Källsorteringskärl

Sortera dina sopor i praktiska källsorteringskärl för matavfall, brännbara sopor, plast, metall och kartong. När du ska köpa ett set till ditt hem, tänk igenom hur mycket av varje typ av avfall som ni brukar samla ihop. Det går att kombinera ihop källsorteringskärl i olika storlekar och med insatser för stora och små avfallsmängder.

Populärt inom källsorteringskärl

Just nu finns det inte några artiklar i produktkategorin.

Sidomonterad källsortering

Ett sätt att montera kärl på är i sidan på ett köksskåp eller en dörr. Sidomontering kräver att dörren eller väggen som du monterar fast kärlen på är tillräckligt bärande för att orka hålla tyngre sopor som glasburkar eller blött matavfall.

En fördel med sidmontering är att du kan få upp kärlen i en bättre höjd så du lättare kan lyfta på locket eller ta tag i handtaget.

Utdragbart källsorteringskärl under diskbänk

Den andra typen av montering är rullskena på botten av ett skåp, vanligen under diskbänken. Då monterar man fast skenor och en "vagn" som man sedan ställer källsorteringskärl på. Den här varianten ger praktisk källsortering på flera sätt. Den sparar utrymme och man kan få plats med flera skenor bredvid varandra för många olika kärl.