av ett tvättställ i solid surface från Scandtap Bathroom Concepts, tillsammans&hellip:
 • Möbeltvättställ Villeroy & Boch Venticello

  Möbeltvättställ Villeroy & Boch Venticello
  Möbeltvättställ Villeroy &: Boch Venticello - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Venticello och kommer i 57 varianter.
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Vivenis 250 Waterfall utan Bottenventil

  Tvättställsblandare Hansgrohe Vivenis 250 Waterfall utan Bottenventil
  Tvättställsblandare Hansgrohe Vivenis 250 Waterfall är en stilren och hög ettgreppsblandare med stråltypen WaterfallStream, påminner om vattenfall. Passar utmärkt till fristående tvättställ.&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Loop & Friends Undermonterat Ovalt

  Tvättställ Villeroy & Boch Loop & Friends Undermonterat Ovalt
  Tvättställ Villeroy &: Boch Loop &: Friends Undermonterat Ovalt - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Loop &: Friends och kommer i 32&hellip:
 • Tvättställ 56x42cm Marmordesign Porslin med rundad form

  Tvättställ 56x42cm Marmordesign Porslin med rundad form
  Handfat/tvättställ för bänkskiva - Marmormönstrad Fristående handfat för placering på bänkskiva med en elegant design med mjuka linjer. Handfatet är tillverkat helt i keramik/porslin och har en matt yta med vit marmordesign. Handfatets släta yta och tvättskål med mjuka former utan några skarpa vinklar gör att handfatet är lätt att hålla rent. Men materialet ger inte bara en lättstädad yta, marmor-mönstret ger också en snygg ytfinish och en lyxig design som förhöjer känslan i ditt badrum. Den stilenliga designen kan enkelt kombineras med blandare helt efter egen smak. Observera att handfatet säljs utan blandare och bottenventil. Dessa finns dock som tillbehör att köpa till separat. Dimensioner Handfatets mått är: Bredd: 56,5 cm Djup: 42,5 cm Höjd: 14,5 cm Se bildspel för ritning med exakta mått. Behöver du hjälp med installationen? Vi erbjuder även professionell installation som tillval. Skriv in ditt postnummer i fältet ovan för att se vilka installationer vi kan erbjuda där du bor.
 • Tvättställ Gustavsberg Graphic

  Tvättställ Gustavsberg Graphic
  Tvättställ Gustavsberg Graphic är ett heltäckande tvättställ med generösa avställningsytor och ett grunt mått för mer utrymme i badrummet. Detta handfat har tunna och snygga kanter. Tvättstället&hellip:
 • Tvättställ Bathlife Grund

  Tvättställ Bathlife Grund
  Tvättställ Bathlife Grund är ett stilrent, fristående handfat i porslin.
 • Tvättställ Villeroy & Boch Collaro

  Tvättställ Villeroy & Boch Collaro
  Möbeltvättställ Villeroy &: Boch Collaro - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Collaro och kommer i 39 varianter.
 • Tvättställ Villeroy & Boch Collaro

  Tvättställ Villeroy & Boch Collaro
  Möbeltvättställ Villeroy &: Boch Collaro - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Collaro och kommer i 39 varianter.
 • Tvättställ Geberit Variform 500 mm Infälld Ovalt Kanthylla

  Tvättställ Geberit Variform 500 mm Infälld Ovalt Kanthylla
  Tvättställ Geberit Variform 500 mm är ett tvättställ med Ovalt form för infällnad, perfekt för montering i bänkskiva av olika material. Mall för håltagning i bänkskiva ingår. Du kan välja&hellip:
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Logis 70

  Tvättställsblandare Hansgrohe Logis 70
  Tvättställsblandare Hansgrohe Logis 70 är en ettgreppsblandare i krom med jämna former och minimalistisk samt modern design, passar in i de flesta badrum. Passar utmärkt till dig som är miljömedveten&hellip:
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Talis E 110

  Tvättställsblandare Hansgrohe Talis E 110
  Tvättställsblandare Hansgrohe Talis E 110 är en ettgreppsblandare med rundade och kantiga former som håller en väldigt hög kvalitet. Den stilrena och moderna designen gör att blandaren smälter&hellip:
 • Tvättställsblandare Axor Starck 100

  Tvättställsblandare Axor Starck 100
  Tvättställsblandare Axor Starck 100 är en elegant ettgreppsblandare i krom från Axor med minimalistiska former samt stilren och modern design som gör att den passar in i de flesta badrum. Den är&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch O.novo Rektangulärt

  Tvättställ Villeroy & Boch O.novo Rektangulärt
  Tvättställ Villeroy &: Boch O.novo Rektangulärt - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie O.novo och kommer i 72 varianter.
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Talis E 240

  Tvättställsblandare Hansgrohe Talis E 240
  Tvättställsblandare Hansgrohe Talis E 240 är en stilren ettgreppsblandare i krom med cylindriska former och modern design. Tack vare den höga pipen så passar blandaren utmärkt till fristående tvättställ,&hellip:
 • FM Mattsson Tvättställsblandare 9000 sjukhusmodell

  FM Mattsson Tvättställsblandare 9000 sjukhusmodell
 • Tvättställsblandare Tapwell ARM071M

  Tvättställsblandare Tapwell ARM071M
  Tvättställsblandare Tapwell ARM071M är en ettgreppsblandare i mässing. Kombineras med bottenventil.
 • Tvättställsblandare Lavabo Mira 050 Hög

  Tvättställsblandare Lavabo Mira 050 Hög
  Tvättställsblandare Lavabo Mira 050 är en hög blandare i modern och stilren design som är idealisk för fristående tvättställ.
 • Tvättställsblandare Svedbergs Svea

  Tvättställsblandare Svedbergs Svea
  Tvättställsblandare Svedbergs Svea i klassisk retrostil är en ettgreppsblandare med jämna former och modern design som passar in i de flesta badrum.
 • Bidéblandare Hansgrohe Talis E med Lyftventil

  Bidéblandare Hansgrohe Talis E med Lyftventil
  Bidéblandare Talis E med Lyftventil är en modern bidéblandare från Hansgrohe med keramiskt blandarsystem. Denna blandare levereras med en lyftventil och den är utrustad med den vatten- och energibesparande&hellip:
 • Fristående Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0

  Fristående Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0
  Fristående Tvättställ Villeroy &: Boch Memento 2.0 - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Memento 2.0 och kommer i 32 varianter.
 • Tvättställsblandare LH Classic med Bottenventil

  Tvättställsblandare LH Classic med Bottenventil
  Tvättställsblandare LH Classic är en 1-greppsblandare med porslinshandtag och mjuka former. Passar perfekt i de klassiska badrummen. Finns även med kromat handtag. Bottenventil ingår. Finns i flera&hellip:
 • Tvättställsblandare Dornbracht MEM utan Lyftventil

  Tvättställsblandare Dornbracht MEM utan Lyftventil
  Tvättställsblandare Dornbracht MEM är en blyfri ettgreppsblandare med ett vackert och markant designspråk. Den stilrena och moderna designen gör att den passar in i de flesta badrum. Från MEM-seriens&hellip: