Nordic Floor trägolv

Trägolven från Nordic Floor finns att köpa i olika träslag och mönster. Här ser du bilder på Castle, Chevron och Lodge i ek. Här finns också fiskbensmönstrade Grand Cloud i 1-stavig ekträ.

Populärt inom Nordic Floor trägolv

 • Trägolv Nordic Floor Ek 1-stav Grand Cloud Fiskben Mattlack

  Trägolv Nordic Floor Ek 1-stav Grand Cloud Fiskben Mattlack
  Fiskben Grand Cloud Mattlack från Nordic Floor är ett trägolv som är ett mattlackat parkettgolv i träslaget ek. Ek är ett hårt träslag som har en varm och levande nyans som dessutom åldras mycket&hellip:
 • Trägolv Nordic Floor Ek 1-stav Grand Belfort Fiskben

  Trägolv Nordic Floor Ek 1-stav Grand Belfort Fiskben
  Trägolv Nordic Floor Ek 1-stav Grand Belfort är ett mattlackat parkettgolv i träslaget ek. Ek är ett hårt träslag som har en varm och levande nyans som åldras vackert. Timret i golvet sorteras efter&hellip:
 • Trägolv Nordic Floor Ek 1-stav Grand Country Fiskben

  Trägolv Nordic Floor Ek 1-stav Grand Country Fiskben
  Grand Country är ett trägolv från Nordic Floor som är ett mattlackat parkettgolv i träslaget ek. Ek är ett hårt träslag som har en varm och levande nyans som åldras vackert. Timret i golvet sorteras&hellip:
 • Trägolv Nordic Floor Ek Grand Cloud White Mattlackad 1-stav

  Trägolv Nordic Floor Ek Grand Cloud White Mattlackad 1-stav
  Nordic Floor Grand Cloud White 1-stav - Detta parkettgolv är ett snyggt parkettgolv som passar i alla hem. Detta snygga golv i ek är ett prisvärt 1-stavsgolv som håller bra i hemmiljöer.

Fler tips på Nordic Floor trägolv

 • Trägolv Nordic Floor Ek Chalet Extra White Mattlack 1-Stav

  Trägolv Nordic Floor Ek Chalet Extra White Mattlack 1-Stav
  Trägolv Nordic Floor Chalet Extra White är ett ljust 1-stavs parkettgolv i träslaget ek. Ek är ett hårt träslag med en varm och levande nyans som åldras vackert. Detta ljusa ekgolv har en rik struktur&hellip:
 • Trägolv Nordic Floor Ek Chalet White Mattlackad 1-stav

  Trägolv Nordic Floor Ek Chalet White Mattlackad 1-stav
  Nordic Floor Chalet White är ett ljust 1-stavs parkettgolv i träslaget ek. Ek är ett hårt träslag med en varm och levande nyans som åldras vackert. Detta ljusa ekgolv har en rik struktur och varierar&hellip:
 • Trägolv Nordic Floor Ek St Laurent Privas Mattlackad 1-stav

  Trägolv Nordic Floor Ek St Laurent Privas Mattlackad 1-stav
  St Laurent Privas är ett trägolv från Nordic Floor som är ett mattlackat 1-stavsgolv i ljus ek med ett rustikt utseende. Ek är ett hårt träslag som har en varm och levande nyans som åldras vackert.&hellip:
 • Trägolv Nordic Floor Ek 1-Stav Chevron Natural 45° Fiskben

  Trägolv Nordic Floor Ek 1-Stav Chevron Natural 45° Fiskben
  Trägolv Nordic Floor Ek 1-Stav Chevron Natural 45° Fiskben är ett mattlackat parkettgolv i träslaget ek. Ek är ett hårt träslag som har en varm och levande nyans som åldras vackert. Trägolvet&hellip:
 • Trägolv Nordic Floor Ek 1-Stav Chevron Cloud 45° Fiskben

  Trägolv Nordic Floor Ek 1-Stav Chevron Cloud 45° Fiskben
  Trägolv Nordic Floor Ek 1-Stav Chevron Cloud 45° Fiskben är ett mattlackat parkettgolv i träslaget ek. Ek är ett hårt träslag som har en varm och levande nyans som åldras vackert. Trägolvet har&hellip:
 • Trägolv Nordic Floor Ek Grand Country Mattlackad 1-stav

  Trägolv Nordic Floor Ek Grand Country Mattlackad 1-stav
  Nordic Floor Grand Country 1-stav parkettgolv är ett snyggt parkettgolv som passar i alla hem. Detta snygga golv i ek är ett prisvärt 1-stavsgolv som håller bra i hemmiljöer.
 • Trägolv Nordic Floor Ek Chalet Natural Mattlackad 1-stav

  Trägolv Nordic Floor Ek Chalet Natural Mattlackad 1-stav
  Nordic Floor Chalet Natural är ett 1-stavs parkettgolv i träslaget ek. Ek är ett hårt träslag med en varm och levande nyans som åldras vackert. Golvet har en naturlig ekfärg med förekommande kvistar,&hellip:
 • Trägolv Nordic Floor Ask Chalet Grey Mattlack 1-Stav

  Trägolv Nordic Floor Ask Chalet Grey Mattlack 1-Stav
  Trägolv Nordic Floor Chalet Grey är ett gråpigmenterat 1-stavs parkettgolv i träslaget Ask. Ask är ett hårt träslag med en varm och levande nyans som åldras vackert. Detta gråpigmenterade askgolv&hellip:
 • Trägolv Nordic Floor Ek 1-Stav Chevron Earth 45° Fiskben

  Trägolv Nordic Floor Ek 1-Stav Chevron Earth 45° Fiskben
  Trägolv Nordic Floor Ek 1-Stav Chevron Earth 45° Fiskben är ett mattlackat parkettgolv i träslaget ek. Ek är ett hårt träslag som har en varm och levande nyans som åldras vackert. Trägolvet har&hellip:
 • Nordic Floor Ek Villa Vit Oljad/Vaxad 1-Stav

  Nordic Floor Ek Villa Vit Oljad/Vaxad 1-Stav
  Villa Vit är ett oljat/vaxat 1-stavsgolv i ljus ek. Ek är ett hårt träslag som har en varm och levande nyans som med tiden åldras vackert. Golvplankorna är borstade med mikrofasade kanter.
 • Trägolv Nordic Floor Grand Coffee Mattlackad 1-stav

  Trägolv Nordic Floor Grand Coffee Mattlackad 1-stav
  Golvet är mattlackat vilket ger en känsla av ett oljat golv samtidigt som det har egenskaperna hos det lackade golvet. Detta gör det mycket slitstarkt och även lättskött. Golvet kommer med 20 års&hellip: