Grimslöv Trä & List golvlister

Grimslöv Trä & List tillverkar golvlister och dekorlister i trä med fina profiler. Du kan titta på Grimslövs lister online här på sidan.

Populärt inom Grimslöv Trä & List golvlister

 • Taklist Grimslöv Trä & List 21x43 mm Vit

  Taklist Grimslöv Trä & List 21x43 mm Vit
  Taklist Grimslöv Trä &: List 21x43 mm Vit täcker skarven i övergången mellan vägg och tak. De ger rummet ett komplett intryck och fästs vanligtvis med dyckert.
 • Foder Grimslöv Trä & List 21x120 mm Allmoge Obehandlad

  Foder Grimslöv Trä & List 21x120 mm Allmoge Obehandlad
  Foder Grimslöv Trä &: List 21x120 mm Allmoge Obehandlad är ett foder som används till inramning av dörröppningar och fönster för att täcka skarven mellan karm och vägg. Listerna ger dig en&hellip:
 • Dekorlist Grimslöv Trä List 9x20 mm Obehandlad

  Dekorlist Grimslöv Trä List 9x20 mm Obehandlad
  Dekorlist Grimslöv Trä List 9x20 mm Obehandlad är en obehandlad dekorationslist i furu för använding på väggar och i tak för att ge en större detaljrikedom i rummet. Kan även användas till att&hellip:
 • Hålkällist Grimslöv Trä List 15x56 mm Vit

  Hålkällist Grimslöv Trä List 15x56 mm Vit
  Hålkällist Grimslöv Trä List 15x56 mm Vit är en taklist som täcker skarven i övergången mellan vägg och tak. De ger rummet ett komplett intryck och fästs vanligtvis med dyckert.

Fler tips på Grimslöv Trä & List golvlister

 • Bröstlist Grimslöv Trä List 27x55 mm Obehandlad Anita

  Bröstlist Grimslöv Trä List 27x55 mm Obehandlad Anita
  Bröstlisten är främst tänkt för att skapa väggpaneler, bröstningar eller som foder, men har ett brett användningsområde och kan exempelvis användas för att ge gardrober och skåpsinredning en&hellip:
 • Golvlist Grimslöv Trä List 21x120 mm Allmoge Obehandlad

  Golvlist Grimslöv Trä List 21x120 mm Allmoge Obehandlad
  Golvlist Grimslöv Trä List 21x120 mm Allmoge Obehandlad är en golvlist, eller sockel som det också heter, som ofta används för att spika fast i väggen i kant med golvet vilket gör att glipan mellan&hellip:
 • Golvlist Grimslöv Trä List 21x143 mm Allmoge Obehandlad

  Golvlist Grimslöv Trä List 21x143 mm Allmoge Obehandlad
  Golvlist Grimslöv Trä List 21x143 mm Allmoge Obehandlad är en golvlist, eller sockel som det också heter, som ofta används för att spika fast i väggen i kant med golvet vilket gör att glipan mellan&hellip: