Vägg

Ytskiktet på en vägg kan vara på många olika sätt. Här listar vi väggmaterial som tapet, väggfärger och kakel i olika design och mönster.

Populärt inom vägg

 • Kakel Arredo Color Negro Svart Blank 10x30 cm

  Kakel Arredo Color Negro Svart Blank 10x30 cm
  Svart kakel med blank yta i serien color som mäter 10x30 cm. Används på väggar inomhus. Passar särskilt bra i badrummet eller köket.
 • Kakel Arredo Polar Vit Matt 15x15 cm

  Kakel Arredo Polar Vit Matt 15x15 cm
  Polar är en klassisk vit kakelplatta som är en utmärkt basplatta för såväl små som stora projekt. Polar har en rundad kant.
 • Kakel CAS Ceramica Tender Mirage Turkos 15x15 cm Revestimiento

  Kakel CAS Ceramica Tender Mirage Turkos 15x15 cm Revestimiento
  Med sina mjuka former och dova turkosa färg ger denna kakelplatta ett behagligt intryck. Tender serien har mjuka former och finns i flera olika dova och behagliga färger. Det är en samling av dekorativa&hellip:
 • Kakel Arredo Slate Beige 10x10 cm

  Kakel Arredo Slate Beige 10x10 cm
  Slate från Arredo är en glaserad platta som funkar för både golv och vägg. Passar perfekt till badrum, kök eller hall. Den har en ojämn yta med stenkänsla. Kombinera olika storlekar i duschutrymmet&hellip:

Fler tips på vägg

 • Dekor Kakel Jasper Light Grå Matt 33x90 cm

  Dekor Kakel Jasper Light Grå Matt 33x90 cm
  Dekor Kakel Jasper Grå 33x90 cm från serie Jasper. Jasper(KLST7012) Kakel 30x90 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Jasper är matt grå yta med en rund kant samt med mönstrad textur.&hellip:
 • Kakel Glasgow Beige Blank 25x50 cm

  Kakel Glasgow Beige Blank 25x50 cm
  Kakel Glasgow Beige 25x50 cm KLST5745 från serie Glasgow. Glasgow(KLST5745) Kakel 25x50 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Glasgow är blank beige yta med en rund kant samt med mönstrad&hellip:
 • Gentle Groove - Ypsilon - Dark Brown/Grey

  Gentle Groove - Ypsilon - Dark Brown/Grey
  Tapeten har randiga detaljer i silver och grå, och dessutom har tapeten glittrande element i en mörkbrun/grå nyans. De enkla formerna har fina randiga detaljer och föreställer den grekiska bokstaven&hellip:
 • Kakel Sun Cubic Vit Blank-Relief 25x75 cm

  Kakel Sun Cubic Vit Blank-Relief 25x75 cm
  Kakel Sun Cubic Vit Blank-Relief 25x75 cm från serie Sun. Sun(KLT3880) Kakel 25x75 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Sun är blank: relief: vit yta med en rund kant samt med enfärgad&hellip:
 • Old Pine Trees

  Old Pine Trees
  Tapeten har dämpade färger, vilket bidrar till en avkopplande atmosfär. Kollektion: Greenhouse
 • Gallop - Off White & Silver

  Gallop - Off White & Silver
  En elegant kombination av matta och metalliska detaljer som passar utmärkt tillsammans. Tapeten har runda former inspirerade av zebrans hovavtryck. Mönstrets struktur kan också påminna om ett alternativt&hellip:
 • Kakel Avord Brun Matt-Relief 30x60 cm

  Kakel Avord Brun Matt-Relief 30x60 cm
  Kakel Avord Brun Matt-Relief 30x60 cm från serie Avord. Avord(KLST7562) Kakel 30x60 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Avord är matt: relief: brun yta med en rund kant samt med trä&hellip:
 • Madagascar - Rust

  Madagascar - Rust
  Tapetens förgrund och bakgrunden är mycket tydligt uppdelad och det skapar ett vackert djup. En mycket fängslande djungeltapet ritad med en delikat linje. Kollektion: Oddity
 • Cocina rustico Kakel Brun 10x30 cm

  Cocina rustico Kakel Brun 10x30 cm
  Cocina rustico Kakel Brun 10x30 cm från serie Rustico. Rustico(KASC5048) Kakel 10x30 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Rustico är blank brun yta med en rund kant samt med fasat textur.&hellip:
 • Kakel Imprint Vit Blank 7x28 cm

  Kakel Imprint Vit Blank 7x28 cm
  Kakel och Klinker från Hill Ceramic ® är tillverkad i Europa och godkänd enligt svenska byggstandard
 • Pandan - Green

  Pandan - Green
  Mönstret har dämpade och dammiga nyanser av grönt, samt diskreta glittrande detaljer. Ytan har en märkbar struktur som ger tapeten ett mycket realistiskt och naturligt utseende. Uppsättning: Detta&hellip:
 • Punch Cards

  Punch Cards
  Ytan kommer från en gammal textilfabrik i Borås, Sverige. En imponerande fototapet som passar fint med en skandinavisk inredning. Kollektion: Fasad
 • Leopard Walk - Dusty Green

  Leopard Walk - Dusty Green
  Kollektion: Ardmore En samling skapad i samarbete med African Ardmore Ceramic Art. Tapetkollektionen hyllar afrikanska traditioner såväl som kulturen. Tapeterna har detaljerade illustrationer, mönster&hellip:
 • Kakel Corten Wall Vit Matt 30x60 cm

  Kakel Corten Wall Vit Matt 30x60 cm
  Kakel Corten Wall Vit Matt 30x60 cm från serie Corten Wall. Corten Wall(KLT4234) Kakel 30x60 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Corten Wall är matt vit yta med en rak kant samt med&hellip:
 • Wilhelmina - Indigo

  Wilhelmina - Indigo
  Tapeten har skapats med element från två broderier som William Morris designade runt 1880. Kollektion: Archive V - Melsetter Wallpapers
 • Cafeteria

  Cafeteria
  Baggrunden er hvid, og teksten står med forskellige brune nuancer. Herudover er der også små kaffekopper og kaffebønner placeret på overflade. Et fototapet, der er perfekt til køkkenet.
 • Pompeian - Gilver & White

  Pompeian - Gilver & White
  Tapeten går i fina antikvita, beige och guldiga nyanser. Mönstret har ett snyggt grafiskt uttryck som passar perfekt med en nordisk inredningsstil. Kollektion: The Contemporary Collection
 • Kakel Veroli Ljusgrå Matt 30x90 cm

  Kakel Veroli Ljusgrå Matt 30x90 cm
  Kakel Veroli Ljusgrå Matt 30x90 cm från serie Veroli. Veroli(KLPM3238) Kakel 30x90 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Veroli är matt ljusgrå yta med en rak kant samt med enfärgad&hellip:
 • Hick´s Hexagon

  Hick´s Hexagon
  En klassisk tapet med ett sofistikerat uttryck som passar fint i en enkel nordisk stil.
 • Kakel Berryroad Wall Vit Matt 30x90 cm

  Kakel Berryroad Wall Vit Matt 30x90 cm
  Kakel Berryroad Wall Vit Matt 30x90 cm från serie Berryroad Wall. Berryroad Wall(KLT3795) Kakel 30x90 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Berryroad Wall är matt vit yta med en rak kant&hellip:
 • Jungle Jive - Palma - Teal

  Jungle Jive - Palma - Teal
  Den tropiska tapeten har en djupblågrön bakgrund och palmerna själva har nyanser av grått, blått och mintgrönt. Skapa din egen lilla oas med denna underbara palmtapet. Tapeten passar i de flesta&hellip:
 • Kakel Albareto Line Brun Matt 25x70 cm

  Kakel Albareto Line Brun Matt 25x70 cm
  Kakel Albareto Line Brun Matt 25x70 cm från serie Albareto. Albareto(KLPM5067) Kakel 25x75 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Albareto är matt brun yta med en rund kant samt med mönstrad&hellip:
 • Kakel Tisse Grå Rak Matt 40x120 cm

  Kakel Tisse Grå Rak Matt 40x120 cm
  Kakel Tisse Grå Rak Matt 40x120 cm från serie Tisse. Tisse(KLT3174) Kakel 40x120 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Tisse är matt grå yta med en rak kant samt med marmor textur. Det&hellip:
 • Blushing Sloth - Smoke

  Blushing Sloth - Smoke
  Tapeten ser ut som den fina pälsen med vågiga streck i ett harmoniskt mönster, och här har tapeten detaljer i benvitt, glittrande guld och mjuk svart velour. Ett annorlunda och spännande djurtryck&hellip:
 • Woods - Parchment

  Woods - Parchment
  En ikonisk och klassisk tapetdesign som du aldrig blir trött på att titta på. Tapeten designades av Michael Clark 1959, och den är fortfarande en stor favorit från Cole & Son. Kollektion: Icons
 • Clover - Light Blue

  Clover - Light Blue
  De små klöverblomhuvudena har röda detaljer samt glittrande gulddetaljer. En elegant och delikat tapetdesign med vackra glittrande detaljer som fångar ljusstrålar mycket vackert. Kollektion: Lyckebo&hellip:
 • Origami - Rust

  Origami - Rust
  De vikta detaljerna på väggbeklädnaden påminner om ringar på vattnet, och de många upprepningarna hjälper till att skapa en fin rytm med en lugnande regelbundenhet. En mycket exklusiv tapet med&hellip:
 • Solvej - White

  Solvej - White
  Grenarna är ljusa och gråbruna, bladen har delikata ljusblå och mörkgråblå toner och blommorna har en mörkgrå och en helt ljus och delikat gul nyans. En detaljerad tapetdesign designad av Hanna&hellip:
 • Kakel Parrera Line Brun Matt 20x60 cm

  Kakel Parrera Line Brun Matt 20x60 cm
  Kakel Parrera Line Brun Matt 20x60 cm från serie Parrera. Parrera(KLAR6874) Kakel 20x60 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Parrera är matt brun yta med en rund kant samt med sten textur.&hellip:
 • Zen - Blue

  Zen - Blue
  Tapetens vågiga mönster är uppbyggt av metalliska prickiga linjer i organiska, mjuka former som ger en harmonisk yta med en orientalisk touch. Design: Sara Bergqvist Kollektion: Nippon
 • Dekor Kakel Neila Blå Blank 2.5x30 cm

  Dekor Kakel Neila Blå Blank 2.5x30 cm
  Kakel och Klinker från Hill Ceramic ® är tillverkad i Europa och godkänd enligt svenska byggstandard
 • Kakel Metro Fasat Vit Blank 7.5x15 cm

  Kakel Metro Fasat Vit Blank 7.5x15 cm
  Kakel och Klinker från Hill Ceramic ® är tillverkad i Europa och godkänd enligt svenska byggstandard
 • Steel Plates

  Steel Plates
  En fototapet med ett rått uttryck och vackra detaljer i form av stil. En fototapet med ett vintageuttryck som går bra ihop med en minimalistisk inredning. Kollektion: Panorama
 • Kakel Quabbella Grå Matt 30x90 cm

  Kakel Quabbella Grå Matt 30x90 cm
  Kakel Quabbella Grå Matt 30x90 cm från serie Quabbella. Quabbella(KLT3783) Kakel 30x90 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Quabbella är matt grå yta med en rak kant samt med enfärgad&hellip:
 • Kakelskärare FAST-65 Manuell med sido-milimeterstopp med 45 ° kvadrat.

  Kakelskärare FAST-65 Manuell med sido-milimeterstopp med 45 ° kvadrat.
  Kakelskärare FAST-65 Manuell med sido-milimeterstopp med 45 ° kvadrat.. Kakel och Klinker från Hill Ceramic ® är tillverkad i Europa och godkänd enligt svenska byggstandard
 • Dekor Kakel Parrera Flerfärgad Matt 20x60 cm

  Dekor Kakel Parrera Flerfärgad Matt 20x60 cm
  Dekor Kakel Parrera Flerfärgad Matt 20x60 cm från serie Parrera. Parrera(KLAR6878) Kakel 20x60 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Parrera är matt flerfärgad yta med en rund kant samt&hellip:
 • Floraison 308-736

  Floraison 308-736
  Rosorna går i skira rosa och lila nyanser. En väldigt snygg och detaljerad fototapet som är mycket skarp.
 • Snake Bit - Copperhead

  Snake Bit - Copperhead
  Tapetmönstret är designat av Ewan Raney, och en promenad genom öknen i Arizona och New Mexico låg till inspiration för tapetdesignen. Kollektion: Flavor Paper for Arte Ett unikt samarbete mellan arte&hellip:
 • Montage - Olive

  Montage - Olive
  Tapeten här har en djup olivgrön nyans, samt en korthårig mjuk pälsyta och en silkeslen finish. Varje stycke läder är unikt och dessa delar sätts ihop så att pälshåret vänder sig i olika riktningar.&hellip:
 • Kakelclok 40x14.5 cm med sudd

  Kakelclok 40x14.5 cm med sudd
  Kakelclok 40x14.5 cm med sudd. Kakel och Klinker från Hill Ceramic ® är tillverkad i Europa och godkänd enligt svenska byggstandard
 • Grand Café - Silver

  Grand Café - Silver
  Tapetpanelen har en glänsande yta - som är både modern och dynamisk. En väggpanel består av två banor på 53 cm x 280 cm och täcker totalt 106 cm x 280 cm. Kollektion: Belle Epoque
 • Dekor Kakel Neila Rosa Blank 2.5x30 cm

  Dekor Kakel Neila Rosa Blank 2.5x30 cm
  Kakel och Klinker från Hill Ceramic ® är tillverkad i Europa och godkänd enligt svenska byggstandard
 • Ester - Red

  Ester - Red
  Mönstret har benvita och beige nyanser, samt små prickiga detaljer i terrakotta. Skapa en elegant och klassisk atmosfär med denna trellistapet. Kollektion: Falsterbo III
 • Marmor Kakel Velvet Grå 33x66 cm

  Marmor Kakel Velvet Grå 33x66 cm
  Marmor Kakel Velvet Grå 33x66 cm från serie Velvet. Velvet(KLC5053) Kakel 33x66 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Velvet är matt grå yta med en rund kant samt med marmor textur.&hellip:
 • Kakel Zahora Vit Blank Rak 30x60 cm

  Kakel Zahora Vit Blank Rak 30x60 cm
  Kakel Zahora Vit Blank Rak 30x60 cm från serie Zahora. Zahora(KLAR6146) Kakel 30x60 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Zahora är blank vit yta med en rak kant samt med enfärgad textur.&hellip:
 • Dekor Kakel Deliceto Beige Matt 30x90 cm

  Dekor Kakel Deliceto Beige Matt 30x90 cm
  Dekor Kakel Deliceto Beige Matt 30x90 cm från serie Deliceto. Deliceto(KLAR6841) Kakel 30x90 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Deliceto är matt beige yta med en rak kant samt med sten&hellip:
 • Kakel Trapani Mörkgrå 30x90 cm

  Kakel Trapani Mörkgrå 30x90 cm
  Kakel Trapani Mörkgrå 30x90 cm från serie Trapani. Trapani(KLT3074) Kakel 30x90 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Trapani är matt mörkgrå yta med en rak kant samt med sten textur.&hellip:
 • Pink & Rose - Cowslip/Fennel

  Pink & Rose - Cowslip/Fennel
  Botten är benvit och mönstret har gröna, gula och senapsfärgade element. Tapeten var ursprungligen handtryckt med träklossar 1890. Kollektion: Wallpaper Compilation I
 • Marmor Kakel Fabro Grå Blank 30x60 cm

  Marmor Kakel Fabro Grå Blank 30x60 cm
  Marmor Kakel Fabro Grå Blank 30x60 cm från serie Fabro. Fabro(KLAR6762) Kakel 30x60 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Fabro är blank grå yta med en rund kant samt med marmor textur.&hellip:
 • Path of Dreams

  Path of Dreams
  En liten stig leder dig genom bilden - drömmarnas väg. En dekorativ, frodig och grön fototapet som kan ge den moderna, tropiska atmosfären in i ditt hem. Kollektion: Stefan Hefele
 • Kakel Zahora Vit Blank Mönstrad 2 Rak 30x60 cm

  Kakel Zahora Vit Blank Mönstrad 2 Rak 30x60 cm
  Kakel Zahora Vit Blank Mönstrad 2 Rak 30x60 cm från serie Zahora. Zahora(KLAR6150) Kakel 30x60 cm kan endast användas till vägg. Karaktären för Zahora är blank vit yta med en rak kant samt med mönstrad&hellip:
 • Puro - Beige

  Puro - Beige
  Ytan på tapeten har också glittrande detaljer som fångar ljuset vackert. Kollektion: Figura