NLXL tapet

Populärt inom NLXL tapet

 • Brooklyn Tins 01

  Brooklyn Tins 01
  Tapeten har ett åldrat och ojämnt uttryck vilket detta ger tapeten ett fint vintageutseende. Tapetens kvalitet och detaljnivå ger en otrolig illusion och ett mycket realistiskt motiv. Designföretaget&hellip:
 • Brooklyn Tins 04

  Brooklyn Tins 04
  Kvaliteten på tapeten är mycket bra och detaljerna är framträder knivskarpa. Resultatet blir ett mycket realistiskt uttryck. Brooklyn Tins-kollektionen har skapats genom ett samarbete mellan Merci&hellip:
 • Brooklyn Tins 06

  Brooklyn Tins 06
  Annorlunda tapetdesign som skapar fantastiska miljöer överallt där den används. Merci har inspirerats av gamla gjutna metallplattor som användes som takbeklädnad. Kollektionen består av ett antal&hellip:
 • Brooklyn Tins 07

  Brooklyn Tins 07
  Här är kanske den mest naturliga utgåvan från Brooklyn Tin-kollektionen. Rustik, industriell, modern och banbrytande vacker kvalitet. En unik detaljerad tapet. NLXL står bakom denna kollektion som&hellip:

Fler tips på NLXL tapet

 • Piet Hein Eek 14 - Scrapwood

  Piet Hein Eek 14 - Scrapwood
  Denna tapetkollektion är designad av Piet Hein Eek för NLXL. Tapetkollektionen fokuserar på råa naturmaterial och ett nordiskt utseende. Tapetens tryckkvalitet är extremt detaljrik.
 • Rusted Metal - Brown

  Rusted Metal - Brown
  Dessutom finns det ingen repetition eller mönster på denna tapetrulle - du kan därför skapa en mycket varierad yta som därför bidrar till den autentiska känslan.
 • Piet Boon 03 - Concrete Wallpaper

  Piet Boon 03 - Concrete Wallpaper
  NLXL står bakom denna fantastiska tapet - och designen är av Piet Boon. Denna tapetkollektion har en storstad och skandinavisk känsla. Tapeten har en tryckkvalitet med fantastisk skärpa.
 • Brooklyn Tins 02

  Brooklyn Tins 02
  Extremt vacker tapetkvalitet med många skarpa detaljer. Det autentiska uttrycket skapar ett rått vintageuttryck. Merci har designat Brooklyn Tins-kollektionen för NLXL. De har låtit sig inspireras&hellip:
 • Timber Strips - Teak on teak

  Timber Strips - Teak on teak
  Det finns ingen repetition eller mönster på denna rulle av trätapeter och du kan därför skapa ett mycket varierat och levande uttryck som bidrar till den realistiska känslan.
 • Piet Hein Eek 10 - Scrapwood

  Piet Hein Eek 10 - Scrapwood
  En autentisk tapet med ett modernt och nordiskt utseende. Tapeten har en tryckkvalitet med otrolig skärpa.
 • Piet Hein Eek 15 - Scrapwood

  Piet Hein Eek 15 - Scrapwood
  Tapeten består av olika smala plankor som tillsammans bildar ett mycket elegant mönster. Piet Hein Eek har designat den här tapeten, som en del av Scrapwood-kollektionen, för NLXL. Tapetkollektionen&hellip:
 • Piet Hein Eek 11 - Scrapwood

  Piet Hein Eek 11 - Scrapwood
  Designad av Piet Hein Eek för NLXL. Denna tapet utstrålar nordisk estetik och föreställer ett rent och vackert naturmaterial. Tapeten har en fantastisk skärpa.
 • Piet Boon 01 - Concrete Wallpaper

  Piet Boon 01 - Concrete Wallpaper
  NLXL står bakom denna fantastiska tapet - designad av Piet Boon. Dessa tapetkollektioner utstrålar storstads- och skandinavisk design. Tapet med tryckkvalitet i fantastisk skärpa.
 • Piet Hein Eek 07 - Scrapwood

  Piet Hein Eek 07 - Scrapwood
  NLXL står bakom denna stämningsfulla tapet - en design av Piet Hein Eek. En tapet med en fantastisk tryckkvalitet, där motivet är väldigt skarpt. En väldigt autentisk tapet.
 • Maarten Baas - Burnt Wood

  Maarten Baas - Burnt Wood
  Dessutom finns det ingen repetition eller mönster på denna rulle av trä tapeter, och du kan därför skapa en mycket varierad och levande yta som bidrar till den autentiska känslan.
 • Piet Hein Eek 03 - Scrapwood

  Piet Hein Eek 03 - Scrapwood
  NLXL står bakom denna fantastiska tapet - Designad av Piet Hein Eek. Plankorna har både gröna, blå och gula toner och har ett skandinaviskt utseende. Den fantastiska tryckkvaliteten bidrar en mycket&hellip:
 • Marble - White

  Marble - White
  Du kan välja att sätta upp tapeten med detta i åtanke eller så kan du sätta upp tapeten utan att tänka på plattornas storlek. På bilderna kan du se både när plattorna ligger mittemot varandra&hellip:
 • Wood Panel - Mahogany

  Wood Panel - Mahogany
  En realistisk trätapet som är väldigt skarp. Du kan till exempel se att träet har en dekorativ sicksackad sammansättning. Perfekt för sovrum, vardagsrum, kök eller sommarstuga. Det realistiska trämönstret&hellip:
 • Piet Boon 02 - Concrete Wallpaper

  Piet Boon 02 - Concrete Wallpaper
  NLXL står bakom denna vackra, realistiska tapet - designen är av Piet Boon. Tapetens tryckkvalitet har en fantastisk skärpa och motivet blir därmed väldigt realistisk.
 • Marble - Black

  Marble - Black
  Du kan välja att sätta upp tapeten med detta i åtanke eller så kan du sätta upp tapeten utan att tänka på plattornas storlek. På bilderna kan du se både när plattorna ligger mittemot varandra&hellip:
 • Piet Hein Eek 12 - Scrapwood

  Piet Hein Eek 12 - Scrapwood
  Tapet designat av Piet Hein Eek för NLXL. En realistisk design med ett nordiskt utseende. Denna tapetkollektion av drivved består av olika realistiska, råa träplankor som passar i alla hem.
 • Timber Strips - Teak on white

  Timber Strips - Teak on white
  Du kan tydligt se träets struktur såväl som träets sammansättning. Det finns inget mönster eller repetition på denna rulle av trätapeter och du kan därför skapa ett mycket varierat och livligt&hellip:
 • Rusted Metal - White

  Rusted Metal - White
  Skapa ett rått utseende med denna slitna, patinerade metallyta - en fin kontrast till en enkel skandinavisk inredning. Dessutom finns det ingen repetition eller mönster på denna tapetrulle och du kan&hellip:
 • Piet Hein Eek 04 - Scrapwood

  Piet Hein Eek 04 - Scrapwood
  Mörka och slitna återvunna plankor används för att skapa ett rått och modernt utseende. En mycket stämningsfull tapet. NLXL står bakom denna fantastiska tapet - designad av Piet Hein Eek. Denna&hellip:
 • Piet Hein Eek 09 - Scrapwood

  Piet Hein Eek 09 - Scrapwood
  Tapeten passar de flesta rum och inredningsstilar, men trätapeten har en rå och ärlig atmosfär som passar mycket bra med det nordiska utseendet.
 • Piet Hein Eek 08 - Scrapwood

  Piet Hein Eek 08 - Scrapwood
  Tapet med en fantastisk skärpa. Drivvedskollektionen från NXNL har en känsla av både storstad och rå natur.
 • Brooklyn Tins 08 - Limited Golden Edition

  Brooklyn Tins 08 - Limited Golden Edition
  Detaljnivån är omfattande och ger en riktigt snygg och realistisk yta. De varma bruna färgerna tillsammans med guldet/kopparfärgen skapar en varm och utomordentligt vacker tapet. Designföretaget Merci&hellip:
 • Studio Job - Perished

  Studio Job - Perished
  Ett komplext mönster fyllt med kontraster och detaljer. En mycket uttrycksfull tapet. Designerduon Studio Job har designat Archives for NLXL-kollektionen, och denna tapet ingår i detta. Kollektionen&hellip:
 • Piet Hein Eek 02 - Scrapwood

  Piet Hein Eek 02 - Scrapwood
  NLXL står bakom denna verklighetstrogna tapet - designad av Piet Hein Eek. Denna tapetkollektion utstrålar både storstad, skandinavisk estetik och rå natur. Tryckkvaliteten har en övertygande skärpa.&hellip:
 • Piet Hein Eek 13 - Scrapwood

  Piet Hein Eek 13 - Scrapwood
  Denna tapetkollektion av drivved är designad av Piet Hein Eek för NLXL. Tapeten består av realistiska råa träplankor som skapar en mycket stämningsfull yta.
 • Scrapwood - Blue

  Scrapwood - Blue
  Tapetens design är baserad på skanningar av äkta träplankor, och därför ser ytan väldigt detaljerad, skarp och inte minst äkta ut. Det finns ingen repetition eller mönster på denna rulle av trätapeter&hellip:
 • Piet Hein Eek 05 - Scrapwood

  Piet Hein Eek 05 - Scrapwood
  NLXL står bakom denna fantastiska tapet - designad av Piet Hein Eek. Tapeten i en tryckkvalitet med hög detaljnivå och extra stor skärpa.
 • Piet Boon 04 - Concrete Wallpaper

  Piet Boon 04 - Concrete Wallpaper
  NLXL står bakom denna fantastiska tapet - en design av Piet Boon. Tapeten utstrålar en storstadsatmosfär och skandinavisk design. En tapet med en fantastisk tryckkvalitet, där motivet är väldigt&hellip:
 • Plywood

  Plywood
  Tapetens design är baserad på skanningar av äkta plywood, och därför ser ytan väldigt detaljerad, skarp och inte minst äkta ut. Det finns ingen repetition eller mönster på denna rulle av trätapeter&hellip:
 • Piet Hein Eek 01 - Scrapwood

  Piet Hein Eek 01 - Scrapwood
  Denna tapetkollektion, från NLXL och designad av Piet Hein Eek, har ett rått och autentiskt uttryck. Graden av detaljer skapar ett autentiskt uttryck. Tapeten har en utsökt tryckkvalitet och skärpa.&hellip:
 • Chevron Timber Strips - Teak on teak

  Chevron Timber Strips - Teak on teak
  Trätapeten är designad av Piet Hein Eek för NLXL, och träytan är skapad av skanningar av äkta träplankor och därför ser ytan väldigt detaljerad, skarp och äkta ut. Du kan enkelt se träets struktur,&hellip:
 • Chevron Timber Strips - White on teak

  Chevron Timber Strips - White on teak
  Trä tapeten är designad av Piet Hein Eek för NLXL, och ytan är skapad av skanningar av äkta träplankor, och därför ser ytan väldigt detaljerad, skarp och äkta ut. Du kan enkelt se träets struktur&hellip:
 • Studio Job - Alt Deutch

  Studio Job - Alt Deutch
  Tapeten består av ett komplext mönster med otaliga ikoner och symboler. Mönstret kännetecknas av en ren och grafisk estetik. Bakgrunden är designad av den prisbelönta designerduon Studio Job för&hellip:
 • Piet Boon 06 - Concrete Wallpaper

  Piet Boon 06 - Concrete Wallpaper
  Designad av Piet Boon - NLXL står bakom denna fantastiska tapet. Denna tapetkollektion utstrålar rå estetik och verklighetstrogna material. Tapeten har en fantastisk skärpa.
 • Studio Job - Labyrinth

  Studio Job - Labyrinth
  En ljus yta utgör bakgrunden för det stämningsfulla gröna mönstret. Denna tapet ingår i den populära kollektionen Arkiv, designad av den prisbelönta designerduon, Studio Job, för NLXL. Kollektionen&hellip:
 • Crack - White

  Crack - White
  Designen skapas med skanningar i mycket hög kvalitet - tapeten har därför ett skarpt och autentiskt utseende. Det finns ingen repetition eller mönster på denna tapetrulle och du kan därför skapa&hellip:
 • Piet Hein Eek 16 - Scrapwood

  Piet Hein Eek 16 - Scrapwood
  Tapetens tryckkvalitet är mycket hög och tillsammans med den höga detaljnivån verkar tapeten väldigt realistisk och skarp. Piet Hein Eek har designat Scrapwood-kollektionen för NLXL - en kollektion&hellip:
 • Piet Hein Eek 06 - Scrapwood

  Piet Hein Eek 06 - Scrapwood
  NLXL står bakom denna vackra, realistiska tapet - designen är av Piet Hein Eek. Tapetens tryckkvalitet har en fantastisk skärpa och motivet blir därmed väldigt realistisk.
 • Timber Strips - Teak on black

  Timber Strips - Teak on black
  Du kan tydligt se träets struktur och sammansättningar. Det finns ingen upprepning eller mönster på denna rulle av trä tapeter och du kan därför skapa en mycket varierad och levande utseende som&hellip:
 • Piet Boon 07 - Concrete Wallpaper

  Piet Boon 07 - Concrete Wallpaper
  NLXL står bakom denna fantastiska tapet - och designen är av Piet Boon. Denna betong tapetkollektion består av realistiska råbetongelement som passar alla hem.
 • Marble - Beige

  Marble - Beige
  Du kan välja att sätta upp tapeten och ta hänsyn till dessa plattor eller så kan du sätta upp tapeten utan att tänka på plattornas storlek. På bilderna kan du se både när plattorna ligger mittemot&hellip:
 • Studio Job - L'Afrique

  Studio Job - L'Afrique
  Mönstret består av otaliga ikoner, symboler och små fina detaljer, och det överordnade temat är Afrika. Tapeten ingår i den populära kollektionen Arkiv, och denna kollektion har vunnit flera utmärkelser,&hellip:
 • Piet Boon 05 - Concrete Wallpaper

  Piet Boon 05 - Concrete Wallpaper
  NLXL står bakom denna fantastiska tapet - designad av Piet Boon. Tapet med en fantastisk skärpa. Betongkollektionen från NXNL har en känsla av både storstad och rå natur.
 • Timber Strips - White

  Timber Strips - White
  Det finns inget mönster eller upprepning på denna rulle av trätapet och du kan därför skapa ett mycket varierat och levande utseende som bidrar till den autentiska känslan.