Morris & Co tapet

Populärt inom Morris & Co tapet

 • Strawberry Thief - Indigo/Mineral

  Strawberry Thief - Indigo/Mineral
  William Morris designade ursprungligen denna Strawberry Thief-tapet som ett tyg år 1883. En riktig klassiker som aldrig går ur modet. Kollektion: The Craftsman Wallpapers
 • Morris Seaweed - Cobalt/Thyme

  Morris Seaweed - Cobalt/Thyme
  En fantastisk tapet med många detaljer, som samtidigt ger ett harmoniskt och balanserat intryck. Mönstret designades ursprungligen av J. H. Dearle 1901 och innehåller flera element i jugendstil - med&hellip:
 • Fruit - Limestone/Artichoke

  Fruit - Limestone/Artichoke
  Fruit, tidigare känd som Pomegranate, var en av de första tapeterna från Morris & Co och den producerades 1864. Kollektion: The Craftsman Wallpapers
 • Birds & Pomegranate - Turquiose/Coral

  Birds & Pomegranate - Turquiose/Coral
  Bird & Pomegranate designades 1926 och var en av de sista tapeterna från Morris & Co som gjordes med blocktryck. Det sägs att mönstret designades av J. H. Dearle och inspirerades av Fruit-tapeten. Kollektion:&hellip:

Fler tips på Morris & Co tapet

 • Chrysanthemum - Indigo

  Chrysanthemum - Indigo
  Blommotiven placeras nära varandra och det skapar en frodig, lugn och fascinerande yta. Tapeten med vinteraster är från 1877 och tillverkades ursprungligen med träklossar. Kollektion: Wallpaper Compilation&hellip:
 • Snakeshead - Gold/Linen

  Snakeshead - Gold/Linen
  Tapeten har en blank och metallisk guldfärgad botten och mönstret består av ljusbruna, grå och krämfärgade detaljer. Snakeshead skulle visa sig vara en av William Morris favoritskapelser, och den&hellip:
 • Indian - Charcoal/Nickel

  Indian - Charcoal/Nickel
  En spännande tapet med många detaljer att utforska. Tapeten skapar också en fin orientalisk atmosfär. Indian tros ha designats av George Gilbert Scott omkring 1868-70, och mönstret producerades ursprungligen&hellip:
 • Acanthus - Manilla/Stone

  Acanthus - Manilla/Stone
  Acanthus var den allra första tapeten som lanserades av Morris & Co, och idag är tapeten också en av de mest ikoniska designerna från Morris & Co. Kollektion: The Collector (Archive Wallpapers IV)
 • Morris Bellflowers - Indigo/Linen

  Morris Bellflowers - Indigo/Linen
  Morris Bellflowers designades ursprungligen av William Morris omkring 1875-80, för en matta. Idag används mönstret för en tapet som ingår i Archive IV-kollektionen. Kollektion: The Collector (Archive&hellip:
 • Wandle - Blue/Stone

  Wandle - Blue/Stone
  Tapeten har en mörkblå basfärg och mönstret har detaljer i beige, stengrå, blått och grönt. Wandle producerades ursprungligen 1884 och ingår nu i Morris Compilation-samlingen. Kollektion: Wallpaper&hellip:
 • Seasons by May - Saffron

  Seasons by May - Saffron
  Basen på tapeten är guldfärgad och mönstret har detaljer i rostrött, brunt, curry, vinrött och rött. En annorlunda damasttapet med massor av fina och naturliga detaljer. Kollektion: Archive V -&hellip:
 • Snakeshead - Charcoal/Spice

  Snakeshead - Charcoal/Spice
  Det symmetriska mönstret på tapeten innehåller bland annat blomman kungsängslilja (på engelska snake's head fritillary). Tapetdesignen ska enligt uppgift vara en av William Morris favoritdesigner&hellip:
 • Willow Bough - Olive/Turquoise

  Willow Bough - Olive/Turquoise
  Willow Bough är en berömd och ikonisk tapet från Morris & Co, ursprungligen designad 1887. Tapeten här har dock ett mycket nutida och modernt uttryck som gör den lämplig för de flesta utrymmen,&hellip:
 • Bird & Pomegranate - Charcoal/Sage

  Bird & Pomegranate - Charcoal/Sage
  Det dekorativa mönstret med frukt och fåglar har detaljer i grönt, blågrönt, rött, beige och brunt. Bird & Pomegranate är från år 1926 och var en av de sista tapeterna från Morris & Co som gjordes&hellip:
 • Willow - Yellow

  Willow - Yellow
  Leaf Wallpaper från Morris & Co är en riktig klassiker, designad 1874. En mycket igenkännlig och tidlös tapetdesign från Morris & Co som aldrig går ur tiden. Kollektion: The Queen Square Collection&hellip:
 • Snakeshead - Indigo/Cumin

  Snakeshead - Indigo/Cumin
  Tapeten har en patinerad mörkblå bas och mönstret har ljusblå, gula och krämfärgade detaljer. Snakehead-tapeten skulle enligt uppgift vara en av William Morris favoritdesigner och den producerades&hellip:
 • Morris Seaweed - Red/Gold

  Morris Seaweed - Red/Gold
  En delikat tapet med en mängd detaljer och ett harmoniskt och balanserat uttryck. Mönstret designades av J.H. Dearle 1901, och den innehåller flera element i jugendstil. Kollektion: Wallpaper Compilation&hellip:
 • Jasmine - Ecru/Woad

  Jasmine - Ecru/Woad
  Detta mönster hjälper till att skapa en mycket spännande tapetdesign, där bakgrunden inte bara är en plan yta - här är bakgrunden en väldigt integrerad del av mönstret. Tapeten har ett vackert&hellip:
 • Acanthus - Madder/Thyme

  Acanthus - Madder/Thyme
  Acanthus var den allra första tapeten som lanserades av Morris & Co, och tapeten är också en av de mest ikoniska designerna från Morris & Co. Kollektion: The Collector (Archive Wallpapers IV)
 • Chrystanthemum - Pink/Yellow/Green

  Chrystanthemum - Pink/Yellow/Green
  Blommotiven placeras nära varandra och skapar en frodig, lugn och delikat yta. Krysantemum tapeten är från 1877 och tillverkades ursprungligen med träklossar. Kollektion: Wallpaper Compilation I
 • Snakeshead - Madder/Gold

  Snakeshead - Madder/Gold
  Det symmetriska mönstret på tapeten innehåller bland annat blomman kungsängslilja (på engelska snake's head fritillary). Tapetdesignen skulle senare bli en av William Morris favoritdesigner och den&hellip:
 • Chrysanthemum - Chalk

  Chrysanthemum - Chalk
  Blommotiven placeras nära varandra och det skapar en frodig, lugn och fascinerande yta. Krysantemumtapeten är från 1877 och tillverkades ursprungligen med träklossar. Kollektion: Wallpaper Compilation&hellip:
 • Honeysuckle - Green/Beige/Pink

  Honeysuckle - Green/Beige/Pink
  Tapeten designades 1883 av William Morris yngsta dotter May Morris, som annars är mest känd för sitt arbete med broderi. Kollektion: Wallpaper Compilation I
 • Middlemore - Moss/Gold

  Middlemore - Moss/Gold
  En charmig tapet som passar lika bra i barnrummet som i vardagsrummet. Middlemore-tapeten är inspirerad av ett täcke från omkring 1889, designat av May Morris. Kollektion: Archive V - Melsetter Wallpapers&hellip:
 • Sunflower - Chocolate/Cream

  Sunflower - Chocolate/Cream
  Du kan upptäcka solrosor och vad som ser ut som akantusblad, tulpaner, vinstockar och druvor. Tapeten har en chokladbrun basfärg och mönstret är krämfärgat med bruna detaljer. Ett hisnande och klassiskt&hellip:
 • Owen Jones - Forest

  Owen Jones - Forest
  En tidlös vintagetapet som har ett klassiskt och traditionellt utseende. Kollektion: Wallpaper Compilation I
 • Willow - Camomile

  Willow - Camomile
  Bladtapet med pilkvistar från Morris & Co är en riktig klassiker, designad 1874. En mycket igenkännlig tapetdesign från Morris & Co, som med fördel kombineras med andra tapetmönster. Kollektion:&hellip:
 • Bird & Pomegranate - Bayleaf/Cream

  Bird & Pomegranate - Bayleaf/Cream
  Bird & Pomegranate designades 1926 och var en av de sista tapeterna från Morris & Co som gjordes med blocktryck. Kollektion: Wallpaper Compilation I
 • Pink & Rose - Cowslip/Fennel

  Pink & Rose - Cowslip/Fennel
  Botten är benvit och mönstret har gröna, gula och senapsfärgade element. Tapeten var ursprungligen handtryckt med träklossar 1890. Kollektion: Wallpaper Compilation I
 • Strawberry Thief - Chocolate/Slate

  Strawberry Thief - Chocolate/Slate
  William Morris designade Strawberry Thief som en textil 1883. En riktig vintagetapet som har en tidlös känsla. Kollektion: Wallpaper Compilation I
 • Willow Boughs - Blue

  Willow Boughs - Blue
  Bladtapet med pilkvistar från Morris & Co är en riktig klassiker, ursprungligen designad 1887. Tapeten har ett tidlöst utseende som gör den lämplig för många olika utrymmen, stilar och stämningar.&hellip:
 • Bacherlor?s Button - Silver

  Bacherlor?s Button - Silver
  Basfärgen är grå, naturmotiven är vita och de tecknade med en grå linje. Den blommiga tapeten designades ursprungligen 1892, men har en tidlös känsla. Kollektion: Wallpaper Compilation I
 • Golden Lily - Pale Biscuit

  Golden Lily - Pale Biscuit
  Tapeten är fylld med vackra och detaljerade blommor och löv som harmoniskt skapar ett tätt och varierat mönster. Golden Lily designades av J.H. Dearle 1899 och blommönstret är designat i jugendstil.&hellip:
 • Willow - Slate

  Willow - Slate
  En delikat och tvåfärgad tapet som passar perfekt i det nordiska hemmet. Bladtapet med pilkvistar från Morris & Co är en riktig klassiker, ursprungligen designad 1874. En mycket igenkännlig tapetdesign&hellip:
 • Leicester - Woad/Sage

  Leicester - Woad/Sage
  En magnifik vintagetapet från Morris & Co som är både romantisk och klassisk samtidigt. Kollektion: Wallpaper Compilation I
 • Wilhelmina - Indigo

  Wilhelmina - Indigo
  Tapeten har skapats med element från två broderier som William Morris designade runt 1880. Kollektion: Archive V - Melsetter Wallpapers
 • Willow Bough - Tomato/Olive

  Willow Bough - Tomato/Olive
  Willow Bough är en berömd och ikonisk tapet från Morris & Co, ursprungligen designad 1887. Tapeten har dock ett mycket nutida och modernt uttryck som gör den lämplig för de flesta utrymmen, stilar&hellip:
 • Fruit - Beige/Gold/Coral

  Fruit - Beige/Gold/Coral
  Mönstret i förgrunden har varma nyanser i benvitt, grönt, blågrönt, korall, rosa och gult med en grå nyans. Frukt tapeten, tidigare känd som Granatäpple, är en av de första tapeterna från Morris&hellip:
 • Willow Bough - Bitter Chocolate

  Willow Bough - Bitter Chocolate
  Willow Bough är en ikonisk tapet från Morris & Co, ursprungligen designad 1887. Tapeten har dock ett nutida och modernt uttryck som gör den lämplig för de flesta utrymmen, stilar och stämningar.&hellip:
 • Brophy Trellis - Deep Teal

  Brophy Trellis - Deep Teal
  Mönstret härstammade ursprungligen från en taktapet designad av konst- och hantverksdesignern Andrew Brophy (1844-1912). I den här nyare utgåvan har blommor och blad från en av May Morris mönster&hellip:
 • Morris Seaweed - Silver/Ecru

  Morris Seaweed - Silver/Ecru
  En fantastisk tapet med en mängd detaljer som fortfarande har ett harmoniskt och balanserat uttryck. Mönstret designades ursprungligen av J.H. Dearle 1901 och innehåller flera element i jugendstil -&hellip:
 • Willow - Sky/Leaf

  Willow - Sky/Leaf
  En fräsch tvåfärgad tapet som passar perfekt i det nordiska hemmet - ta med naturen in! Leaf Wallpaper från Morris & Co är en riktig klassiker, designad 1874. En mycket igenkännlig och tidlös&hellip:
 • Snakeshead - Stone/Cream

  Snakeshead - Stone/Cream
  Tapeten har en patinerad, gyllene och metallisk bas och mönstret har krämfärgade, ljusbruna och grå detaljer. Tapetdesignen skulle enligt uppgift vara en av William Morris favoritdesigner och den producerades&hellip:
 • Fruit - Slate/Thyme

  Fruit - Slate/Thyme
  Mönstret i förgrunden har varma nyanser i beige, grönt, brunt och rosa. Fruit är tidigare känd som Granatäpple, är en av de tidigaste tapeterna från Morris & Co, och producerades 1864. Kollektion:&hellip:
 • Willow Bough Minor - Privet

  Willow Bough Minor - Privet
  Basfärgen är en krämfärgad nyans och tapeten har en generellt känslig, tidlös och dämpad look som passar perfekt i det nordiska hemmet. Bladtapet med pilkvistar från Morris & Co är en riktig klassiker,&hellip:
 • Snakeshead - Forest/Thyme

  Snakeshead - Forest/Thyme
  Det symmetriska mönstret på tapeten innehåller blommans kungsängslilja (på engelska snake's head fritillary). Snakeshead-designen skulle bli en av William Morris favoritdesigner och den producerades&hellip:
 • Lemon Tree - Wedgewood

  Lemon Tree - Wedgewood
  En underbar tapet som ger ett både fräscht och lugnande intryck - passar perfekt i köket. Lemon Tree producerades ursprungligen av Morris & Co 1864. Kollektion: Archive V - Melsetter Wallpapers
 • Birds & Pomegranate - Blue/Sage

  Birds & Pomegranate - Blue/Sage
  Bird & Pomegranate designades 1926 och var en av de sista tapeterna från Morris & Co som gjordes i blocktryck. Kollektion: Wallpaper Compilation I
 • Meadow Sweet - Gold/Slate

  Meadow Sweet - Gold/Slate
  Tapeten är inspirerad av en äng och är designad i en typisk Arts & Crafts-stil, där det är de naturliga elementen som står i fokus. Mönstret har sitt ursprung från 1904 och designades av J.H. Dearle.&hellip:
 • Wandle - Grey/Stone

  Wandle - Grey/Stone
  Tapeten har en grå basfärg och mönstret har dämpade detaljer i beige, grå, svart och vitt. Wandle är en del av Morris & Co Archive IV-kollektionen och producerades ursprungligen år 1884. Kollektion:&hellip:
 • Blackthorn - Autumn

  Blackthorn - Autumn
  Idag produceras tapeten som ett surflex-tryck och ytan har därför ett traditionellt och autentiskt utseende som ger tapeten ett handtryckt utseende. Kollektion: The Queen Square Collection
 • Mallow - Chalk/Duck Egg

  Mallow - Chalk/Duck Egg
  Denna tapet är lämplig för användning på alla fyra väggarna - alternativt kan blommiga tapeter kombineras med andra Morris & Co tapeter. Kollektion: Archive V - Melsetter Wallpapers
 • Blackthorn - Green

  Blackthorn - Green
  Tapeten tillverkas som ett surflextryck, och ytan verkar därför väldigt autentisk. Det ger tapeten ett handtryckt utseende. Kollektion: Wallpaper Compilation I
 • Honeysuckle & Tulip - Charcoal/Gold

  Honeysuckle & Tulip - Charcoal/Gold
  Dessa naturliga motiv har benvita, ljusbruna och gula detaljer samt glittrande metalliska guldelement. En vacker kombination av matta och metalliska element som ger tapeten ett överdådigt lyxigt utseende.&hellip:
 • Wandle - Indigo/Madder

  Wandle - Indigo/Madder
  Ett mönster som är mycket tätt packat med blommiga element. Tapeten har en patinerad mörkblå basfärg och mönstret har detaljer i rött, grönt, senap och svart. Wandle-tapeten producerades ursprungligen&hellip:
 • Willow - Olive

  Willow - Olive
  Bladtapet med pilkvistar från Morris & Co är en riktig klassiker, designad 1874. En mycket igenkännlig tapetdesign från Morris & Co som aldrig går ur tiden. Kollektion: Wallpaper Compilation I
 • Willow Boughs - Green

  Willow Boughs - Green
  Bladtapet med pilkvistar är en riktig klassiker från Morris & Co, ursprungligen designad 1887. Tapeten har ett tidlöst utseende som gör den lämplig för de flesta utrymmen, stilar och stämningar.&hellip:
 • Willow - Cream/Brown

  Willow - Cream/Brown
  En bekväm tvåfärgad tapet som passar perfekt med den nordiska inredningen. Leaf Wallpaper är en riktig klassiker från Morris & Co, designad 1874. En mycket igenkännlig och tidlös tapetdesign från&hellip:
 • Standen - Fennel

  Standen - Fennel
  En diskret och lugnande tapetdesign som med fördel kan kombineras med andra tapeter för att skapa en total övergripande känsla. Kollektion: Wallpaper Compilation I
 • Bramble - Indigo

  Bramble - Indigo
  Tapeten designades av Kate Faulkner 1879. Kollektion: Wallpaper Compilation I
 • Mallow - Dusky Rose

  Mallow - Dusky Rose
  Tapeten är lämplig för användning på alla fyra väggarna - alternativt kan blommiga tapeter kombineras med andra Morris & Co tapeter. Kollektion: Archive V - Melsetter Wallpapers
 • Bachelors Button - Olive/Turquoise

  Bachelors Button - Olive/Turquoise
  Den blommiga tapeten designades ursprungligen 1892, och här är mönstret i nya och fräscha färger - skapa ett livligt, dramatiskt och modernt utseende! Kollektion: The Queen Square Collection
 • Willow Bough - Pink/Leaf Green

  Willow Bough - Pink/Leaf Green
  Willow Bough är en riktig klassiker från Morris & Co, ursprungligen designad 1887. Tapeten här har ett nutida och modernt uttryck som gör den lämplig för de flesta utrymmen, stilar och stämningar.&hellip:
 • Artichoke - Wine

  Artichoke - Wine
  Den blommiga tapeten designades 1898 som en mångfärgad tapetdesign av John Henry Dearle, men här introduceras tapeten på nytt i en mer enhetlig och monoton version. En överdådig tapetdesign som kan&hellip:
 • Willow Bough - Sky/Leaf Green

  Willow Bough - Sky/Leaf Green
  Tapetdesignen med blad och grenar av pil är en riktig klassiker från Morris & Co, ursprungligen designad 1887. Tapeten har ett tidlöst utseende som gör den lämplig för de flesta utrymmen, stilar&hellip:
 • Arbutus - Woad/Russet

  Arbutus - Woad/Russet
  Tapeten har också ett snyggt handmålat utseende på grund av den traditionella trycktekniken som har använts för att skapa tapeten - surflextryck. Arbutus designades av Kathleen Kersey år 1913 för&hellip:
 • Morris Seaweed - Ebony/Poppy

  Morris Seaweed - Ebony/Poppy
  En tapetdesign som balanserar massor av detaljer med ett harmoniskt och balanserat utseende. Art Nouveau-mönstret designades 1901 av J.H. Dearle. Kollektion: Wallpaper Compilation I
 • Poppy - Chocolate/Cream

  Poppy - Chocolate/Cream
  Tapeten har många detaljer, men verkar ändå väldigt mild, elegant och dämpad. Vallmo producerades ursprungligen 1881. Kollektion: The Queen Square Collection
 • Double Bough - Teal/Rose

  Double Bough - Teal/Rose
  En imponerande tapet från Morris & Co som inger en fantastisk känsla. Kollektion: Archive V - Melsetter Wallpapers
 • Golden Lily - Biscuit/Brick

  Golden Lily - Biscuit/Brick
  Tapeten är fylld med detaljerade blommor och löv som harmoniskt skapar ett tätt och varierat mönster. Golden Lily designades av J.H. Dearle 1899 - en riktig vintagetapet! Kollektion: Wallpaper Compilation&hellip:
 • Golden Lily - Charcoal/Olive

  Golden Lily - Charcoal/Olive
  Tapeten är packad med vackra och detaljerade blommor och löv som harmoniskt skapar ett tätt och varierat mönster. Golden Lily designades av J.H. Dearle 1899 och blommönstret är designat i jugendstil,&hellip:
 • Sunflower - Chocolate/Red

  Sunflower - Chocolate/Red
  Här har tapeten en chokladbrun basfärg och mönstret är rött med bruna detaljer. Ett hisnande och överdådigt mönster som ursprungligen designades av Morris William 1879. Kollektion: The Queen Square&hellip:
 • Daisy - Artichoke/Plaster

  Daisy - Artichoke/Plaster
  De små växterna och blommorna har detaljer i grönt, orange och rött. Daisy-tapeten var den första tapeten som producerades av Morris & Co. Kollektion: Wallpaper Compilation I
 • Bird & Anemone - Olive/Turquoise

  Bird & Anemone - Olive/Turquoise
  Tapeten var en mer enhetlig föregångare till det populära och klassiska Strawberry Thief-mönstret, som skapades 1883 av William Morris. Kollektion: The Queen Square Collection