Junckers trägolv

Skeppsgolv är ett trägolv framtaget av Junkers. Det är ett golv som ger ett exklusivt utseende och vacker känsla. Finns i ask och ek samt tre grader av ådring.

Populärt inom Junckers trägolv

 • Trägolv Junckers Ek Variation Oljad Skeppsgolv 2-stav

  Trägolv Junckers Ek Variation Oljad Skeppsgolv 2-stav
  Variation är ett massivt trägolv från Junckers i ek som är ett av de större europeiska lövträslagen som karaktäriseras som hårt och tåligt och som samtidigt har en tydlig och intressant ådring.&hellip:
 • Trägolv Junckers Ek Variation Ultramatt Lack 2-stav

  Trägolv Junckers Ek Variation Ultramatt Lack 2-stav
  Variation är ett massivt trägolv från Junckers i ek som är ett av de större europeiska lövträslagen som karaktäriseras som hårt och tåligt och som samtidigt har en tydlig och intressant ådring.&hellip:
 • Trägolv Junckers Ek Harmony DrivvedsGrå Skeppsgolv Ultra Mattlack 2-Stav

  Trägolv Junckers Ek Harmony DrivvedsGrå Skeppsgolv Ultra Mattlack 2-Stav
  Junckers Ek Harmony Drivvedsgrått Skeppsgolv Ultra Matt lackat 2stavsmed en ljusgrå färgton. Den svarta neoprenlisten som placerats mellan golvbrädorna ger en maritim känsla åt golvet. 14mm.
 • Trägolv Junckers Ek Harmony Oljad Skeppsgolv 2-stav

  Trägolv Junckers Ek Harmony Oljad Skeppsgolv 2-stav
  Harmony är ett massivt trägolv från Junckers i ek som är ett av de större europeiska lövträslagen som karaktäriseras som hårt och tåligt och som samtidigt har en tydlig och intressant ådring.&hellip:

Fler tips på Junckers trägolv

 • Trägolv Junckers Ek Variation 15 mm Fallande längder

  Trägolv Junckers Ek Variation 15 mm Fallande längder
  Ek Va/olja 15mm Fallande längder. Massivt trägolv från Junckers som är klassiskt och naturligt. Ek är ett av de större europeiska lövträslagen som karaktäriseras som hårt och tåligt och som&hellip:
 • Trägolv Junckers Ek Variation Mattlackad 2-Stav

  Trägolv Junckers Ek Variation Mattlackad 2-Stav
  Massivt 2-stavs trägolv från Junckers som är klassiskt, utstrålar tillit och lyfter alla inomhusstilar med sin oberörda naturlighet. Ek är ett av de större europeiska lövträslagen som karaktäriseras&hellip:
 • Trägolv Junckers Ek Rustikal Oljad Skeppsgolv 2-Stav

  Trägolv Junckers Ek Rustikal Oljad Skeppsgolv 2-Stav
  Junkers Ek med sortering Rustikal är för dig som vill ha få en riktigt bra rustik känsla. Denna parkett handlar inte bara variation i parketten utan har även ordentlig struktur i ytan.

Vad menas med ådring på Junckers Skeppsgolv?

Träd är individer som växer olika beroende på ålder, plats och väder. Ådringen som framträder när man sågar plankor ser olika ut. För att ett golv ska se enhetligt ut måste ådringen vara något sånär lika. Junckers trägolv finns att beställa i tre grader av ådring. De kallar de för Classic, Harmony och Variation.

Hur lägger man ett Junckers trägolv?

Man kan montera och lägga trägolven från Junckers på lite olika sätt. De tre sätten för läggning som rekommenderas är Bygelsystem, Limsystem och på Bjälklag. I videoklippet här nedanför visas hur Junckers Clip System funkar.