Tvättställ

I den här översikten har vi plockat ihop tips och inspiration till nytt tvättställ. Du hittar infällda modeller men också fristående handfat som du placerar ovanpå ett lågt badrumsskåp.

En del butiker säljer tvättställ tillsammans med passande tvättställsblandare. Om det inte ingår bör du säkerställa att den blandare du vill ha passar.

Populärt inom tvättställ

 • Tvättställsblandare Strand Stainless Ludde LU-2001

  Tvättställsblandare Strand Stainless Ludde LU-2001
  Blandaren Ludde 2001, från Strand Stainless är en kompakt blandare utmärkt till ett litet eller ett mindre tvättställ. Handtaget är lätt vinklat uppåt vilket gör det greppvänligt - pipens vinkling&hellip:
 • Tvättställsblandare Primy Steel Green High

  Tvättställsblandare Primy Steel Green High
  Tvättställsblandare Primy Steel Green hög i rostfri stål. Vinnare av Reddot award, designad och utvecklad av Venkat Tirunagaru. Neoperl anslutningsslang med 10 mm slät ända. Insats från Kerox. Testad&hellip:
 • Tvättställsblandare FM Mattsson 9000

  Tvättställsblandare FM Mattsson 9000
  Tvättställsblandare FM Mattsson 9000 är en ettgreppsblandare i krom med mjukstängning som förhindrar smällar och tryckstötar, liksom keramisk tätning och inbyggd temperaturspärr. Utrustad med&hellip:
 • Tvättställsblandare Mora Rexx B5 med Förhöjd Fot

  Tvättställsblandare Mora Rexx B5 med Förhöjd Fot
  Tvättställsblandare Mora Rexx B5 med Förhöjd Fot är en elegant blandare som är essensen av skandinavisk design och funktionalitet. Serien är minimalistisk och med enkelheten i fokus. Dess precision&hellip:

Fler tips på tvättställ

 • Tvättställ Ifö Spira 15242 60 cm

  Tvättställ Ifö Spira 15242 60 cm
  Tvättställ Ifö Spira 15242 60 cm är tillverkad i porslin och har en avställningsyta på bakre delen.
 • Tvättställ Villeroy & Boch O.novo Ovalt för Ocentrerad Blandare

  Tvättställ Villeroy & Boch O.novo Ovalt för Ocentrerad Blandare
  Tvättställ Villeroy &: Boch O.novo Ovalt för Ocentrerad Blandare - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie O.novo och kommer i 24 varianter.
 • Tvättställsblandare Svedbergs Pipe

  Tvättställsblandare Svedbergs Pipe
  Pipe tvättställsblandare. Inklusive anslutningsrör. Finns i flera färger.
 • Tvättställ Villeroy & Boch Collaro Kompakt

  Tvättställ Villeroy & Boch Collaro Kompakt
  Tvättställ Villeroy &: Boch Collaro Kompakt - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Collaro och kommer i 15 varianter.
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Finoris 100

  Tvättställsblandare Hansgrohe Finoris 100
  Tvättställsblandare Hansgrohe Finoris 100 med push-open bottenventil är en stilren ettgreppsblandare med unik design och laminarstråle. Blandaren är utrustad med vattenbesparande funktionen EcoSmart.&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Architectura 360 mm

  Tvättställ Villeroy & Boch Architectura 360 mm
  Tvättställ Villeroy &: Boch Architectura 360 mm - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Architectura och kommer i 4 varianter.
 • Tvättställ INR Viskan Porslin

  Tvättställ INR Viskan Porslin
  Tvättställ INR Viskan är ett stilrent tvättställ i hållbart och elegant porslin med en glaserad yta. Detta tvättställ är anpassat för att monteras på tvättställsskåp och har hål för blandare&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch O.novo Vita Ovalt

  Tvättställ Villeroy & Boch O.novo Vita Ovalt
  Tvättställ Villeroy &: Boch O.novo Vita Ovalt - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie O.novo Vita och kommer i 32 varianter.
 • Tvättställsblandare Strand Stainless Koster Slim KS-2101

  Tvättställsblandare Strand Stainless Koster Slim KS-2101
  Tvättställsblandare Strand Stainless Koster Slim KS-2101 i rostfritt stål med cynlindriska former och joystickgrepp är en ettgreppsblandare med hög och fast pip. Tack vare den höga pipen så passar&hellip:
 • Tvättställsblandare Mora Rexx B5

  Tvättställsblandare Mora Rexx B5
  Tvättställsblandare Rexx B5 är en ettgreppsblandare från Mora med cylindriska former samt minimalistisk och modern design. Denna tvättställsblandare är utrustad med kallstart vilket innebär att&hellip:
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol Classic 110 3-håls

  Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol Classic 110 3-håls
  Metropol Classic 110 är en tvättställsblandare i klassisk design från Hansgrohe med 3 hål. Tvättställsblandaren är utrustad med antikalksystemet Quick Clean och energi- och vattenbesparande funktionerna&hellip:
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol Classic 110 3-håls med Kryssgrepp

  Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol Classic 110 3-håls med Kryssgrepp
  Metropol Classic 110 är en tvättställsblandare i klassisk design från Hansgrohe med 3 hål. Tvättställsblandaren är utrustad med antikalksystemet Quick Clean och energi- och vattenbesparande funktionerna&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Avento 360 mm

  Tvättställ Villeroy & Boch Avento 360 mm
  Tvättställ Villeroy &: Boch Avento 360 mm - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Avento och kommer i 6 varianter.
 • Tvättställ Villeroy & Boch Collaro Väggmonterat

  Tvättställ Villeroy & Boch Collaro Väggmonterat
  Tvättställ Villeroy &: Boch Collaro Väggmonterat - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Collaro och kommer i 30 varianter.
 • Tvättställsblandare Duravit B.3

  Tvättställsblandare Duravit B.3
  Tvättställsblandare B.3 är en ettgreppsblandare i krom från Duravit med keramisk patron och justerbar perlator, utan lyftventil. B.3 är en ergonomisk och fint balanserad serie från våra leverantörer&hellip:
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Axor Starck 100

  Tvättställsblandare Hansgrohe Axor Starck 100
  Tvättställsblandare Axor Starck 100 är en elegant ettgreppsblandare i krom från Hansgrohe med minimalistiska former samt stilren och modern design som gör att den passar in i de flesta badrum. Den&hellip:
 • Tvättställ Arredo Artic

  Tvättställ Arredo Artic
  Handfat Arredo Artic. Runt handfat i porslin. Ovanpåliggande. Bräddavlopp, blandarhål. Mått Ø470 mm.
 • Tvättställ Duravit Happy D2 071150

  Tvättställ Duravit Happy D2 071150
  Tvättställ Duravit Happy D2 071150 för vägghängning med hylla för armatur, inklusive bultsats. Passar perfekt till den lilla gästtoaletten. Tvättställ Duravit Happy D2 071150 finns att köpa med&hellip:
 • Tvättställ Duravit 1930 för Infällnad

  Tvättställ Duravit 1930 för Infällnad
  Tvättställ Duravit 1930 för infällnad, montering uppifrån. Med bräddavlop och hylla för armatur, 580 mm. Design by Duravit.
 • Tvättställsblandare Duravit B.2

  Tvättställsblandare Duravit B.2
  Tvättställsblandare B.2 utan lyftventil är en ettgreppsblandare i krom från Duravit med keramisk patron och justerbar perlator. De cylindriska samt kantiga formerna och den eleganta designen gör att&hellip:
 • Tvättställsblandare INR Sleek Hög

  Tvättställsblandare INR Sleek Hög
  Tvättställsblandare Sleek Hög är en elegant tvättställsblandare från INR som är framtagen för att harmoniera med det luftiga formspråket i INR:s serie Air. Denna blandare är anpassad för fristående&hellip:
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol Classic 160

  Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol Classic 160
  Metropol Classic 160 är en tvättställsblandare från Hansgrohe i klassisk design. Tvättställsblandaren är utrustad med antikalksystemet Quick Clean och energi- och vattenbesparande funktionerna AirPower&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0 400 mm

  Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0 400 mm
  Tvättställ Villeroy &: Boch Memento 2.0 400 mm - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Memento 2.0 och kommer i 14 varianter.
 • Tvättställsblandare Duravit B.1

  Tvättställsblandare Duravit B.1
  Tvättställsblandare B.1 utan lyftventil är en ettgreppsblandare i krom från Duravit med keramisk patron och justerbar perlator. De cylindriska formerna och den moderna designen gör att den passar&hellip:
 • Tvättställ Svedbergs Hav

  Tvättställ Svedbergs Hav
  Tvättställ Svedbergs Hav är ett stilrent tvättställ som passar till Svedbergs tvättställsskåp Forma i bredderna 60, 80, 100 och 120 cm.
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Vivenis 110 Waterfall

  Tvättställsblandare Hansgrohe Vivenis 110 Waterfall
  Tvättställsblandare Hansgrohe Vivenis 110 Waterfall är en stilren ettgreppsblandare med stråltypen WaterfallStream, påminner om vattenfall. Blandaren är utrustad med AirPower och vattenbesparande&hellip:
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol Select 260 med Push-Open

  Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol Select 260 med Push-Open
  Tvättställsblandare Hansgrohe Metropol Select 260 med kvadratiska former och modern design är en ettgreppsblandare i krom med hög pip som passar utmärkt till fristående tvättställ. Select-knappen&hellip:
 • Operationsblandare FM Mattsson Tronic WMS med Termostatfunktion

  Operationsblandare FM Mattsson Tronic WMS med Termostatfunktion
  Operationsblandare Tronic WMS med Termostatfunktion är en beröringsfri blandare som är enkel att använda och installera från FM Mattsson. Denna operationsblandare kan användas som vilken blandare&hellip:
 • Tvättställ Geberit Variform 450 mm för underlimning Rektangulärt

  Tvättställ Geberit Variform 450 mm för underlimning Rektangulärt
  Tvättställ Geberit Variform 450 mm är ett tvättställ med rektangulär form för underlimning, perfekt för montering under bänkskiva av olika material. Mall för håltagning i bänkskiva ingår.&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Subway 2.0 Rektangulärt Med Bräddavlopp för Kommoder från Subway 2.0

  Tvättställ Villeroy & Boch Subway 2.0 Rektangulärt Med Bräddavlopp för Kommoder från Subway 2.0
  Tvättställ Villeroy &: Boch Subway 2.0 Rektangulärt Med Bräddavlopp för Kommoder från Subway 2.0 - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Subway&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Loop & Friends Undermonterat Rektangulärt

  Tvättställ Villeroy & Boch Loop & Friends Undermonterat Rektangulärt
  Tvättställ Villeroy &: Boch Loop &: Friends Undermonterat Rektangulärt - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Loop &: Friends och kommer&hellip:
 • Tvättställsblandare Strand Stainless Majorna MJ-2001

  Tvättställsblandare Strand Stainless Majorna MJ-2001
  Tvättställsblandare Strand Stainless Majorna MJ-2001 i rostfritt stål är en ettgreppsblandare med minimalistiska former och modern design. Flöde och maxtemperaturen kan begränsas. Blandaren levereras&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Architectura Kompakt

  Tvättställ Villeroy & Boch Architectura Kompakt
  Tvättställ Villeroy &: Boch Architectura Kompakt - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Architectura och kommer i 10 varianter.
 • Tvättställ Duravit DuraStyle 2319

  Tvättställ Duravit DuraStyle 2319
  Tvättställ Duravit DuraStyle 2319 för vägghängning inklusive bultsats. Tvättställer har bräddavlopp och hylla för armatur. Tvättstället finns i tre olika bredder. Design by Matteo Thun.
 • Tvättställsblandare LH Nemi

  Tvättställsblandare LH Nemi
  Tvättställsblandare Nemi är en modern tvättställsblandare från LH med rena, rundade linjer. Blandaren levereras utan bottenventil.
 • Tappkran Hansgrohe Talis S 40

  Tappkran Hansgrohe Talis S 40
  Tappkran Talis S 40 från Hansgrohe är en enkel ettgreppsblandare.
 • Tvättställ INR Viskan Stenkomposit

  Tvättställ INR Viskan Stenkomposit
  Tvättställ Viskan Stenkomposit är ett elegant tvättställ från INR i hållbar och stilren stenkomposit med en slitstark Top Solid-yta. Stenkomposit är ett material som har en matt och silkeslen yta&hellip:
 • Tvättställ Duravit Vero 0329

  Tvättställ Duravit Vero 0329
  Tvättställ Duravit Vero 0329 är ett vägghängt möbeltvättställ med hylla för armatur. Tvättstället levereras med bultsats och finns i tre olika bredder. Design by Duravit.
 • Tvättställ INR Level

  Tvättställ INR Level
  Tvättställ INR Level är ett stilrent infällt tvättställ i matt porslin till Grand kommod med Level bänkskiva. Porslin är i grunden lera som med en glaserad beläggning bränns i ugn. Resultatet&hellip:
 • Tvättställsblandare Hansgrohe PuraVida 165 för Inbyggnad

  Tvättställsblandare Hansgrohe PuraVida 165 för Inbyggnad
  Tvättställsblandare PuraVida 165 för Inbyggnad är en elegant ettgreppsblandare för väggmontering från Hansgrohe. Blandaren är utrustad med den energi- och vattenbesparande funktionen EcoSmart samt&hellip:
 • Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0 för Handdukshållare

  Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0 för Handdukshållare
  Tvättställ Villeroy &: Boch Memento 2.0 för Handdukshållare - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Memento 2.0 och kommer i 133 varianter.
 • Tvättställsblandare Primy Steel Vertex

  Tvättställsblandare Primy Steel Vertex
  Tvättställsblandare Steel Vertex är en snygg tvättställsblandare i rostfritt stål från Primy. Denna blandare har en rund kropp, rak pip och slimmat utförande. Håltagning: 35 mm.
 • Tvättställsblandare Arredo Kobra

  Tvättställsblandare Arredo Kobra
  Tvättställsblandare Arredo Kobra är en stilren ettgreppsblandare som passar de flesta badrum.
 • Tvättställsblandare Svedbergs Skule Fristående

  Tvättställsblandare Svedbergs Skule Fristående
  Tvättställsblandare Svedberrgs Skule Fristående är en högre, sparsmakad ettgreppsblandare som går att kombinera precis som du vill. Med mängder av olika färger och val mellan slät eller lättrad&hellip:
 • Tvättställsblandare Hafa Smooth Hög

  Tvättställsblandare Hafa Smooth Hög
  Tvättställsblandare Hafa Smooth Hög är en blandare designad av Riccardo Vercellotti. Testad och godkänd av SINTEF. Insats från Keramital och perlator från Neoperl.
 • Tvättställ Villeroy & Boch Collaro Rektangulärt

  Tvättställ Villeroy & Boch Collaro Rektangulärt
  Fristående Tvättställ Villeroy &: Boch Collaro Rektangulärt - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Collaro och kommer i 12 varianter.
 • Tvättställ Villeroy & Boch Collaro

  Tvättställ Villeroy & Boch Collaro
  Möbeltvättställ Villeroy &: Boch Collaro - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Collaro och kommer i 39 varianter.
 • Tvättställ Ifö Spira 430 mm Infälld

  Tvättställ Ifö Spira 430 mm Infälld
  TvättställSpira 430 mm Infälld ifrån Ifö är ett tvättställ med avställningsyta på bakre delen. Monteras med bultar eller konsoler.
 • Tvättställsblandare Tapwell ARM878

  Tvättställsblandare Tapwell ARM878
  Tvättställsblandare Tapwell Arman ARM878 med hög svängbar U-pip är en ettgreppsblandare med användarvändligt grepp. Blandaren går även att använda i små kökshoar där ingen diskmaskinsavstängning&hellip:
 • Tvättställsblandare Hansgrohe Talis Select S 100

  Tvättställsblandare Hansgrohe Talis Select S 100
  Tvättställsblandare Hansgrohe Talis Select S 100 är en ettgreppsblandare i krom med Select-knapp för på- och avstängning av vattnet. Stilren design och miljövänliga funktioner gör blandaren till&hellip:
 • Tvättställsblandare Tapwell EVO EVM 072

  Tvättställsblandare Tapwell EVO EVM 072
  Tvättställsblandare Tapwell EVM 072 med joystickgrepp är en ettgreppsblandare med stilren och snygg design. Levereras utan bottenventil, detta kan köpas till separat som tillval.
 • Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0 för Handdukshållare

  Tvättställ Villeroy & Boch Memento 2.0 för Handdukshållare
  Tvättställ Villeroy &: Boch Memento 2.0 för Handdukshållare - det perfekta valet för ditt badrum. Produkten tillhör Villeroy &: Boch populära serie Memento 2.0 och kommer i 133 varianter.