Boen trägolv

Populärt inom Boen trägolv

 • Trägolv Boen Concerto Vit Live Pure Ultramatt Ek 3-Stav

  Trägolv Boen Concerto Vit Live Pure Ultramatt Ek 3-Stav
  3-stavs trägolv från Boen med ett livligt färgspel och inslag av kvist. Vitpigmentet ger trägolvet en behagligt ljus färgton och det matta ytskiktet passar perfekt till nordisk inredning. Live Pure&hellip:
 • Trägolv Boen Andante Vit Live Pure Lackad Ek 1-Stav

  Trägolv Boen Andante Vit Live Pure Lackad Ek 1-Stav
  Trägolv 1-stav från Boen med ett levande färgspel, kvist förekommer. Vitpigmentet dämpas något av det naturliga färgspelet och skapar en karakteristisk nordisk stämning. Brädorna är 138 mm breda,&hellip:
 • Trägolv Boen Andante Vit Live Pure Ultramatt Ask 3-Stav

  Trägolv Boen Andante Vit Live Pure Ultramatt Ask 3-Stav
  3-stavs trägolv i ask från Boen med ett levande färgspel och inslag av kvist. Ask är en elegant ljus träsort som med sitt robusta utseende passar perfekt till nordisk inredning. Vitpigmentet ger trägolvet&hellip:
 • Trägolv Boen Brown Jasper Live Natural HW-olja Ek 1-Stav

  Trägolv Boen Brown Jasper Live Natural HW-olja Ek 1-Stav
  Trägolv 1-stav från Boen som är borstad och ytskiktsbehandlad med gråpigmenterad naturolja. Golvet är inspirerat från den bruna mineralen Jasper och imponerar med en varm och intensiv brunförg.&hellip:

Fler tips på Boen trägolv

 • Trägolv Boen Andante Vit Live Pure Ultramatt Ask 1-Stav

  Trägolv Boen Andante Vit Live Pure Ultramatt Ask 1-Stav
  Plankgolv i ask från Boen med ett levande färgspel och inslag av kvist. Ask är en elegant ljus träsort som med sitt robusta utseende passar perfekt till nordisk inredning. Vitpigmentet ger trägolvet&hellip:
 • Trägolv Boen Concerto Live Vitmattlack Ek 3-Stav

  Trägolv Boen Concerto Live Vitmattlack Ek 3-Stav
  3-stavs trägolv från Boen som är vitpigmenterat och med rustik sortering.Vackert trägolv av ek med ett levande färgspel och inslag av kvist. Vitpigmentet ger trägolvet en behaglig och ljus färgton&hellip:
 • Trägolv Boen White Stone Live Natural HW-olja Ek 1-Stav

  Trägolv Boen White Stone Live Natural HW-olja Ek 1-Stav
  Brett trägolv 1-stav med fas från Boen. Plankgolvet är borstat och vitpigmenterat. Elegant ochexklusivt med inspiration från naturens egna färger. Brädbredden understyker perspektivet i rummet och&hellip:
 • Trägolv Boen Grey Harmony Animos Ek 1-Stav

  Trägolv Boen Grey Harmony Animos Ek 1-Stav
  Trägolv 1-stav i en rustik sortering från Boen. Kombinationen av bruna och grå färgpigment ger ett säreget och naturligt utseende. Fas på långsidan framhäver plankprägeln ytterligare, Borstningen&hellip:
 • Trägolv Boen Espressivo Vit Hårdvax Ek 1-Stav

  Trägolv Boen Espressivo Vit Hårdvax Ek 1-Stav
  Ljust parkettgolv 1-stav från Boen med grovt färgspel och stora kvistar. Ett vackert vitpigmenterat golv med 181 mm breda plankor som passar utmärkt i alla rum.
 • Trägolv Boen White Night Live Natural HW-olja Ek 1-Stav

  Trägolv Boen White Night Live Natural HW-olja Ek 1-Stav
  Brett trägolv 1-stav med fas, djupborstat och vitpigmenterat ytskikt. Ekplank som är djupborstat där framstående kvistar fylls med svartspackel. Brädbredd på hela 209 mm understryker perspektivet&hellip: