Boen trägolv

Populärt inom Boen trägolv

 • Trägolv Boen Ek Vivo 1-Stav Mattlack Vit

  Trägolv Boen Ek Vivo 1-Stav Mattlack Vit
  -stav från Boen i en sortering med färgspel, kvistar samt ytved. 1-stav stavmönstret skapar ett lugnt och ett modernt utseende i rummet. Det vitmattlackerade, slitstarka ytskicktet har det trändiga&hellip:
 • Trägolv Boen Ek Finale 3-Stav Mattlack Vit

  Trägolv Boen Ek Finale 3-Stav Mattlack Vit
  Trägolv från Boen i en rustik sortering med färgspel, inslag av kvist och ytved. Stavmönstret skapar liv och ett modernt utseende i rummet. Det vitmattlackerade, slitstarka ytskicktet har det naturliga&hellip:
 • Trägolv Boen Ek Espressivo 1-Stav Vit

  Trägolv Boen Ek Espressivo 1-Stav Vit
  -stav från Boen i en rustik sortering med färgspel, kvistar samt ytved. 1-stav stavmönstret skapar ett lugnt och ett modernt utseende i rummet. Det vitmattlackerade, slitstarka ytskicktet har det trändiga&hellip:
 • Trägolv Boen Ek Vivo 1-Stav Live Pure

  Trägolv Boen Ek Vivo 1-Stav Live Pure
  -stav från Boen i en sortering med färgspel, kvistar samt ytved. 1-stav stavmönstret skapar ett lugnt och ett modernt utseende i rummet. Ultramattlacken, slitstarka ytskicktet har det trändiga och&hellip:

Fler tips på Boen trägolv

 • Trägolv Boen Ek Vivo 1-Stav Mattlack

  Trägolv Boen Ek Vivo 1-Stav Mattlack
  -stav från Boen i en sortering med färgspel, kvistar samt ytved. 1-stav stavmönstret skapar ett lugnt och ett modernt utseende i rummet. Det mattlackerade, slitstarka ytskicktet har det trändiga och&hellip: