Nordic Floor trägolv

Populärt inom Nordic Floor trägolv

 • Trägolv Nordic Floor Castle Ek Oljad 1-stav

  Trägolv Nordic Floor Castle Ek Oljad 1-stav
  Castle är ett trägolv från Nordic Floor som är ett oljat 1-stavsgolv i träslaget ek. Ek är ett hårt träslag som har en varm och levande nyans som med tiden får en vacker bärnstensfärgad nyans.&hellip:
 • Trägolv Nordic Floor Ek 1-stav Grand Belfort Fiskben

  Trägolv Nordic Floor Ek 1-stav Grand Belfort Fiskben
  Grand Belfort är ett trägolv från Nordic Floor som är ett mattlackat parkettgolv i träslaget ek. Ek är ett hårt träslag som har en varm och levande nyans som åldras vackert. Timret i golvet sorteras&hellip:
 • Trägolv Nordic Floor Lodge Ek Mattlack 1-stav

  Trägolv Nordic Floor Lodge Ek Mattlack 1-stav
  Lodge är ett trägolv från Nordic Floor som är ett mattlackat 1-stavsgolv i ek med ett rustikt utseende. Ek är ett hårt träslag som har en varm och levande nyans som åldras vackert. Detta trägolv&hellip:
 • Trägolv Nordic Floor Ek St Laurent Privas Mattlackad 1-stav

  Trägolv Nordic Floor Ek St Laurent Privas Mattlackad 1-stav
  St Laurent Privas är ett trägolv från Nordic Floor som är ett mattlackat 1-stavsgolv i ljus ek med ett rustikt utseende. Ek är ett hårt träslag som har en varm och levande nyans som åldras vackert.&hellip:

Fler tips på Nordic Floor trägolv

 • Trägolv Nordic Floor Ek Grand Country Mattlackad 1-stav

  Trägolv Nordic Floor Ek Grand Country Mattlackad 1-stav
  Nordic Floor Grand Country 1-stav parkettgolv är ett snyggt parkettgolv som passar i alla hem. Detta snygga golv i ek är ett prisvärt 1-stavsgolv som håller bra i hemmiljöer.
 • Trägolv Nordic Floor Grand Coffee Mattlackad 1-stav

  Trägolv Nordic Floor Grand Coffee Mattlackad 1-stav
  Golvet är mattlackat vilket ger en känsla av ett oljat golv samtidigt som det har egenskaperna hos det lackade golvet. Detta gör det mycket slitstarkt och även lättskött. Golvet kommer med 20 års&hellip:
 • Trägolv Nordic Floor Ek 1-Stav Chevron Cloud 45° Fiskben

  Trägolv Nordic Floor Ek 1-Stav Chevron Cloud 45° Fiskben
  Trägolv Nordic Floor Ek 1-Stav Chevron Cloud 45° Fiskben är ett mattlackat parkettgolv i träslaget ek. Ek är ett hårt träslag som har en varm och levande nyans som åldras vackert. Trägolvet har&hellip:
 • Trägolv Nordic Floor Ek 1-stav Grand Cloud Fiskben Mattlack

  Trägolv Nordic Floor Ek 1-stav Grand Cloud Fiskben Mattlack
  Fiskben Grand Cloud Mattlack från Nordic Floor är ett trägolv som är ett mattlackat parkettgolv i träslaget ek. Ek är ett hårt träslag som har en varm och levande nyans som dessutom åldras mycket&hellip:
 • Trägolv Nordic Floor Ek 1-Stav Chevron Natural 45° Fiskben

  Trägolv Nordic Floor Ek 1-Stav Chevron Natural 45° Fiskben
  Trägolv Nordic Floor Ek 1-Stav Chevron Natural 45° Fiskben är ett mattlackat parkettgolv i träslaget ek. Ek är ett hårt träslag som har en varm och levande nyans som åldras vackert. Trägolvet&hellip:
 • Trägolv Nordic Floor Chalet Ek White Mattlack 1-stav

  Trägolv Nordic Floor Chalet Ek White Mattlack 1-stav
  Charlet är ett trägolv från Nordic Floor som är ett ljusare mattlackat 1-stavsgolv i träslaget ek. Ek är ett hårt träslag som har en varm och vacker nyans, här i en ljusare färg, som med tiden&hellip: