Trägolv

Ett snyggt trägolv är ofta grunden till en ombonad känsla i hemmet. Här finns massor av golv i ljust till mörkt trä av olika träslag. Ek, furu och björk som kan vara obehandlad eller oljat och vaxat.

I produktgalleriet här nedanför hittar du trägolven från flera golvtillverkare och återförsäljare online. Ser du ett trägolv du gillar kan du klicka dig direkt vidare till produktbeskrivningen för att läsa mer.

Populärt inom trägolv

 • Trägolv Bjelin Härdad Ek Rustik Naturell Brunnby Hårdvaxolja 1-stav

  Trägolv Bjelin Härdad Ek Rustik Naturell Brunnby Hårdvaxolja 1-stav
  Brunnby är ett naturellt hårdvaxoljat trägolv, som är producerad med en patenterad teknik för att härda trä och göra det starkare. Tillverkningsprocessen gör golvet tre gånger starkare än traditionella&hellip:
 • Trägolv Kährs Oporto Ek 1-Stav Mattlack

  Trägolv Kährs Oporto Ek 1-Stav Mattlack
  Oporto är ett trägolv i ek från Kährs som är ett vitpigmenterat 1-stavsgolv som är mattlackat och passar i hemmets alla rum. Precis som alla andra parkettgolv från Kährs är detta svensktillverkat&hellip:
 • Trägolv Boen Concerto Vit Live Pure Ultramatt Ek 3-Stav

  Trägolv Boen Concerto Vit Live Pure Ultramatt Ek 3-Stav
  3-stavs trägolv från Boen med ett livligt färgspel och inslag av kvist. Vitpigmentet ger trägolvet en behagligt ljus färgton och det matta ytskiktet passar perfekt till nordisk inredning. Live Pure&hellip:
 • Trägolv Kährs Ek Olof 1-Stav

  Trägolv Kährs Ek Olof 1-Stav
  Olof är ett trägolv i ek från Kärs som är infärgat i vitt och oljat samt kraftigt borstat och har handskrapade plankor med fasade kanter. Den handarbetade ytan ger brädan en unik träkänsla med&hellip:

Fler tips på trägolv

 • Trägolv Kährs Ydre Gråbrun Naturoljad Ek 1-Stav

  Trägolv Kährs Ydre Gråbrun Naturoljad Ek 1-Stav
  Ydre är ett trägolv från Kährs med en rökt gråbrun, naturoljad bräda med sågmärken samt fasad kant. Golvet är handskrapat och hårdborstat vilket ger ytan en oregelbunden struktur. I denna sortering&hellip:
 • Trägolv Kährs Sky Mattlackad Borstad Ek 1-stav

  Trägolv Kährs Sky Mattlackad Borstad Ek 1-stav
  Trägolv Kährs Sky Ek är ett borstat 1-stavsgolv i semitransparent vit nyans som balanserar ljusa och mörka kontraster i träet samtidigt som ekens varma toner tillåts lysa igenom. För att lyfta fram&hellip:
 • Trägolv Kährs Harmony Ale Mattlackad Borstad Ek 3-Stav

  Trägolv Kährs Harmony Ale Mattlackad Borstad Ek 3-Stav
  Ale är ett trägolv i ek från Kährs som är ett brunpigmenterad, mattlackad 3-stavsgolv i rustik stil med bas på ekens alla naturliga färgvariationer. Borstad för stor träkänsla. Får innehålla&hellip:
 • Trägolv Tarkett Noble Ek Wasa

  Trägolv Tarkett Noble Ek Wasa
  Trägolv Tarkett Noble Ek Wasa är en nytolkning av det klassiska holländska rutmönstret med rötter från 1600-talet. Trästavarna i Noble väljs noggrant ut, bearbetas med en ny, speciell borstteknik&hellip:
 • Trägolv Bjelin Härdad Ek Natur Ljus Mossby Mattlackad 1-stav

  Trägolv Bjelin Härdad Ek Natur Ljus Mossby Mattlackad 1-stav
  Mossby är ett ljust mattlackat trägolv, som är producerad med en patenterad teknik för att härda trä och göra det starkare. Tillverkningsprocessen gör golvet tre gånger starkare än traditionella&hellip:
 • Trägolv Tarkett Shade Oak Italian Brown Plank

  Trägolv Tarkett Shade Oak Italian Brown Plank
  Shade är eleganta golv i brett urval av naturliga färger. Här ger bearbetning och lasyrer dig ett rum som känns både uttrycksfullt och ombonat på samma gång. Välj din stil!
 • Trägolv Kährs Berlin Naturoljad Ek 1-stav

  Trägolv Kährs Berlin Naturoljad Ek 1-stav
  Trägolv Kährs Berlin är en 1-stav med lågmäld elegans. Först rökt och sedan infärgad för att ge en varm, grå ton. Golvet har måttliga färgvariationer och får innehålla mindre kvistar. Ytbehandling&hellip:
 • Trägolv Bjelin Härdad Ek Rustik Ljus Nilstorp Mattlackad 1-stav

  Trägolv Bjelin Härdad Ek Rustik Ljus Nilstorp Mattlackad 1-stav
  Nilstorp är ett ljust mattlackat trägolv, som är producerad med en patenterad teknik för att härda trä och göra det starkare. Tillverkningsprocessen gör golvet tre gånger starkare än traditionella&hellip:
 • Trägolv Tarkett Noble Oak Manhattan

  Trägolv Tarkett Noble Oak Manhattan
  Tarketts golvserie noble består av nytolkningar av det klassiska rutbrädorna från 1950-talet, vad som skiljer Tarketts nya rutbrädor är den unika och härliga borstningen i kombination med att ytan&hellip:
 • Trägolv Kährs Life Pure Walnut 2-stav

  Trägolv Kährs Life Pure Walnut 2-stav
  Med all värme och rikedom av valnöt. Ren valnöt 2-remsor är ett naturligt valnötgolv från Life Collection. En lugn träkollektion med få knop och ett autentiskt utseende. 2-remsans design ger ett&hellip:
 • Trägolv Kährs Ek Kilesand 3-stav Naturolja

  Trägolv Kährs Ek Kilesand 3-stav Naturolja
  Ljusa färger inspirerade av dimma och sand skapar kontraster som accentueras av träets naturliga struktur - Ek Kilesand är en 3-stav med vintagekaraktär. Ytbehandlad med en vitpigmenterad olja, handskrapad,&hellip:
 • Trägolv Kährs Tveta Mörkbrun Naturoljad Ek 1-Stav

  Trägolv Kährs Tveta Mörkbrun Naturoljad Ek 1-Stav
  Trägolv Ek Tveta är en rökt mörkbrun, Naturoljad bräda med sågmärken samt fasad kant. Golvet är hårdborstat vilket ger ytan en oregelbunden struktur. I denna sortering förekommer fyllda kvistöppningar&hellip:
 • Trägolv Rappgo Ek Mörkaskog Vax

  Trägolv Rappgo Ek Mörkaskog Vax
  Ek mörkaskog vax är ett plankgolv av ek där ekens sammanhållna färgskala och vackra mönster kommer till sin fulla rätt. En naturlig sortering av ektiljorna ger plankgolvet en livfull och naturtrogen&hellip:
 • Trägolv Tarkett Shade Oak Snow Flake Plank 7876114

  Trägolv Tarkett Shade Oak Snow Flake Plank 7876114
  Shade är eleganta golv i brett urval av naturliga färger. Här ger bearbetning och lasyrer dig ett rum som känns både uttrycksfullt och ombonat på samma gång. Välj din stil!
 • Trägolv Kährs Life Butterscotch Ek 2-stav

  Trägolv Kährs Life Butterscotch Ek 2-stav
  En varm ton som påminner om bränt socker och smör. Butterscotch 2-stav är ett infärgat ekgolv i Life kollektionen. En lugn kollektion med få kvistar med ett autentiskt utseende. Produktens 2-stavs&hellip:
 • Trägolv Berg & Berg Norrlandsfuru XXL Borstad Vit Mattlack

  Trägolv Berg & Berg Norrlandsfuru XXL Borstad Vit Mattlack
  Ett furugolv med mjukt och inbjudande intryck med kvistar i varierande storlek och en levande yta.
 • Trägolv Junckers Bok Sylvakett Harmony Ultramatt Lack 2-Stav

  Trägolv Junckers Bok Sylvakett Harmony Ultramatt Lack 2-Stav
  Massivt trägolv i Bok från junckers.
 • Trägolv Berg & Berg Ek XXL Hjärter Borstad Vitolja 1-Stav

  Trägolv Berg & Berg Ek XXL Hjärter Borstad Vitolja 1-Stav
  Ek XXL Hjärter har en uttrycksfull karaktär med kvistar med en borstad och vitoljad yta. Golvet har Berg &: Bergs egna klicksystem Svedloc Plus. Denna fog låser samman brädorna och när de väl&hellip:
 • Trägolv Junckers Ek Variation Ultramatt Lack 2-stav

  Trägolv Junckers Ek Variation Ultramatt Lack 2-stav
  Variation är ett massivt trägolv från Junckers i ek som är ett av de större europeiska lövträslagen som karaktäriseras som hårt och tåligt och som samtidigt har en tydlig och intressant ådring.&hellip:
 • Trägolv Tarkett Prestige Ek Hårdvaxoljad

  Trägolv Tarkett Prestige Ek Hårdvaxoljad
  Prestige är ett hårdvaxoljat 1-stavs golv med ett utseende som liknar det naturliga slitaget som blir av sol, vind och vatten. Anpassad för det nordiska klimatet med stor skillnad i luftfuktighet mellan&hellip:
 • Trägolv Berg & Berg Norrlandsfuru XXL Borstad Vit Mattlack Kompakt

  Trägolv Berg & Berg Norrlandsfuru XXL Borstad Vit Mattlack Kompakt
  Ett furugolv med mjukt och inbjudande intryck med kvistar i varierande storlek och en levande yta.
 • Trägolv Kährs Kinda Gråvit Naturoljad Ek 1-Stav

  Trägolv Kährs Kinda Gråvit Naturoljad Ek 1-Stav
  Trägolv Ek Kinda är en gråvit, naturoljad bräda med sågmärken samt fasad kant. Golvet är handskrapat och hårdborstat vilket ger ytan en oregelbunden struktur. I denna sortering förekommer fyllda&hellip:
 • Trägolv Tarkett Shade Ek Cotton White 1-Stav

  Trägolv Tarkett Shade Ek Cotton White 1-Stav
  Parkettgolvet med ett härligt naturligt men fortfarande vackert utseende med vita nyanser som får golvet att kännas ännu mer rustikt och lantligt atmosfär i hemmet. Du lägger detta fantastiska golv&hellip:
 • Trägolv Berg & Berg Ek XXL Klöver Naturolja 1-Stav

  Trägolv Berg & Berg Ek XXL Klöver Naturolja 1-Stav
  Ek XXL Klöver är en ren sortering med enhetlig färgton och med väldigt få kvistinslag med en naturoljad yta. Golvet har Berg &: Bergs egna klicksystem Svedloc Plus. Denna fog låser samman brädorna&hellip:
 • Trägolv Kährs Finnveden Naturoljad Ek 1-Stav

  Trägolv Kährs Finnveden Naturoljad Ek 1-Stav
  Trägolv Ek Finnveden är en naturoljad bräda med sågmärken samt fasad kant. Golvet är handskrapat och hårdborstat vilket ger ytan en oregelbunden struktur. I denna sortering förekommer fyllda kvistöppningar&hellip:
 • Trägolv Kährs Ek Dim 2-stav Ultramattlackad Borstad

  Trägolv Kährs Ek Dim 2-stav Ultramattlackad Borstad
  Dim Ek är ett pigmenterat 2-stavsgolv i varma jordiga toner med gråa och steniga undertoner. För att lyfta fram träets naturliga ådring har varje bräda har borstats till perfektion. Ytskiktet är&hellip:
 • Trägolv Junckers Sylvakett Variation Oljad Skeppsgolv 2-stav

  Trägolv Junckers Sylvakett Variation Oljad Skeppsgolv 2-stav
  Harmony är ett massivt trägolv från Junckers i bok som är ett av Europas vanligaste massiva träslag som har utmärkta hållfastegenskaper, en enhetlig struktur med vit och rödaktig kärnved och rödbrunt&hellip:
 • Trägolv Kährs Shore Mattlackad Borstad Ek 1-stav

  Trägolv Kährs Shore Mattlackad Borstad Ek 1-stav
  Trägolv Kährs Shore Ek är ett 1-stavsgolv med mineralgrå nyanser som kompletteras av varma, underliggande toner i brunt. För att lyfta fram träets naturliga ådring har varje bräda har borstats&hellip:
 • Trägolv Kährs Limestone Vit Mattlackad Borstad Ek 3-stav

  Trägolv Kährs Limestone Vit Mattlackad Borstad Ek 3-stav
  Trägolv Kährs Limestone Vit Mattlackad Borstad Ek 3-stav är ett vitpigmenterat, mattlackat 3-stavsgolv med Ekens alla naturliga färgvariationer. Kährs Limestone innehåller mindre kvistar. Ytskiktet&hellip:
 • Trägolv Rappgo Ek Mörkaskog Olja

  Trägolv Rappgo Ek Mörkaskog Olja
  Ek mörkaskog olja är ett plankgolv av ek där ekens sammanhållna färgskala och vackra mönster kommer till sin fulla rätt. En naturlig sortering av ektiljorna ger plankgolvet ett livfullt och naturtroget&hellip:
 • Trägolv Berg & Berg Plank Furu Borstad Vitlut Extravitoljad

  Trägolv Berg & Berg Plank Furu Borstad Vitlut Extravitoljad
  Plankgolv i furu med en vitlutad, extravitoljad och borstad yta. Tre skikt av trä i kombination med den unika Svedloc-låsningen ger en mycket hög slitstyrka och lång livslängd.
 • Trägolv Kährs Ek Hamra Naturoljad 1-stav

  Trägolv Kährs Ek Hamra Naturoljad 1-stav
  Trägolv Kährs Ek Hamra är ett infärgat brunoljat golv som är kraftigt borstat och med fasade kanter. Ekplankan har en genuint rustik karaktär och den handarbetade ytan lyfter fram brädornas unika&hellip:
 • Trägolv Kährs Life Cocoa Bean Wide Ek 1-stav

  Trägolv Kährs Life Cocoa Bean Wide Ek 1-stav
  Med sammetslen chokladfärger ger den komfort och lugnar. Kakaobönor breda är ett fläckat ekgolv från Life Collection. En lugn träkollektion med få knop och ett autentiskt utseende. Fyrsidig mikrobevelling&hellip:
 • Trägolv Bjelin Härdad Ek Select Naturell Alesta Mattlackad 1-stav

  Trägolv Bjelin Härdad Ek Select Naturell Alesta Mattlackad 1-stav
  Alesta är ett naturellt mattlackat trägolv, som är producerad med en patenterad teknik för att härda trä och göra det starkare. Tillverkningsprocessen gör golvet tre gånger starkare än traditionella&hellip:
 • Trägolv Junckers Bok Variation Oljad Skeppsgolv 2-stav

  Trägolv Junckers Bok Variation Oljad Skeppsgolv 2-stav
  Variation är ett massivt trägolv från Junckers i bok som är ett av Europas vanligaste massiva träslag som har utmärkta hållfastegenskaper, en enhetlig struktur med vit och rödaktig kärnved och&hellip:
 • Trägolv Bjelin Härdad Ek Rustik Vit Tirup Hårdvaxolja 1-stav

  Trägolv Bjelin Härdad Ek Rustik Vit Tirup Hårdvaxolja 1-stav
  Tirup är ett vitt hårdvaxoljat trägolv, som är producerad med en patenterad teknik för att härda trä och göra det starkare. Tillverkningsprocessen gör golvet tre gånger starkare än traditionella&hellip:
 • Trägolv Berg & Berg Ek XXL Ruter Borstad Vit Mattlack 1-Stav

  Trägolv Berg & Berg Ek XXL Ruter Borstad Vit Mattlack 1-Stav
  Ek XXL Vild sorteringen ger en färgrik struktur med alla färgvariationer, ingen begränsning av inlöp, brunkärna, kvistar och splint med en vitlaserad borstad och mattlackad yta. Golvet har Berg &:&hellip:
 • Trägolv Haro Nordic White Ek 3-Stav

  Trägolv Haro Nordic White Ek 3-Stav
  Trägolv Ek Nordic White från Haro. Vit mattlackad 3-stav i en balanserad blandning av lugn till livfull ek. Ek Nordic White har en tjocklek på 13,5 mm och är slipbart 3-4 gånger. Alla Haros golv är&hellip:
 • Parkettgolv Tarkett Heritage Oak Chalk White 194-3 D

  Parkettgolv Tarkett Heritage Oak Chalk White 194-3 D
  Ljust vackert ekparkettgolv där golvet skapar en varm hemtrevlig och vacker atmosfär i rummet där du lägger golvet! På grund av det smidiga 2-locksystemet gör att golvläggningen blir snabb och enkel&hellip:
 • Trägolv Kährs Ek Starnberg Oljad 1-stav 2000x187x15

  Trägolv Kährs Ek Starnberg Oljad 1-stav 2000x187x15
  Kährs Ek Starnberg 1-stav Oljad parkettgolv är ett snyggt golv som passar i alla hem. Mycket slitstarkt och tåligt gör att det passar alla olika familjeförhållanden, varesig du har barn eller djur.&hellip:
 • Trägolv Rappgo Furu Nordic Obehandlad

  Trägolv Rappgo Furu Nordic Obehandlad
  Furu nordic obehandlad är ett genuint furuparkettgolv som har en naturlig aura av skog över sig som få andra träslag kan förmedla. Våra golvtiljor bevarar denna naturliga karaktär och adderar ljus&hellip:
 • Trägolv Tarkett Pure Ek Nature 1-Stav

  Trägolv Tarkett Pure Ek Nature 1-Stav
  Ett vackert ekparkettgolv som ger dig en lantlig känsla i hemmet och det är på grund av det rustika utseendet på golvet som ger rummet en varm och härlig atmosfär. Du lägger detta snygga golvet&hellip:
 • Trägolv Kährs Ek Ombra Ek 1-Stav Oljad

  Trägolv Kährs Ek Ombra Ek 1-Stav Oljad
  Kährs ek ombra är ett ek 1-stav oljat trägolv.
 • Trägolv Bjelin Härdad Ek Rustik Naturell Jularp Mattlackad 1-stav

  Trägolv Bjelin Härdad Ek Rustik Naturell Jularp Mattlackad 1-stav
  Jularp är ett naturellt mattlackat trägolv, som är producerad med en patenterad teknik för att härda trä och göra det starkare. Tillverkningsprocessen gör golvet tre gånger starkare än traditionella&hellip:
 • Trägolv Tarkett Noble Oak Broadway

  Trägolv Tarkett Noble Oak Broadway
  Ett vackert ekparkettgolv med det klassiska holländska rutmönstret som tack vare sitt vackra utseende som gör att golvet skapar en hemtrevlig atmosfär i vilket rum som helst i hemmet. du lägger ditt&hellip:
 • Trägolv Kährs Lava Mattlackad Borstad Ek 3-stav

  Trägolv Kährs Lava Mattlackad Borstad Ek 3-stav
  Trägolv Kährs Lava Mattlackad Borstad Svart Ek 3-stav är en ebenholtspigmenterad och mattlackad 3-stav med små färgvariationer. Golvet innehåller stora kvistar. Trägolv Kährs Lava Mattlackad Borstad&hellip:
 • Trägolv Kährs Klinta Naturoljad Ek 1-Stav

  Trägolv Kährs Klinta Naturoljad Ek 1-Stav
  Klinta är ett trägolv i ek från Kährs som är en rustik 1-stav/planka med en tredimensionell struktur som lyfter fram kvistar och ger golvet ett slitet utseende. Ytbehandlad med en vitpigmenterad olja,&hellip:
 • Trägolv Berg & Berg Ek XXL Spader Borstad Naturolja 1-Stav

  Trägolv Berg & Berg Ek XXL Spader Borstad Naturolja 1-Stav
  Ek XXL Spader har en livlig struktur och färg med små kvistar och andra växtvariationer med borstad och naturoljad yta. Golvet har Berg &: Bergs egna klicksystem Svedloc Plus. Denna fog låser samman&hellip:
 • Trägolv Kährs Ek Dusk 3-Stav Ultramattlackad

  Trägolv Kährs Ek Dusk 3-Stav Ultramattlackad
  Ek Dusk är en 3-stav i mättade jordfärger och med en rökig finish som accentuerar de naturligt förekommande variationerna i träet. För ett tidlöst och klassiskt uttryck är varje bräda noggrant&hellip:
 • Trägolv Bjelin Härdad Ek Natur Vit Dalby Mattlackad 1-stav

  Trägolv Bjelin Härdad Ek Natur Vit Dalby Mattlackad 1-stav
  Dalby är ett vitt mattlackat trägolv, som är producerad med en patenterad teknik för att härda trä och göra det starkare. Tillverkningsprocessen gör golvet tre gånger starkare än traditionella&hellip:
 • Trägolv Berg & Berg Norrlandsfuru XXL Lut Vitolja 1-Stav

  Trägolv Berg & Berg Norrlandsfuru XXL Lut Vitolja 1-Stav
  Norrlandsfuru med lutad och vitoljad yta har ett mjukt och inbjudande intryck. Golvet har Berg &: Bergs egna klicksystem Svedloc Plus. Denna fog låser samman brädorna och när de väl är låsta förblir&hellip: